Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Звезда савладала Олимпијакос

Кошаркаши Црвене звезде мтс победили су Олимпијакос у Пиреју 82:77 у првој припремној утакмици који су одигратли у Грчкој. Најефикаснији код црвено-белих био је Дерик Браун са 14 поена. Наредна провера у четвртак против Перистерија.

 

Кошаркаши Црвене звезде мтс победом су отворили мини турнеју у Грчкој, пошто су савладали екипу Олимпијакоса у Пиреју 82:77.

Најефикаснији код црвено-белих био је Дерик Браун са 14 поена, Перпероглу је додао 13, Берон 12 поена.

Кошаркаши Црвене звезде су прву од две провере против грчког великана отворили боље, повели са 32:20 , а на велики одмор отишло се резултатом 41:36. Шампион АБА лиге и Србије одржавао је ту предност и током треће деонице (62:56), а на уласку у последњи минут Црвена звезда је имала велких плус 8, чиме је осигурала победу у овој до сада најјачој провери током припремног периода.

Меч у дворани „Мира и Пријатељства“ био је затвореног типа, а наредну проверу црвено-бели ће имати у четвртак против „Перистерија“.

Нова утакмица са „Олимпијакосом“ која ће бити отворена и за гледаоце на програму је у петак.

КК Црвена звезда тс:Д. Браун 14, Човић 9, Л Браун 6,Перпероглу 13, Давидовац 1, Берн 12, Гист 10, Џенкинс 5, Симанић 8,Јовановић, Оџо 4.

На пут у Атину због лакших повреда и опоравка нису кренули Лазић, Фаје и Кузмић.

Повезане вести

2 comments

Dejo сеп 19, 2019 at 20:31

Bravo vam ga kosarkasi Crvene Zvezde nek ste dobili taj nazovi bratski klub ,nadam se da ce i fudbaleri Crvene Zvezde da dobiju u obije utakmice tu nazovi bracu u fudbalu

Reply
Србин са Космета сеп 18, 2019 at 23:03

Биће радости!

Reply

Leave a Comment