Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

„Медија деј“ Евролиге из нашег угла (ВИДЕО)

’’Штарк арена’’ је претходне недеље била центар евролигашке кошарке. У организацији КК Црвена звезда мтс одржан је Евролигин „Медија деј“ који ће нам у будућности донети велики број веома интересантног садржаја.

КК Црвена звезда мтс вратио се у Евролигу на велика врата. Протекле сезоне црвено-бели су освојили три трофеја, а онај у АБА лиги крунисан је повратком у најелитније европско такмичење. Организација са Малог Калемегдана оберучке је прихватила изазов да још једном докаже да је Црвеној звезди место у Евролиги, а својеврсни почетак сезоне представљао је „Медија деј“ који је у недељу одржан у ’’Штарк арени’’.

Менаџмент клуба побринуо се да испуни све захтеве Евролиге чији су представници у великом броју дошли у Београд за потребе стварања садржаја који ће се емитовати наредне сезоне. Наравно, кретивни тим Црвене звезде, као и партнери клуба, имали су свој простор за снимање и фотографисање. У наредном периоду имаћете прилику да путем званичних друштвених мрежа клуба видите до сада невиђени садржај, нешто у потпуности ново и иновативно, а за почетак погледајте видео запис који представља сажетак догађаја на Евролигином медиа деју. Имаћете прилику да видите како су изгледала снимања иза кулиса, али и спектакуларно представљање нових дресова КК Црвена звезда мтс за наредну сезону.

Уживајте уз кадрове из ’’Штарк арене’’, уз подсећање да су сезонске карте и даље у продаји. Заузмите своје место на утакмицама Црвене звезде јер нас очекује још много спектакуларних и историјских утакмица.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment