Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Концентрисано на Олимпијакос

Црвена звезда ће у оквиру другог кола, групне фазе Лиге шампиона, дочекати Олимпијакос у уторак од 21 час. Шеф стручног штаба нашег тима истакао је да, без обзира на то што ће на трибинама бити феноменална атмосфера, играчи морају да буду фокусирани на терен.

– Ово нам је друга утакмица у групној фази Лиге шампиона, односно прва пред нашим навијачима. Играмо против реномираног противника и гајимо поштовање према Олимпијакосу. На извлачењу група смо рекли да су све екипе добре и тешко је проценити реалну снагу противника. Очекује нас спектакл и сигуран сам да ћемо дати све од себе. Разлика у односу на прошлу годину је та што смо искуснији и верујем да ће се то видети на терену, а радује ме то што ћу после дужег времена имати све играче на располагању. Оно што тражим од својих изабраника је да буду концентрисани свих 90 минута, јер једна грешка може да одлучи утакмицу и реши питање победника. Олимпијакос има добар тим и континуитет на клупи у виду тренера Педра Мартинса. Нису били учесници најелитнијег европског клупског такмичења претходних година, али сада су ту и имају велике амбиције – рекао је Милојевић.

Стратег црвено-белих осврнуо се на стил игре који форсира Педро Мартинс, тренер Олимпијакоса.

– Играју веома агресивно. Мислим да су подједнако добри на обе стране терена. Њихова филозофија је слична нашој, имају велики број навијача, а трофеји у витринама и богата историја им налажу да морају да буду у врху. Сама чињеница да у тиму имају велики број странаца, претежно Шпанаца и Португалаца, говори о томе какав је њихов стил игре. Ту је и Јоргос Масурас, момак ког сам тренирао у Паниониосу и који има феноменалан карактер. Дошао је код нас из треће лиге и имао је моје неограничено поверење. Ако бих некад написао књигу, Масурас би ми био персонификација вере и љубави према фудбалу.

Шеф стручног штаба нашег тима нагласио је да пријатељски однос између навијача Црвене звезде и Олимпијакоса не сме да утиче на његове изабранике.

– Знамо шта значи пријатељство између српског и грчког народа, као и “братски однос” навијача два црвено-бела клуба, али на терену се свако бори за себе. Имам велико поверење у моје играче, вредни су, добри су и само тако треба да наставе. Они су, као и ја, фокусирани на игру и на ствари за које сносе одговорност. Све оно што се буде догађало на трибинама, не сме да утиче на нас на терену. Размишљамо само о фудбалу и верујем да ћемо дати све од себе у уторак – завршио је Милојевић.

Извор: сајт СД Црвена звезда

Повезане вести

5 comments

Dejo окт 1, 2019 at 00:50

Milojevicu ti si uveo Crvenu Zvezdu i mio si mi trener Crvene Zvezde zbog ulaska u LS sa tobom dva puta al Crvena Zvezda treba da na svom stadionu igra sa dva klasicna napadaca protiv Olimpijakosa sutra u LS

Reply
Mississauga окт 1, 2019 at 05:04

Ne zna on to …

Reply
Kalderon сеп 30, 2019 at 23:01

ja sam igrao fudbal dvadeset godina i oca bi osakatio da pobedim a ne kao vi sto skidate gace unapred ja jos pamtim kako su nam braca Grci zvizdali na EP u kosarci za vreme sankcija

Reply
Kalderon сеп 30, 2019 at 20:24

Kakva bre braca deri to mi ih ovde tetosimo a videcete dole kod njih ima da nam zvizde samo tako

Reply
Звездаш сеп 30, 2019 at 21:30

Наравно, вама глодарима су браћа хрвати.

Reply

Leave a Comment