Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноКошаркаНајновијеОбавештења

Звездаши пожурите, сезонске до 20 септембра!

Изузетно успешна кампања претпродаје и продаје сезонских улазница, као и Евролигашких пакета за 15 мечева црвено-белих у ЕЛ ове сезоне у „Штарк Арени“ улази у завршницу. Крај продаје по изузетно повољним ценама (НИВО 400 Евролига пакет – 5000 динара за 15 утакмица) је 20.септембра!

КК Црвена звезда мтс обавештава све заинтересоване да је продаја сезонских улазница за све мечеве црвено-белих у тамичарској сезони 2019-2020, као и евролигашких пакета, ушла у последњу недељу.

Изузетно успешна кампања која је почела претпродајом током лета, и наставила се продајом сезонских улазница траје само још до 20. септембра!

Клуб обавештава јавност да је интересовање и даље велико, и зато апелујемо на све наше навијаче И оне који желе да буду део звездине сезоне у којој ће први тим одиграти преко 40 „домаћих” утакмица у Евролиги, АБА лиги и Суперлиги, да пожуре са куповином сезонске улазнице или Евролига пакета.

Након 20.септембра у продаји ће се од почетка сезоне, налазити само појединачне улазнице за мечеве Црвене звезде мтс у халама „Александар Николић” и „Штарк Арена” уз напомену да је капацитет мање градске дворане у којој ће црвено-бели играти мечеве АБА лиге, Суперлиге и две утакмице Евролиге скоро попуњен због изванредног одзива звездаша на досадашње акције клуба!

ЦЕНЕ СЕЗОНСКИХ КАРАТА 2019/20 У ПРОДАЈИ ЗА СВЕ ДОМАЋЕ УТАКМИЦЕ:

ПАКЕТ КАРАТА ЕУРОЛЕАГУЕ – ЗА УТАКМИЦЕ У АРЕНИ

Радно време продајног места на Калемегдану је радним данима од 10-18ч и суботом од 10-16ч.
У ПЦ Ушће продавају се само пакети карата Евролиге у Арени- ЛОЖА СЕВЕР НИВО200 и ТРИБИНА НИВО 400.
Такође, карте се купују И ОНЛИНЕ , али само одређене и то: пакети карата Евролиге у Арени- ЛОЖА СЕВЕР НИВО200 и ТРИБИНА НИВО 400, затим сезонске карте за ТРИБИНУ А и Б, као и за ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4.
Куповина на три и шест рата као и до сада омогућена је свим власницима кредитних картица Банка Интеса и Комерцијалне банке.
Што се тиче скупљих, ВИП карата, обавештавамо да су све карте на терену за ПОЧАСНА МЕСТА у првом и другом реду распродате, те да су на располагању само ПОЧАСНА МЕСТА-БОЧНО, 3. РЕД.
Због великог интересовања за ексклузивна места у халама, од септембра је новитет нова сезонска карта- ВИП ЛОЖА ПРЕМИУМ. Овом картом купац обезбеђује место у Хали А. Николић у ВИП ложи, док је у Арени смештен у СКАЈБОКС.

Такође, у понуди је и пакет карата само за утакмице Евролиге у Арени у СКАЈБОКС-у.

Попусти важе за све власнике сезонских карата 2018/19 који нису успели да обнове своју сезонску у претпродаји.

Приликом куповине купац постаје члан КК Црвена звезда. Уколико је већ члан, потребно је да понесе своју чланску карту. У супротном, аутоматски добија и чланску карту КК Црвена звезда коју ће му бити израђена и уручена у просторијама клуба на Малом Калемегдану (без обзира на продајно место на коме је купио сезонску улазницу).

Такође, купац је у обавези да приложи личне податке за сваку купљену карту, као и ЈМБГ број, што налаже нови Закон о спорту и КК Црвена звезда је у обавези да достави те подате МУП Србија, ради општих услова безбедности на спортским догађајима па Вас клуб моли за разумевање по овом питању.

Будите део звездине сезоне која доноси велике утакмице, спектакле. Само заједно можемо до циљева који су постављени и који нас чекају у сезони 2019/2020!

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment