Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Ван Ла Пара: „Верујем у Звездин квалитет“

Два дана деле нас од почетка групне фазе Лиге шампиона. Црвена звезда ће се такмичити у групи Б Лиге шампиона. Изабраници Владана Милојевића такмичења ће отпочети сусретом са Бајерном у Минхену.

Очекујем изузетно тешку утакмицу, Бајерн је одличан тим, поседује веома квалитетне играче, али исто тако Звезда је показала да са сваким може да се носи. Потпуно спремни ћемо ући у утакмицу, даћемо све од себе да остваримо добар резултат у Минхену. Бајерн има феноменалне нападаче због тога пре свега морамо да играмо веома добру одбрану против њих, а онда ћемо видети шта можемо да урадимо у нападу – рекао је Ван Ла Пара.

Звездин новајлија уверен је да ће црвено-бели и ове сезоне оставити добар утисак у Европи.

Најбитније је да увек верујемо да можемо да остваримо добар резултат. Видели смо прошле године, када су црвено-бели веровали да можемо да остваримо победе против великих тимова и били фокусирани на нашу игру, да су добри резултати долазили. Зашто то не бисмо то поновили и против Бајерна?

Ван Ла Пара већ је дебитовао за Звезду на Маракани и осетио атмосферу коју праве Делије.

Подршка коју нам пружају наши навијачи је невероватна, много ће нам значити њихово присуство у Минхену. На крилима њихова подршка ће нам бити много лакше да се у Београд вратимо са позитивним резултатом. Веома смо захвални нашим навијачима на свему што раде за нас, ценимо то што одвајају време да отпутују и подрже нас и на гостовању. Нема сумње да ће нам њихово навијање дати још већи подстрек – поручио је Ван Ла Пара.

Текст на сајту СД

Повезане вести

5 comments

Nazalost сеп 17, 2019 at 00:49

zvezdin „kvalitet“ trenutno nije za indjiju ili proleter a kamoli za jedan BAJERN

Reply
Suhoj37 сеп 17, 2019 at 03:36

Polako brate. Suviše mnogo kritikujemo kada ne valja a dižemo ih u nebesa kada pobeđuju. Protiv Bajerna gubimo milion posto, ALI svakako ih treba podržati pa možda nas i iznenade kao protiv Liverpula.

Reply
Milovan сеп 17, 2019 at 12:02

Spartak Subotica, Vojvodina, Indjija… sve su to pobede bez igre, i kritike su na mestu. Igra Zvezde bez energije, volje, truda, ideje …
Jedan od razloga, zasto navijaca nema na stadionu, cak i onih sa kupljenim sezonskim kartama.

Reply
Suhoj37 сеп 17, 2019 at 14:18

Slažem se. I ja kažem da Zvezda maltene od februara nema tu svoju prepoznatljivu igru. Igramo sjajno dok ne damo gol i onda autobus pred gol. Pa kad primimo gol, mi se pogubimo. A igrače za kontru nemamo. Zato se i pribojavam svaku evropsku utakmicu jer takvi fazoni u Evropi ne prolaze. Ali ipak podržavam ovu ekipu jer ovakve rezultate davno nismo imali u Evropi.

Reply
djoka lotric сеп 18, 2019 at 12:15

nemamo mozda lepotu u igri ali zato imamo rezultate…

Leave a Comment