Moja Crvena Zvezda
Featured Važne vesti Важно Клупска дешавања Најновије Фудбал

И данас за сезонце повлашћене цене карата за Олимпијакос

Са жељом да наше играче у уторак до победе бодри пун стадион, ФК Црвена звезда одлучио је да одобри додатну погодност за све власнике сезонских карата за ову годину, који данас могу купити максимално четири карте за утакмицу са Олимпијакосом по повлашћеним ценама.

Цене појединачних улазница за ову утакмицу за власнике сезонских карата ФК Црвена звезда за сезону 2019/2020 су следеће:

Север: 2,700 динара
Југ: 2,700 динара
Исток центар (сектори 3, 4 и 5): 6,000 динара
Запад бок (сектори 1, 2, 6 и 7) : 6,000 динара
Запад центар (сектори 3, 4 и 5, редови 1-22): 7,000 динара
ВИП Запад: 20,000 динара

Могућност куповине појединачних карата по овим ценама важи и за сезонце који су раније купили пакет карата за све три утакмице групне фазе Лиге шампиона.

Благајне су данас отворене од 10 часова до почетка утакмице.

Плаћање на благајни је могуће готовином и платним картицама из система Дина, Виза, МастерКард, Маестро и АмЕкс што укључује и могућност плаћања на максимално три рате за кредитне картице Банке Интеза.

Куповина карата на благајни стадиона уз остварење наведених попуста могућа је уз сезонску карту за текућу сезону. Приликом продаје ће бити коришћени скенери за очитавање QR кодова са картица, па је неопходно да купац има картицу код себе или да има фотографију на телефону са које је могуће очитати QR код.

Из техничких разлога, продаја карата по повлашћеним ценама неће бити могућа преко интернета.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Коментари

avatar
 
smilegrinwinkmrgreenneutralarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouthsmehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о