Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

XVIII Меморијални турнир „Драган Шакота Шале“

Одбојкашки клуб Црвена звезда организује XВИИИ Меморијални турнир “Драган Шакота – Шале” за одбојкашице који ће бити одржан 26. и 27. септембра 2019. године у Београду.

На турниру ће порад Црвене звезде учествовати ОК ТЕНТ из Обреновца, ОК Визура из Београда и ОК Партизан из Београда.

Том приликом одржана је конференција за медије која је одржана у Прес центру СД Црвена звезда на којој су говорили Тијана Малешевић, повратница у црвено-бели дрес и Иван Бучевац, други тренер женске сениорске екипе.

Традиционални “Шакотин меморијал” ће нам значити и да се припремимо за почетак сезоне који нас очекује следеће недеље. Добро познајемо све екипе. У полуфиналу се састајемо са Партизаном, а вечити дерби је увек мотив више. Верујем да смо спремне и да ћемо у нову сезону ући тријумфом на овом турниру – рекла је Тијана Малешевић.

Први тренер наше екипе Александар Владисављев тренутно предводи сениорску репрезентацију Србије на Светском Купу у Јапану, па ће нашу екипу на “Шакотином меморијалу” предводити други тренер Иван Бучевац.

Желео бих да позовем што већи број љубитеља одбојке да дођу на наш турнир који се игра у четвртак и петак. Шакотин меморијал је пријатељски турнир и генерална проба пред почетак првенства које нас очекује за седам дана. Надам се да ће бити добра увертира за оно што следи и за неке добре резултате – закључио је Бучевац.

Полуфинални мечеви су на програму у четвертак 26. септембра. У првом полуфиналу од 18 часова се састају одбојкашице ТЕНТ-а и Визуре, док је други полуфинални сусрет на програму од 20 часова када ће се за место у финалу борити Црвена звезда и Партизан.

Меч за треће место ће се играти у петак 27. септембра од 18 часова, док је финале на програму од 20 часова. Сви мечеви ће се играти у дворани УСЦ Вождовац на Бањици у Београду, а улаз је слободан.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment