Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиНајновијеОбавештењаФудбал

Још једна срамотна представа Звезде у Вечитом дербију.

ПАРТИЗАН – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:0 (0:0)

Први овосезонски вечити дерби (а укупно 161.) одигран је на стадиону Партизана, пред око 30.000 гледалаца. Услед веома лоше игре, једне очајне судијске одлуке на нашу штету, црвено-бели су поражени од Партизана који је том победом заостатак за нашим клубом спустио на само један бод. Одиграли смо прилично кукавички меч, без посебне жеље да угрозимо гол домаћина, а кад год се „дође по бод“ деси се оно што се десило вечерас. Фантастични нападачки потенцијал Црвене звезде није ни један промил дошао до изражаја против, руку на срце, прилично лимитиране одбране Партизана.

Као и пред већину дербија, тензије су биле на врхунцу, па је тако дошло до чарки што изван, што на стадиону.

Црвена звезда је по други пут ове сезоне меч стартовала у формацији 3-5-2, где су офанзивне бекове чинили Гобељић и Жандер. На радост Звездиних навијача, прилику у везном реду добио је Вулић (уз стандардног Јованчића), а предност у односу на Томанеа и Гарсију добили су Боаћи и Ван ла Пара. Са друге стране, Милошевић је можда и изненадио пруживши прилику Стевановићу, испред Тошића и Марковића, али формацијски ништа није мењао у односу на претходне мечеве.

Прву прилику имао је домаћин, и то већ у 3. минуту сусрета. Лопту је на ивици шеснаестерца добио Асано, који је лепо видео Стевановића на десној страни. Млади играч Партизана је одлично шутирао, тик уз леву стативу Борјановог гола. Партизан је од самог старта играо офанзивно, што је већ у првих 10 минута омогућило Звезди да повуче неколико опасних контра напада. Играло се знатно спуштенијих гардова у односу на неколико претходних дербија – Партизан је диктирао темпо, а Звезда је брзом и течном игром лако налазила пут до шеснаестерца црно-белих.

У 17. минуту сасвим оправдано су пожутели Шћекић и Вулић, због оштрих стартова у размаку од двадесетак секунди. Мало пре тога забележили смо и траљав покушај Асана на повратну лопту Садика. Шутирао је и Стевановић који минут касније, право у Борјана. Покушаји Партизанових играча налазили су пут ка нашем голу, док су наши шутиви у овом периоду игре углавном били блокирани. Фалио нам је тај завршни пас, или макар неко боље решење у завршници.
Атрактивно је покушао и Садик у 27. минуту, али без опасности по Борјана.

Иако није било прилика из категорије стопостотних, могли смо констатовати да смо гледали занимљивих пола сата игре у Хумској. Темпо је био знатно јачи него што смо можда очекивали, домаћи су имали већи посед и имали више покушаја, али и наш тим је претио из контра напада. У наредних 10 минута темпо је спласнуо, није било ничег вредног помена осим рововске борбе на средини терена. Један од наших најагилнијих, па можда и најприметнијих играча у првом делу игре, свакако је био Жандер.
Најбољу прилику у првом делу за наш тим имао је Вулић, који је у 43. минуту након комбинације са Марином шутирао из прилично добре позиције, са ивице шеснаестерца, али преко гола је отишла лопта. Лоше звучи чињеница да нам је то била и најзрелија шанса у првом делу сусрета.
У последњим тренуцима полувремена, Партизан је успео да створи још једну опасну ситуацију пред нашим голом. Из прекида је центрирао Натхо, лопту је главом ка Урошевићу пребацио Милетић, али на срећу бек црно-белих касни за око пола метра и шанса одлази у неповрат.

Резултат након 45 минута исти онај којим је утакмица и почела. Пола сата се играло брзо, атрактивно, али се касније ипак меч умирио. Боли чињеница да нисмо упутили шут у оквир гола, али на моменте смо и показали да знамо да играмо фудбал. Бар до Стојковићевих 16 метара, а након тога и није било решења, што је морало да се колико-толико коригује на паузи. Са друге стране, посед и шутеви су ишли у корист домаћих, али ни они нису стварали озбиљније прилике пред нашим голом. Најозбиљнија је можда управо била и она прва, Стевановићева.

Како се завршило прво полувреме, тако је почело и друго – надметањем на средини, тимови нису прилазили казненим просторима у првих 6-7 минута.

Међутим, у 53. минуту видели смо и прву велику прилику на мечу. Натхо је имао много простора испред себе, повукао је лопту и у правом моменту упослио Садика. Овај нешто слабије прима лопту, али свеједно избија испред Борјана кога, чини се, погађа у главу.

У 56. минуту неприметног ла Пару мења Вукановић, а недуго потом Боаћи добија жути картон због опасне игре.
Занимљив потез стратега Партизана видели смо у 64. минуту, када је извео свог јединог шпица Садика (који је сасвим солидну ролу имао) и увео офанзивног везног, Суму. У шпиц је прекомандован Асано.

Поред оне прилике Садика, нисмо много тога видели у другом делу. Темпо је значајно спласнуо што је нама требало да одговара, али пут до шеснаестерца домаћих нисмо налазили пуних 20 минута. И тада, након једног корнера и гужве у шеснаестерцу лопта се одбија до Милуновића који тресе мрежу Партизана. Судија Јовановић поништава погодак због наводног прекршаја Жандера над Стојковићем. Чинило се да прекршаја ни изблиза није било.

У периоду до неког 80. минута тренери су још по једну измену извршили. Место у нашем нападу заузео је Павков уместо Боаћија, док је Натха заменио Тошић у редовима Партизана.

У 83. минуту Партизан долази до предности. Након грешака Марина, па потом и Милуновића испред нашег казненог простора, за лопту се изборио Асано, ћушнуо је до Суме који фантастичним ударцем са 16-17 метара погађа мрежу Борјановог гола.

Пет минута након примљеног поготка, наш тим ствара најбољу прилику на мечу: након одлично спуштене лопте од стране Павкова, Марин креира себи феноменалну прилику, али нажалост пребацује гол.

Због многих прекида, утакмица је продужена за седам минута, а у 92. минуту други жути, а уједно и црвени картон добија Вулић покушавши да спречи контранапад домаћих.

Тачку на овај меч ставио је Зоран Тошић (93. минут), на асистенцију Рајка Брежанчића. Невероватних 2:0 за Партизан у Хумској.

Навијачи Црвене звезде све више почињу да се навикавају на изразито лоше партије против комшија. Многи јаки европски клубови су падали пред четом Владана Милојевића, многе игре су исечене, многи играчи неутралисани, али када на ред дође сусрет са црно-белима, наша екипа се стандардно паралише. Заборавља да игра фудбал, а притом стигне да покаже све своје слабости. Веома горак укус у устима ни за педаљ не ублажава ни очигледно поништен чист погодак нашим момцима, а богами тај моменат никако не може ни спрати све оно лоше што смо приказивали пре, а посебно после њега. Тим Саве Милошевића надиграо је црвено-беле готово у свим сегментима, па је тако првенство увео у прилично неизвестан  наставак. Са само једним бодом предности, наш тим ће добрано морати да се презноји како би дошао до нове титуле.. а прилику да малтене осигурамо исту, данас смо и више него пропустили.

 

 

Београдстадион ЈНАСудија: Срђан Јовановић. Помоћници: Урош Стојковић, Милан Михајловић. Жути картони: Шћекић, Сума (Партизан); Вулић, Боаћи, ла Пара, Борјан (Црвена звезда) Црвени картони: Вулић (Црвена звезда) Стрелци: 1:0 Сума (83. минут), 2:0 Тошић (93. минут)
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Панков, Милуновић, Дегенек, Гобељић, Вулић, Јованчић, Жандер, Марин, Ван ла Пара (од 56. Вукановић), Боаћи (од 71. Павков). Тренер: Владан Милојевић.

Партизан: Стојковић, Милетић, Остојић, Павловић, Урошевић, Здјелар, Шћекић, Ф. Стевановић (од 90. Брежанчић), Натхо (од 77. Тошић), Асано, Садик (од 64. Сума). Тренер: Саво Милошевић.

 

Повезане вести

45 comments

mmm сеп 23, 2019 at 06:35

Glavna dva faktora su upropastili Zvezdinu igru. Prvo su Grobari toliko zalili teren da su Marina izbacili iz igre. Drugi faktor je napravio Miloje jer nije imao zatvorenu levu stranu odbrane.

Reply
delije_nss сеп 22, 2019 at 23:16

I jos jedno pitanje, zasto se bacaju pare na strance kad vec postoji ogranicenje koliko stranaca moze da igra prvenstvene utakmice? Da bi jurili trece mesto u grupi LS? Pa ako je to razlog, vi iz uprave ste jos u vecoj zabludi nego sto sam mislio. Titulu ove godine mozemo da sanjamo sa ovakvom igrom, bice sreca ako zavrsimo u top3 u prvenstvu. Ovaj tim je neuporedivo losiji od onog od prosle godine, i posle svega ovoga treba da dignete Borjanu statuu ispred Marakane, jer da nije njega ne bi bilo ni lige sampiona, a Boga mi i u nasoj ligi bi isto tako bilo!

Reply
звездан сеп 22, 2019 at 23:11

Готово сам убјеђен да поједине навијаче плаћа управа да их ови хвале ма какве катастрофалне потезе правили .није катастрофа и када се изгуби титула ,али брука од игре у неколико веећ дербија и десетак провлачењња кроз иглене ушли против ниско рангирани противника у првенству волио би сада да је прелазни рок и да можемо петорицу ,шесторицу замијенити новим играчима.Шта је са скаут службом ?Како бирамо играча који треба доћи?Зашто нема чак двојице ,тројице из подмладка.У јануару треба велике промјене јер бићемо реално трећи ,четврти на полусезони ако нас не ,,прогурају,,Овдје није проблем што смо изгубили двије утакмице (против Бајерна нико није очекивао)али дерби без иједне емоције ,жара.Ова сезона много подсјећа на Грофову задњу у Звезди иако је тек почетак сезоне и биће успона и падова.Питање зашто и када водимо против лошијих противника 2 0 једниоставно станемо?

Reply
ivan niksic сеп 22, 2019 at 22:52

Rezultat sve govori, a igra jos i vise ista ona igra i taktika skoro u svim derbijima koje je vodio Milojevic. Svaka cast za Evropu, opet to rezultati govore u zadnje tri godine, ali za Partizan niti rezultata, sem u dvije od 8 utakmica, niti igre niti taktike. Sto je jos gore kao ovo veceras, ovo je bila kukavicka taktika, igra i samim tim rezultat je bio posledica svega toga. Razumijem da se ne moze igrati napadacki i suvise otvoreno u Evropi, sa ovim timom bilo bi to samoubistvo, jednostavno jema kvaliteta i znanja za Bajern, PSZ i sl. ekipe, Liverpul je bio izuzetak, ALI protiv onakvog Partizana svih ovih zadnjih godina pa i ove ovakav kukavicluk i defanzivnost su neobjasnjivi, nejasni i neprihvatljivi. Ekipa iz Lige sampiona nijedan udarac u go nije uputila za 90 i kusur min.! Ovo veceras, a i prethodnih derbija, protiv Partizana niko normalan nece i ne moze da gleda jednu Crvenu Zvezdu ovako da igra, g-ne Milojevicu! Zvezda nije tim koji se grcevito bori da cuva i sacuva svoj gol, Zvezda je uvijek u njenoj istoriji napadala i jace od sebe i ispa da da go, a drugi su se branili. Ovakva vecerasnja tragedija i horor od igre je posledica vec uobicajene taktike trenera Milojevica. Nigdje akcije, pas igra ne postoji, dva pasa se ne mogu tacno dodati, katastrofalne greske u odbrani, La Para izbor umjesto Garsije, Degeneka mijenja a ostavlja Milunovica krivca za go, da je covjek sve naopako radio ne bi mogao sve ovo da uradi i to bas u ovakvoj jednoj utakmici. Pobogu covjece sta ih treniras, a vec tri godine si tu, a vec si deset ili vise godina trener a l.di Savo te bez dana trenerskog staza oba puta oduci od fudbala, rasturi te i trenerski i igracki i takticki kao zvecku. Ako nemate hrabrosti da igrate i da postavite napadacku taktiku, ako ne znate i ne umijete bolje od ovoga sa ovim timom, ako cete da sa ekipom igrate kao zadnja p.zda, onda to nije Zvezda koju ce navijaci da gledaju, onda g-ne Milojevicu, vrata prema izlazu su Vam sirom otvorena! PS. I onda se pitate zasto nema navijaca na stadionu, ovako nesto da gledaju, sve ce ih manje i biti! ,Idemo dalje!’

Reply
dusan сеп 22, 2019 at 22:21

ne znam ko vam je rekao da smo igrali 3-5-2 i ko vam je bio drugi spic. igrali smo junacku 5-2-2-1 formaciju. uzasna igra. rimejk uspesnih derbija profesora milojevica od prosle sezone. ali nije problem samo milojevic. problem je sto mi objektivno imamo katastrofalno slab tim. vi pisete da zvezda nije iskoristila veliki napadacki potencijal. zvezdin napadacki potencijal je nula. tudjmani su ozbiljna ekipa za nas. imaju svoju decu, bolje strance. za nas su svemirski brod. terzicu, istalio si se. jel bilo dosta? jovancic, gobeljic, milunovic, pankov, izgubljeni marin, vulic…. deca rasprodata, poluozbiljni igraci poput kange i krsticica pusteni bez problema. ko bi od nasih sadasnjih igraca pogodio prazan gol i dobacio sa mesta sa koga je kanga pogodio protiv krasnodara. jebote koliko je tesko!

Reply
pero situacija сеп 23, 2019 at 10:20

Nismo mi igrali ni jednu formaciju, jer su bekovi lutali, a zadnji vezni nasumice trčali po terenu. Marin je išao na krilo, a Boaći se vraćao u odbranu. Ovo je bila klasična entropija sistema.

Reply
temaklasica сеп 22, 2019 at 22:07

Razumem da je ovo tezak poraz,da smo lose igrali,da su gresili igraci I narocito trener,Ali ovako vredjati igrace I trenera kao sto rade mnogi nasi navijaci veceras na komentari I drustvenim mrezama prevazilazi granicu najgoreg primitivizma!Dajte ljudi malo dostojansva I postovanja ipak smo mi navijaci najveceg kluba u regionu I ne prilici nam ovakvi maniri.Treneru I igracima velika kritika za ovo veceras Ali I puno podrske za dalje borbe!

.

Reply
dusan сеп 22, 2019 at 22:22

na cemu god da si daj malo i nama

Reply
Delija do Bola сеп 22, 2019 at 22:38

Tebi brate, nije dobro… Al, majke mi…

Reply
Hadži Dragan NBG сеп 22, 2019 at 22:04

Sreća pa sam bio na putu i nisam gledao i nisam nikako mogao da pratim tok utakmice, ali kad dođoh i videh postavu sa 3 halfa i 2 beka, sa samo Boćkom napred… Bolji rezultat nismo mogli imati. Miloje, šta je tebi čoveče, imaš 3 mogućnosti: 1)hoćeš li se probuditi, 2) hoćeš sam da odeš, 3) ili da te publika otera ???

Reply
Vera сеп 22, 2019 at 22:22

Bravo, pitam i ja to isto!

Reply
Otpisani101 сеп 22, 2019 at 21:55

Ovde sam skoro napisao da je kukabicka igra crvene zbezde najgora u istoriji…i sto je jos gore terzic zeli da produzi ugovor milojevicu…mislio sam da od malog murinja gore ne moze ali milojevic ga je prevazisao…ovoliko defanzivan fudbal ne postoji u svetu…miloje ako si covek podnesi odtavku…ovu kukavicku zvezdu niko vise ne moze da gleda…terzicu oteraj milojevica ili ce on oterati tebe…nikad zvezda ovako ocajna i sramotna i nikakva…

Reply
Sasa сеп 22, 2019 at 21:50

Zaboravih, da li ovi virtuozi sa loptom zasluzuju da platim 36000 dinara da sedim i uzivo pratim 3 utakmice u ligi sampiona? Nasa ,,madjija“ se ipak preracunala…

Reply
nele сеп 22, 2019 at 23:34

Pa onda je bolje da si platio vega 5000 dinara za15 meceva kosarke u Evroligi! Mnogo bolja nam je ekipa u kosarci a i daleko je jeftinija alterativa.

Reply
Sasa сеп 22, 2019 at 21:37

E, ovako, kao i vecini vas i meni je pretesko pao ovaj poraz. Mislim da je nas problem znatno veci nego sto vecina sagledava. Po mom misljenju, iz Zvezde se izvlace pare za SNS pa se tako desi da kupujemo gomilu igraca kako bi se ,,vrtela“ para. Kako drugacije objasniti kupovinu La Pare ili Garsije koji nije u kombinaciji za derbi. Mislim da taj poslednji igrac realno nije ni upola placen kao sto je predstavljeno. Kako objasniti toliku potrosnju, a nemas veznog igraca, nemas spoljnjeg, a nemas ni nekog stopera( sem Degeneka koji je slucajno dosao). Dakle, niko ne razmislja o igracima koji ce igrati vec se samo fura senzacionalizam kako bi se sklonila sredstva za izbore. A Miloje u svemu tome nije neki veliki krivac. Mislim da on pravi nesto od onog sto mu Terza and cimpany dovedu. Kao i uvek kada slutim nesto negativno, NADAM SE DA NISAM U PRAVU…

Reply
Mississauga сеп 22, 2019 at 21:54

Prijatelju , ako si dobronameran ne mešaj politiku u ovo. Ovde nema mesta visokoj politici.
Ako si simpatizer nekog drugog , to ostavi za sebe. Naš problem je miloje i njegova nakaradna taktika još od prošle sezone.
Od Terze očekujem da pokaže da zaista zna svoj posao , kako sam kaže , i smeni trenera a zatim nam dovede nekoga koji je dostojan naše Zvezde.

Reply
Sasa сеп 22, 2019 at 22:05

Nadam se da si u pravu i da je nas jedini problem defanzivni Miloje. Ne mesati politiku i sport u Srbiji je nemoguce. Takve komentare sam cuo jedino od onih koje to direktno pogadja tj. stranackih botova. Nadam se, prijatelju, da nisi jedan od njih…Sportski pozdrav

Reply
Mississauga сеп 22, 2019 at 22:08

Pa ko je poceo sa botovanjem ?

Reply
Sasa сеп 22, 2019 at 22:19

Ne bih rekao da sam to uradio ali ako ti se tako ucinilo ok… Iskreno, ne znam na koga sam vise ljut i besan pa redjam sve redom(Terza, Vucko, Miloje, igraci). Mozda si u pravu, ali ja veceras ne vidim neduznog. Cak je i moja zena malerisala tokom utakmice.

Dejo сеп 22, 2019 at 21:26

Vrijeme je da se dade odma ovom treneru Crvene Zvezde Milojevicu upravo Crvene Zvezde ,upravo Crvene Zvezde dovedi ofazivnog trenera jer ne moze da igra Crvena Zvezda sa jednim napadacem vec sa dva ili tri napadaca ,ovo je teska sramota Crvene Zvezde Marin treba da igra odma iza napadaca a neki igraci nisu ni dobili priliku mislim da treba da dobiju i Zvezdina deca sansu u prvih jedanaest

Reply
mitar сеп 22, 2019 at 21:22

I Marin veceras nula , sve vazne utakmice je odigra slabo.

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 22, 2019 at 21:19

MOLIM VAS PUSTITE IZJAVU NASEG TRENERA KOJI KAZE,IGRALI SMO DOBRO VECI DEO UTAKMICE DO GOLA,POSLE JE BILO TESKO VRATITI SE,IDEMO DALJE NIJE BILO TOLIKO LOSE,TI BRE NAS PRAVIS LUDIM NEMA DRUGO STA,PA NISI SUTNUO NA GOL,TI BRE MILOJEVICU MORAS DA VIDIS DAL SI PRI SEBI,AKO NISI DA TI NEZAMERIMO,ZEMLJACE IZ ARANDJELOVCA 90 POSTO NAVIJACA ZVEZDE JE PROTIV TEBE I HOCE TVOJU OSTAVKU,TI CES DA LETIS BRE ZEMLJACE IMA TRENERA RAJEVAC JOVANOVIC,LALATOVIC JE ZA TEBE MURINJO,NAJGORE OD OVOGA NECE BITI NISTA DELIJE NEDAJU OVOG KLOVNA
I ON CE OSTATI

Reply
Goran0008034 сеп 22, 2019 at 21:46

Koji bre Rajevac, koji Jovanovic? Koji ozbiljan klub su oni vodili zadnjih 7 godina? Lalatovic je covek koji moze da vodi zonase a ne klub kao Zvezda.

Reply
Darko сеп 23, 2019 at 13:45

Rajevac je selektor reprezentacije Tajland, pre toga Katara i Alžira… Jovanović je bio trenera Al Ahrua, sada je direktor istog kluba. To je inače „levi klub“ samo je Anriko Saki bio trener tog kluba, a Bob Robson direktor…

Reply
Јосиф сеп 22, 2019 at 21:18

Зашто овако истумбан састав? Каква је ово формација 7-2-1 у којој и Ла Пара игра бека. За 90мин неупутити нити један ударац на голу. Отерали Жула, нису довели крштеног бека, Гобељиќ и Гајиќ оперисани од фудбала. Срамотно издање, има ли неко да позове овог Милојевиќа даму каже да звезда несме овако да игра. Ово је дно, дна. Мислим шта речи!?

Reply
MARS сеп 22, 2019 at 21:12

Terzicu MARS BRE IZ ZVEZDE

Reply
delije_nss сеп 22, 2019 at 21:04

Kakav blam od igre braco. Mi ne mozemo 2 pasa da zavezemo za redom. Kakva menadzerijada. Sa 5 nazad, od kojih je samo Degenek profesionalni igrac. Igramo bez Matea i Kanjasa, a igraju nam Jovancic, La Para. Sta je sledece, bunkerica protiv Proletera, Macve, Surdulice?

TERZICU GDE SU PARE????

Reply
Mississauga сеп 22, 2019 at 20:56

Konačno pravi naslov. Zašto vam je toliko trebalo , da napišete istinu ?
Zbogom miloje !!!

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 22, 2019 at 20:53

MI BRACO IGRAMO LIGU SAMPIONA ZAHVALJUJUCI JEDNOM COVEKU A TO JE BORJAN,COVEK JE BRANIO NEMOGUCE,PROSLE GODINE RADONJIC,KRSTICIC,STOJKOVIC,SAVIC BEN,PROSLE GODINE ZREB NAM POMOGAO,ISKRENO JA OVOG TRENERA POSLE OVOG VECERAS OCIMA NEMOGU DA VIDIM,KOGA STE BRE DOVELI U ZVEZDU BRUKE JEDNE,NEMOJTE MARINA KRIVITI ON NEMA SKIM DA IGRA,BOACI ODSECEN,HOLANDJANIN IGRA BEKA VISE,PET U ZADNJOJ LINIJI I VULIC I JOVANCIC KOJI JE NAS NAJGORI IGRAC OVE SEZONE,ALI MLITAVI TRENER TO NEVIDI,KAKO TOG COVEKA NEPODNOSIM,TI TRENERU SAD SE NEPLASI BOGA NEGO SAVE MILOSEVICA KOJI NIKAD NIJE BIO TRENER,RAZVALIOTE KO NIKO,JEL ZNAS TI STA JE BRZ IGRAC DOVEO SI DVA KRILA,A MI NISMO VIDELI BRZINU

Reply
ReD сеп 22, 2019 at 20:53

Branio sam Miloja, a i Terzića, ali više ne. MI FUDBAL ODAVNO NE IGRAMO!!! Ovo je bruka i sramota, Partizanu kome gol daje ko stigne mi ne možemo 2 utakmice da šut smo u okvir gola! Bruka i sramota, neznanje totalno.

Reply
Suhoj37 сеп 22, 2019 at 20:49

Od ovoga trenutka, ja sam za to da Milojević momentalno podnese ostavku!!! Stvarno bre više nema smisla! Svaki derbi i svaku iole jaču utakmicu igramo ko pi*kice!

Reply
VLADIMIR сеп 22, 2019 at 20:49

napisao sam odavno…mi za ZVEZDU zivimo a ne od nje…veceras mi je zao vecinske Srbije,naivne ,prevarene,koja ludacki voli ZVEZDU…i da dodam ove sezone titula ide sektasima,tako je neko odlucio

Reply
Mississauga сеп 22, 2019 at 21:18

Ne brini nista , titula je nasa , samo miloje da ode.

Reply
VLADIMIR сеп 22, 2019 at 21:32

druze,voleo bih da si u pravu…ali kao covek od 50 god.koji je doziveo Bari,Tokio,dva,pet,deset ucesca u Ligi sampiona ne moze da donese radost kao gore navedeno.Miloje,Terza i kompanija su samo losi statisti u predstavi zvanoj srpski fudbal gde se preplicu razni interesi

Reply
зики сеп 22, 2019 at 20:43

Сада је тек јасно на коју смо луду срећу имали и ушли у Лигу шампиона.Сад ће као ,,манекенима;, бити оправдање тешке ,ноге ,играли у сриједу,клизав терен и сл небулозе,па и куп смо играли није било лиге шампиона па опет очај.Треба разговарати са појединим играчима и захвалити им се.Марин ме је разочарао.Коју имаш плату у односу на обичног радника,умијесто да кидаш ти ништа?Велика је кривица до управе ,очајни прелазни рок у јуну је дошао на наплату.Скоро ни један ударац у оквир гола.Види се да нам требају крила.Ла парла појма нема ,требају нам двојица и у средини .Партизан нас је управо ту и добио .Очекујем још киксева и заостатак за водећим екипама .О Бибрису сам причао да нам такав тип играча недостаје па су ми лупали минуе ,још када Марковић уђе у форму .Дио кривице иде и Милојевићу .Морао је тражити боље играче .Ујануару би вратио Радоњића и Крунића ако га не жели Милан.Морам признати да Партизан иако не игра Лигу шампиона има тренутно бољи тим

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 22, 2019 at 20:43

POSTO SE ZNA KO VODI ZVEZDU A TO JE SEVER POMOGNUT SA TERZICEM,ZAPADE ZA SLEDECU UTAKMICU SVI DA OTERAMO OVOG COVEKA BEZ JAJA KOJI TRENIRA ZVEZDU,AKO SMO OTERALI JEDNOG DZAJICA OTERACEMO I OVOG UPLASENKA,HOCEMO OSTAVKU ODMAH,SAMO JOS NESTO JELI TERZICU HOCES 300 EVRA ZA TRI UTAKMICU U LIGI SAMPIONA DA PLATIM DA GLEDAM KAKO NAS PUNE I KAKO IGRAMO SA 8 IGRACE IZ ODBRANE,HOCES PARE TERZICU SRAM BRE SVE DA VAS BUDE

Reply
MILOS RANKOVIC сеп 22, 2019 at 20:36

NIKAD MI TEZE NIJE BILO NEGO SAD U ZIVOTU,PREZIVEO SAM RAT ALI OVO JE BILO TEZE,GOSPODINE VLADANE MILOJEVICU JEDNO VELIO SRAM TE BILO,BRUKO JEDNA,NEZNALICE JEDNA,TI NEMAS NI SRCE NI ONO DRUGO DA VODIS JEDNU CRVENU ZVEZDU,IMAS LI STIDA DA KAZES NESTO JADNICE JEDAN,EJ SUT NA GOL NISI NAPRAVIO,IGRAS SA PET IGRACA U ODBRANI,MARINA SI VEC UBIO U POJAM NA ZIMU CE DA TRAZI DA IDE,OSTAVIO SI GAJICA,GOBELJICA,MILUNOVICA,JOVANCICA,VULICA,KILAVI TRENERU DOVEO SI TOMANEA ISTI IGRAC KO BOACI I PAVKOV,DOVEO SI OVOG HOLANDJANINA DECKO NEZNA DAL IGRA BEKA ILI KRILO,DOVEO SI ANJASA KOJI NEMA MESTA,DOVEO SI ZANDERA KOJI BLAGE VEZE NEMA O ODBRANI,TRENERU IMAS LI STIDA

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 22, 2019 at 20:27

malo je reći sramota..kao prvo g.lodari su za nas barsa..očigledno je da nemamo ni trenera ni igrače ..mi nemamo nista..sto se mene tiče slobodno neka ide miloje i marin..pojacanja su promasaj jednom rečju sto se kaže u dominama mi smo DUPLO GOLO..Natho je vanserijski igrac i dekica je pokazao umisljenoj zvezdi marinu kako se igra..j..em ja i LS i sve kad nas groblje renda godinama

Reply
ĐOLE BARI 91 сеп 22, 2019 at 20:33

MILOJEVIĆU M A A A A A A R Š IZ ZVEZDE DŽUKELO

Reply
ĐOLE BARI 91 сеп 22, 2019 at 21:09

MILOJEVIĆU DA LI TE JE BAR MALO SRAMOTA KOLIKO JE MENE ŠTO JE NEKO KAO TI TRENER VELIKE CRVENE ZVEZDE ? ZNAŠ LI UOPŠTE ŠTA ZNAČE REČI BRUKA I SRAMOTA ? AKO GRAM OBRAZA I ČASTI IMAŠ PODNESI ODMAH OSTAVKU I M A A A A A A R Š OVOG SEKUNDA IZ CRVENE ZVEZDE FOLIRANTU I NEZNALICE.

Reply
rene artoa сеп 22, 2019 at 21:52

Ne lupaj za Marina

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 22, 2019 at 21:55

pa majstore navedi utakmice gde je briljirao gde je doneo pobedu bilo sta..lupetas tu iz neznanja..kako te nije sramota da tako pises a deda NATHO briljira od prve tekme i drzi predavanje celoj Srbiji kako se igra fudbal..jel te sramota malo kakve igrace imamo i kakvu igru imamo

Reply
Delija do Bola сеп 22, 2019 at 22:48

Je..te Marin… Pet utakmica protiv Grobara odigrao i svih pet NIJE POSTOJAO NA TERENU!!! A da… dao je one dobre lopte protiv Radnika iz Surdulice, nije bio loš ni protiv Proletera…

Reply
krvavi zvezdas-DE сеп 23, 2019 at 11:44

I to je sve od nemačkog reprezentativca…da i buduce zvezdine zvezde…tužno i žalosno

Reply
Darko сеп 23, 2019 at 13:41

Druze moj… Marin je bolji od ove ostale konfekcije od igrača u našem timu, bolji za dve klase(to govori kakvi Šabani igraju sada u Zvezdi), ali za neupućene: Marin je bio u reprezentaciji Nemačke pre 10 godina, a po odlasku iz Verdera 2012,promenio je OSAM klubova i SVUDA je bio rezerva, a u Fiorentini i Anderlehtu nije se ni skidao! Marin je u turskomTrabzonsporu nakon dobrog starta zavrsio kao rezerva! Ej, u turskom Trabzonsporu! Onda je fino krenuo u OLIMPIJAKOSU, da bi u januaru 2018. trener rekao da ne računa više na njega(sve proverljivo na internetu, vikipediji, Transfer marketu) !!! On je posle 2012. Ispao „iz priče“ i daleko je od evropskog ranga igrača svetlosnu godinu. A problem je što on takav kakav, je od Miluna, Jocanče i ostalih šlosera bolji dve svetlosne godine!!!

Leave a Comment