Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Пантелић: Братски сусрет квалитетних тимова

Прослављени фудбалер Марко Пантелић са посебним емоцијама дочекује братски сусрет у оквиру групе Б Лиге шампиона Црвене звезде и Олимпијакоса (уторак, 21 сат). Голгетер је носио црвено-бели дрес оба клуба.

Меч дочекујем апсолутно и само са позитивним емоцијама. Тако је било и после жреба кад сам сазнао да ће Звезда и Олимпијакосом. Како се ближи утакмица та емоција биће све јача и јача, а како ће изгледати на самом стадиону и током утакмице, то не могу ни да претпоставим – отпочео је разговор Пантелић.

Наш прослављени нападач апострофирао је велики успех Црвене звезде.

Кога код да питате за овај тим Црвене звезде свако би искрено морао да им ода признање за огроман успех који су остварили пласманом у Лигу шампиона. То је резултат који никако не сме да се подразумева и у сваком моменту вредност тог резултата мора да буде на највишем могућем нивоу. Али, са друге стране, Црвена звезда је клуб који увек мора да тежи ка остварењу максималних циљева. Верујем да од овог тима Звезде можемо да очекујемо још много тога позитивног до краја сезоне. Они су способни и имају капацитет за то.

Пантелић је имао и савет за изабранике Владана Милојевића.

Рекао бих им да морају да буду храбри, одважни, да верују у себе и да никад не забораве који грб носе на дресу. Црвена звезда је светиња коју поштује и воли армија навијача у Србији и широм света, а зна се како се светиње бране и чувају.

Дотакао се наш ас и атмосфере на Маракани.

Верујем да ће атмосфера на стадиону бити братска, како и приличи односима који годинама трају између навијача ова два клуба. Ипак, ово је Лига шампиона, борба за сваки бод има велику важност. На терену очекујем фер и коректну борбу, али верујем да ће играчи оба тима желети да остваре тријумф по сваку цену и да се у том смислу сигурно неће штедети. У сваком случају предстоји нам спектакл који ће сигурно имати посебну страницу у историји како Црвене звезде тако и Олимијакоса – закључио је Пантелић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment