Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда презентовала нове дресове

КК Црвена звезда мтс ће у сезони 2019/2020 наступати у чак четири различите гарнитуре дресова. Мотиви на дресу су јасни, симболизују снагу и чврстину или једноставно – Звездину машину.

 

КК Црвена звезда мтс званично је представио на Евролигином дану за медије дресове за наредну сезону. Дизајнерски тим Црвене звезде је заједничким снагама са светски реномираним брендом и дугогодишњим клупским партнером компанијом НИКЕ осмислио чак четири нове гарнитуре дресова.

Дрес у којем ће црвено-бели наступати када су домаћини је беле боје, са специјално дизјанираним црвеним пругама које попримају обрисе оклопа када их обуку Звездини првотимци. Симболика је јасна, а то су чврстина и снага које годинама за нама одликују игру Црвене звезде. Њега је јавности представио капитен Бранко Лазић, чувен по својој бескомпримисној борби, чврстини и снази. Сада је наш капитен добио и својеврсни оклоп.

Гостујући дрес је практично истог дизајна, али црвене боје. Пруге су наравно беле боје, а њега је на спектакуларан начин представио Чарлс Џенкинс. Када су се пригушила светла по завршетку конференцију у ’’Штарк арени’’, рефлектор је бацио светло на трибине дворане. На трибинама са десне стране од присутних новинара, а лево од остатка првог тима рефлектор је бацио светло на Чарлса Џенкинса који је био обучен у гостујућу гарнитуру за сезону 2019/2020.

Истовремено, прекопута појавио се Стратосу Перпероглу у алтернативном плавом дресу под називом Роyал. Препознатљивог дизајна и нешто другачији од традиционално црвено-белих дресова.
Испред играча на трибини ’’Штарк арене’’ рефлектори су обасјали Огњена Добрића. Технички спонзор клуба компанија Нике и дизјанерски тим Црвене звезде потрудили су се да понуде нешто сасвим другачије и тако је настао дрес под називом WИНГС НИКЕ.

Нисмо заборавили ни фонт слова који краси све гарнитуре дресова. Црвена звезда је једна велика породица, а сви вероватно веома добро знамо да СД Црвена звезда улази у годину веиког јубилеја – 75 година постојања. Фонт на дресу је идентичан ономе на дресу наших фудбалера И то је један од начина на који желимо да искажемо заједништво са осталим клубовима у црвено-белој породици.

Сваки од четири дреса асоцира на машину, а Звездина машина је кренула!

Повезане вести

2 comments

Звездаш сеп 26, 2019 at 16:19

Ништа одвратније нисам видео…

Reply
dusan сеп 22, 2019 at 22:14

uzasni dresovi

Reply

Leave a Comment