Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Карте за нашу трибину готово распродате

КК Црвена звезда мтс са поносом саопштава да је акција Наша трибина – хумани сектор 400 доживела велики успех и да је остало тек неколико карата у продаји.

Акција Наша трибина – Хумани сектор 400 доживела је велики успех. Наиме, тандеми играча заузели су своје место у ’’Штарк арени’’ и активно промовисали продају карата за 15 евролигашких утакмица. Ипак, оно што је најбитније је хуманитарни карактер ове акције. Подсећамо да је ово својеврсно такмичење Звездиних првотимаца и да сектор који буде имао највише продатих карата када буде завршена продаја биће проглашен победником. Црвена звезда побеђује као тим, а нема сумње да ће тако бити и сада јер је стање на табели следеће:

1. Место:

Сектор 422 (Гист и Симанић)

Сектор 401 (Берон и Јовановић)

Сектор 421 (Ненадић и Л.Браун)

2.Место:

Сектор 420 (Давидовац и Перпероглу)

Сектор 423 (Добрић и Фаје)

3. Место:

Сектор 402 (Џенкинс и Фаје)

Сектор 403 (Лазић и Оџо)

4. Место:

Сектор 404 (Д.Браун и Човић)

Стање на табели говори да су све сезонске улазнице за секторе 401, 421 и 422 у потпуности распродате! За секторе 420 и 423 остало је тек неколико карата, а за 402, 403 и 404 нешто више, али веома мало. Звездаши, искористите привилегију да по популарној цени од 5.000 динара гледате 15 евролигашких утакмица. Изједначите црвено-беле првотимце на табели.

Подсећамо и да су сезонске улазнице и даље у продаји, као и појединачне карте за утакмицу против Фенербахчеа која је на програму у четвртак од 19 часова у ’’Штарк арени’’. Све потребне информације можете пронаћи на следећем линку.

(извор: СД Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment