Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Распоред утакмица млађих категорија

Наше бисере током овог викенда очекује десет такмичарских утакмица у којима ће покушати да забележе што боље резултате.

Омладинци нашег клуба су свој меч против нишког Радничког одиграли у четвртак када су убедљиво савладали домаћина резултатом 5:0. Бисери који се кале у нашој филијали Графичару ће у суботу од 13 часова дочекати екипу Трајала на теренима иза југа Маракане у оквиру седмог кола Омладинске лиге Србије.

Успешни у Нишу били су и наши кадети савладавши лидера на табели резултатом 2:1. Кадети Графичара које са клупе предводи Никола Ђуровић ће дочекати крушевачки Трајал у суботу од 11 часова када ће покушати да се врате на победнички колосек.

Током викенда нас очекују и два узбудљива сусрета у оквиру београдске Лиге млађих омладинаца. Наши бисери рођени 2002. године ће гостовати Локомотиви из Железника у недељу од 11 часова, док ће млађи омладинци нашег Б тима Графичара дочекати Бродарац у понедељак од 13 сати.

Млађи кадети ће након пораза од Чукаричког покушати да остваре позитиван резултат у Земунелу где гостују Телеоптику у суботу од 16 часова. Млађи кадети Графичара су били убедљиви у прошлом колу против Раковице, а нешто слично ће покушати да понове у недељу од 10 часова када им Земун Б долази у госте.

Обе пионирске селекције нашег клуба свој меч ће играти у истом термину, у суботу од 9 часова. Пулени Срђана Бугарског ће дочекати Бродарац у оквиру другог кола београдске Лиге пионира, док бисери из Графичара гостују екипи ДИФ-а.

Једина селекција која своје утакмице у овом колу неће играти на теренима иза југа Маракане су млађи пионири. Селекција коју предводи Милорад Вилотић ће у недељу од 11 сати гостовати у Обреновцу екипи Радничког, док ће дан раније од 12 часова у Лазаревцу бити одиграна утакмица Колубара- Црвена звезда Б.

Распоред утакмица:

Субота у 9 часова, пионири – Црвена звезда- Бродарац

Субота у 9 часова, пионири – ДИФ- Графичар

Субота у 11 часова, кадети – Графичар- Вршац

Субота у 12 часова, млађи пионири – Колубара- Црвена звезда Б

Субота у 13 часова, омладинци – Графичар- Трајал

Субота у 16 часова, млађи кадети – Телеоптик- Црвена звезда

Недеља у 10 часова, млађи кадети – Графичар- Земун Б

Недеља у 11 часова, млађи омладинци – Локомотива Железник- Црвена звезда

Недеља у 11 часова, млађи пионири – Раднички Обреновац- Црвена звезда

Понедељак у 13 часова, млађи омладинци – Графичар- Бродарац

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment