Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Страхиња Бунчић седми на Гран прију у Ташкенту

Наш Страхиња Бунчић још једном је показао да је борац за светску такмичарску сцену. На Гран прију у Ташкенту био је одличан и још једном показао квалитет. Из Ташкента Звездин првотимац и репрезентативац Србије у категорији до 66 килограма враћа се са пласманом на седмо место.

У првом мечу био је одличан против Индијца Јаслена Синга кога је победио ипоном. Одличан је био Бунчић и у дуелу са Узбекистанцем Шахрамом Ахадовим кога је такође решио ипоном. У трећем колу Киргистанац Артур Те такође није мога да нађе решење од одлично расположеног Бунчића. Ипон и у трећем мечу српског аса водио је у меч који је одређивао победника групе Б. У овом дуелу бољи је био одлични Јапанац Јуји Аида. У првом мечу репасажа бољи је био Египћанин Мохамед Абделмагвуд. Гран при у Ташкенту Страхиња Бунчић завршио је пласманом на седмо место.

Одлично је одрадио све мечеве. Штета је што селакше повредио у првом мечу. Имао је пет борби од којих три победе и два пораза. Показао је још једном кватет и добро је што је победио борце од којих је губио. После овог Гран прија добиће нове бодове за Олимпијске игре. Следеци турнир нас ве очекује већ за десет дана где ћемо учествовати на Гран слему у Бразилу – истакао је Никола Николић, спортски директор ЏК Црвена звезда.

Задовољство оствареним резултатом није крио ни српски шампион Страхиња Бунчић.

Штета сто сам повредио колено још у првом мечу Задовољан сам како је прошло и како сам радио. Победио сам три меча а прошле године сам изгубио од све тројице које сам победио,тако да се види напредак.Надам се ускоро и медаљи – био је искрен Страхиња Бунчић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment