Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Графичар ремизирао против Кабела

Нешто слабије издање Графичара у 10. колу, али је Звездин развојни тим успео да дође до бода на веома незгодном гостовању.

Стрелци за Графичар: Видић у 20. минуту.

Стадион Слана бара, Нови Сад

Гледалаца: 300.

Састав Графичара: Савић – Конатар, Марјановић, Ераковић, Дабић (од 61. Младеновић) – Стојић, Сантрач, Маронг, Гаврић (од 83. Стојковић), Кукуличић (од 63. Станојев) – Видић.

Клупа: Станојевић, Младеновић, Џугурдић, Пановић, Фићовић, Станојев, Стојковић.

Већ у 2. минуту утакмице екипа Кабела долази до водећег поготка након уигране акције после прекида. Комплетна одбрана Графичара је подбацила и домаћи су уиграну акцију претворили у рано вођство.

У 7. минуту је Ераковић покушао главом, али далеко преко гола. Ништа се значајније није десило до изједначујућег гола Звездине филијале у 20. минуту. Сантрач је упутио јак шут са дистанце, а голман домаћих не реагује најбоље и одбија лопту до Видића који користи тај поклон за поравнање резултата.

Графичар је као и у готово већини утакмица имао посед и иницијативу, а домаћу су претили након прекида. Ипак, на самом крају првог полувремена екипа Кабела је створила стопостотну шансу, али играч домаћих погађа пречку. Доста среће за до сада декоцентрисану одбрану нашег развојног тима.

У наставку утакмице смо видели игру само једног тима. Екипа Графичара једноставно није успевала да наметне своју игру, нити да дође до неких шанси. Домаћи су направили неколико изгледних шанси.

Кабел је био веома опасан након прекида. Ераковић је направио неспретан фаул у опасној зони, али на сву срећу играч домаћих шутира из слободњака преко гола. У 74. минуту нови покушај домаћина. После доброг центаршута са десне стране ударац главом зауставља Савић.

Неколико минута касније Кабел има сјајну шансу, али јак шут из непосредне близине завршава преко гола. У 85. минуту још једна стопостотна шанса за домаће, и то опет после прекида. Са два метра играч Кабела захвата лопту, али Савићева рефлексна одбрана спречава победоносни гол.

За недељу дана следи нова тешка утакмица за Графичар. У госте долази од овог кола првопласирана екипа Динама из Врања.

 

Повезане вести

Leave a Comment