Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Ђорђевић: Храбро против Олимпијакоса

Наши јуниори ће у оквиру другог кола групне фазе Омладинске Лиге шампиона дочекати грчки Олимпијакос. Шеф стручног штаба наших бисера Славољуб Ђорђевић, изнео је очекивања пред сусрет који се игра на стадиону ФК Вождовац у уторак од 16 часова.

Битно је да одиграмо квалитетну утакмицу у уторак. Поштујемо Олимпијакос, одиграли су добро против Тотенхема и главни утисак је да се ради о физички снажној екипи. Чврсти су на средини терена, уиграни и то је екипа која је већ неко време на окупу, с обзиром да имају и фудбалере рођене 2000. године. Старији су од нас, али очекујем да изађемо храбро на терен и да борбом за сваку лопту дођемо до позитивног резултата – истакао је Ђорђевић и додао да се нада великој подршци наших навијача на стадиону ФК Вождовац.

Омладинци Црвене звезде су у првом колу ремизирали са Бајерном (0:0), а тим је у том сусрету имао великих проблема са здравственим стањем.

Бурмаз је почео да тренира и надам се да ће играти против Олимпијакоса. Радуловић је добио црвени картон у Минхену, тако да на њега не могу да рачунам, али сви остали су здрави и у конкуренцији за меч. У прошлој утакмици у Европи смо имали и два кадета, односно Ћопића и Лазетића, а за сусрет са грчким великаном ћемо такође пребацити неколико фудбалера из селекције коју предводи Марко Неђић. Све у свему, важно је да будемо храбри и да на прави начин представимо Црвену звезду у утакмици са Олимпијакосом – подвукао је Ђорђевић, чија је екипа у оквиру деветог кола Омладинске лиге Србије савладала нашу филијалу Графичар (4:1).

Други сусрет у оквиру групе Б, између Тотенхема и Бајерна је на програму у уторак од 15 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment