Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Вулић: Част је бити део Лиге шампиона

Милош Вулић, дебитант у црвено-белом дресу у Лиги шампиона, изнео је прве утиске после гостовања Црвене звезде у Минхену и пораза од екипе Бајерна, у оквиру првог кола групне фазе најелитнијег клупског такмичења.

Веома сам срећан и поносан што сам дебитовао у Лиги шампиона. Изузетно ми је драго што сам имао привилегију да играм против екипе Бајерна и играча као што су Кутињо, Алкантара, Левандовски. Било је веома тешко играти против њих, то су велики играчи који имају феноменалне каријере иза себе. Желео бих да се захвалим и навијачима који су нас сјајно бодрили током свих 90 минута. Борили смо се, мислим да смо могли више. На крају нисмо имали довољно среће која нам је у овом мечу окренула леђа – рекао је Вулић.

Везиста Црвене звезде истакао је да крајњи резултат, победа Бајерна од 3:0, није реалан приказ онога што се дешавало на терену.

Добро смо се бранили у већем делу утакмице, међутим наше грешке су нас коштале примљених голова. Сматрам да је крајњи резултат превисок, али као што сам рекао, тешко је играти против клуба као што је Бајерн на њиховом стадиону. Сада се окрећемо дербију, имамо пар дана да се припремимо за ту утакмицу. Очекује нас изузетно тежак меч против вечитог ривала, међутим ми смо Црвена звезда, увек идемо на победу– поручио је везиста црвено-белих.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo сеп 20, 2019 at 14:59

Mislim da si ti trebao Vulicu da igras od pocetka meca u LS protiv Bajerna na Alijanc areni u Zvezdinom dresu ,nadam se da ce Miloje te stavit od pocetka u startnih jedanaest protiv Olimpijakosa u LS i derbiju Super lige Srbije sa Partizanom

Reply

Leave a Comment