Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Преноси и утакмице млађих категорија за викенд

Црвено-беле бисере овог викенда очекује једанаест утакмица, од којих се пет игра на теренима иза југа Маракане. Утакмице наше филијале Графичара, Звездиних омладинаца, као и кадетске селекције нашег клуба гледајте у директним преносима на званичном Јутјуб каналу ФК Црвена звезда.

Лидер на табели Прве лиге Србије, наша филијала Графичар, свој сусрет у Новом Саду против Кабела игра у недељу од 14 часова са директним преносом на званичном јутјуб каналу Црвене звезде. Очекује нас врло интересантна утакмица у којој ће наш Б тим покушати да оствари позитиван резултат против другопласираног Кабела.

Омладинци се након ремија са минхенским Бајерном у оквиру Лиге шампиона за фудбалере до 18 година, враћају обавезама у првенству. Чета Славољуба Ђорђевића дочекаће лучанску Младост у понедељак од 13 часова, а ту утакмицу ћете моћи да гледате на званичном Јутјуб каналу ФК Црвена звезда. Омладинци Графичара ће свој дуел одиграти у суботу на Карабурми, када ће од 10 часова гостовати ОФК Београду, екипи која је у првих седам кола освојила идентичан број бодова као и омладински тим наше филијале (10).

Кадетску селекцију, коју успешно са клупе предводи Марко Неђић, очекује дуел са Мачвом у недељу од 11 часова на теренима иза југа Маракане, а уколико нисте у могућности да уживо погледате тај сусрет, обезбедили смо вам пренос на званичном Јутјуб каналу ФК Црвена звезда. Кадети нашег Б тима Графичара ће гостовати у суботу од 14 часова у Нишу, екипи Реала, када ће покушати да након што су ремизирали са Вршцем у прошлом колу, остваре позитиван резултат.

Ученици Владимира Вучића ће у недељу у подне гостовати екипи Бродарца у оквиру шестог кола Лиге млађих кадета група А, док ће бисери рођени 2004. године који се кале у дресу Графичара гостовати Напретку из Медошевца у недељу од 10 часова, у оквиру београдске Лиге млађих кадета група Б.

Пионирске селекције нашег клуба очекују велики изазови овог викенда. Црвена звезда ће у недељу у 10 часова гостовати ОФК Београду, док ће Графичар у суботу од 9 часова дочекати екипу Синђелића.

Млађи пионири ће обе утакмице које их очекују, одиграти на теренима Омладинске школе Црвене звезде. Екипа Милорада Вилотића ће у суботу у 11 часова истрчати на терен и дочекати ФК Кампионе, а изабраници Бојана Маћешића ће дан касније од 13 часова угостити Локомотиву из Железника.

Распоред утакмица:

Субота, у 9 часова, пионири – Графичар- Синђелић

Субота, у 10 часова, омладинци – ОФК Београд- Графичар

Субота, у 11 часова, млађи пионири – Црвена звезда- ФК Кампионе

Субота, у 14 часова, кадети – Реал Ниш- Графичар

Недеља, у 10 часова, млађи кадети – Напредак Медошевац- Графичар

Недеља, у 10 часова, пионири – ОФК Београд- Црвена звезда

Недеља, у 11 часова, кадети – Црвена звезда- Мачва (Јутјуб пренос на званичном каналу ФК Црвена звезда)

Недеља, у 12 часова, млађи кадети – Бродарац- Црвена звезда

Недеља, у 13 часова, млађи пионири – Црвена звезда Б- Локомотива

Недеља, у 14 часова, ПЛС – Кабел- Графичар (Јутјуб пренос на званичном каналу ФК Црвена звезда)

Понедељак, у 13 часова, омладинци – Црвена звезда- Младост Лучани (Јутјуб пренос на званичном каналу ФК Црвена звезда)

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment