Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Дегенек: Показали смо карактер

Црвена звезда је савладала Вождовац (3:1), а стрелац првог поготка на мечу, Милош Дегенек истакао је да је задовољан игром коју је наша екипа приказала, као и да очекује све боље партије у наредним мечевима.

-Честитам саиграчима на победи. Показали смо да имамо јак карактер, издигли смо се након пораза који смо доживели пре три дана. Успели смо да дођемо до првог места, иако имамо меч мање, што је веома битно, јер на крају се не гледа ко је коју утакмицу изгубио, већ ко је освојио титулу. Много ми је драго што смо приказали овакву игру, постизали  смо голове у правом моменту, а навијачи су поново били на нивоу и читаву утакмицу су нам давали мотивацију, јер ми смо ипак породица. Наставићемо да доказујемо из утакмице у утакмицу колико смо гладни успеха и титуле, а то може да се види из нашег приступа на овом мечу.

Дегенек је постигао први гол на мечу и изградио пут саиграчима ка лакшем наставку меча.

-Стално говорим да није битно ко је дао гол, увек је важније да победимо. Драго ми је што сам постигао погодак за вођство, чиме је утакмица кренула у правом смеру. Започели смо и завршили утакмицу на најбољи начин.

Црвена-бели имају густ распоред у наредном периоду, а наш штопер каже да се екипа посебно припрема за сваки меч.

-Имамо утакмицу на свака три дана и немамо превише времена да размишљамо о мечевима који су иза нас, већ одмах прелазимо на припрему за следећег противника. Окрећемо се утакмици против Мачве и идемо корак по корак ка титули – истакао је Дегенек.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment