Moja Crvena Zvezda
АрхиваДомаћи шампионатФудбал

Stižu pojačanja u defanzivnoj liniji

Tokom jesenjeg dela sezone Crvena zvezda je imala velikih problema na poziciji štopera.Što zbog bolesti, što zbog povreda redom su iz ekipe ispadali Vilotić i Mihajlović, klub je napustio Savić, a kapiten Đorđević je kardinalnim greškama sam sebe odstranio iz startne postave.

I novi trener Robert Prosinečki je svestan tog problema, pa je i sam istakao da je dovođenje kvalitetnog štopera prioritet. U poslednje vreme se mnogo nagađalo ko bi to mogao biti. Poslednje informacije su bile vezane za štoperski par moldavskog Šerifa, međutim, izgleda da su se dva glavna kandidata pojavila.

U pitanju su nekadapšnji fudbaleri crveno-belih Nikola Vujadinović i Jagoš Vuković.

Rođeni Beograđanin Nikola Vujadinović svoje prve fudbalske korake

Nikola Vujadinović na promociji u Udinama

napravio je u podmlatku našeg kluba u kojem je bio sve do 2004. godine. Nakon toga po godinu danaigrao je za Rad, crnogorsku Zetu, Radnički iz Pirota i CSKA iz Sofije. Tokom 2008. godine oblači dres Udinezea, ali ipak nije imao prilike da debituje u Serii A, već odlazi na pozajmicu u Unireu. TRenutno je član škotskog Aberdina. Vujadinović je nastupao i za mladu reprezentaciju Crne Gore.

Jagoš Vuković u crveno-belom dresu PSV-a

Jagoš Vuković je svakako široj javnosti poznatiji. Zvezdino je dete, a u sezoni 2005/06 i debitovao je u prvom timu. Nakon toga odlazi u Rad iz koga 2009. godine se seli u holandski PSV. Vuković nema veliku minutažu u slavnom klubu i na Marakanu bi stigao kao pozajmljen igrač. Vuković je zabeležio i dva nastupa za najbolju selekciju Srbije.

Повезане вести

1 comment

Comments are closed.