Moja Crvena Zvezda
FeaturedЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звездини дресови међу најлепшима у ЛШ

Звездин дрес за гостовања у оквиру ЛШ

Према ранг листи најлепших дресова коју је недавно објавио један страни спортски сајт, гарнитура Звездиних дресова намењених за гостовања у оквиру Лиге шампиона нашла се на високом петом месту! У избор су ушле 32 екипе које учествују у наредној фази најелитнијег европског такмичења у фудбалу. Испред нашег најтрофејнијег клуба налазе се само Интер, Ајакс, Челси и Барселона.

Аутори текста сматрају овај „храбри“ дизајн потенцијално контроверзним, али не крију одушевљење избором детаља. Похвале су покупиле црвено-беле пруге које иду у цик-цак у пределу грудног коша и одлично се слажу са тамном позадином у тегет боји.

Прва гарнитура дресова је неколико дана пре овог рангирања заузела осмо место, такође веома добро, међу осталим клубовима, а једине замерке су помало испране боје и светло-плава слова која се по њиховом мишљењу не уклапају најбоље у шему. Ипак, црвено-белу комбинацију сматрају „гозбом“ за очи.

Оно што је ипак још важније од изгледа дресова јесте игра коју ћемо приказати на терену. Прву прилику да се покажемо имамо за само пет дана, против добро нам познатог противника, Бајерна из Минхена. Надамо се да ће црвено-беле пруге имати чему да се радују у Немачкој.

Повезане вести

Leave a Comment