Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Велико интересовање за „Отворен дан“ у Зрењанину

Црвена звезда је одржала „Отворен дан“ у сарадњи са фудбалским клубом Раднички у свом регионалном центру Зрењанину. Укупно 150 дечака рођених од 2008. до 2012. године имали су прилику да се друже са својим вршњацима, као и да се упознају са начином рада наших тренера.

Наш клуб је одржао „Отворен дан“ у Зрењанину на коме је учествовало 150 малишана рођених од 2008. до 2012. године. То је један у низу „Отворених дана“ јер нас наредни већ очекују у суботу 21. септембра у Шапцу и дан касније у Краљеву, а они који се најбоље покажу имаће прилику да у октобру дођу у Београд и да тренирају на теренима иза југа Маракане. Координатор регионалних центара Црвене звезде Игор Зихерл истакао је да је задовољан одзивом дечака за „Отворен дан“ у Зрењанину.

Пре свега бих изразио захвалност нашем регионалном центру на томе што су нас лепо угостили. Амир Тељиговић представник Зрењанина, као и сви други су учинили да све протекне на нивоу Црвене звезде. Имали смо 150 дечака, око 30 по годишту, али морам да нагласим да су пријаве биле ограничене због превеликог интересовања, иначе би број био много већи. Веома сам задовољан дечацима који су дошли, неколицину њих смо већ приметили и пратићемо их у даљој будућности – навео је Зихерл и додао да је првобитан план био да следећи „Отворен дан“ у Зрењанину буде у марту наредне године, али да постоји могућност да због великог интересовања буде већ наредног месеца.

Црвена звезда је у Зрењанин дошла са Иваном Гајићем као главним скаутом за базу, тренерима Огњеном Пурићем и Ђорђем Кузељевићем, као и тренером голмана Славеном Проговечким. Тренинг малишана се састојао из два дела: у првом су тестиране њихове моторичке способности, а у другом су играли фудбал.

Тестирали смо дечаке, јер смо желели да видимо где су у односу на малишане који су већ у нашој омладинској школи и врло смо задовољни приказаним. Било је дечака из Новог Сада, Суботице, Кикинде, а била су ту и два малишана са Косова који су од Црвене звезде добили пригодне поклоне. Све је прошло у најбољем реду и очекујем да ће тако бити и у Шапцу и Краљеву– подвукао је координатор регионалних центара нашег клуба.

Дођите, будите део Црвене звезде и остварите свој сан.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment