Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Старт сезоне за Футсал клуб Црвена звезда

Као што сте већ имали прилике да прочитате на нашем сајту, црвено-бела породица је од 6. јуна 2019. богатија за још једног члана – Футсал клуб Црвена Звезда, сарадњом КМФ Српска и ФК Црвена звезда.

Радило се ужурбано и предано како би клуб стартовао у новој сезони. О руководиоцима, стручном штабу и играчком кадру већ је било речи на нашем сајту. Шеф стручног штаба Милош Алиловић окупио је своје сараднике и играче и одрађене су припреме и три припремна меча у којима су наши футсалери остварили максималан учинак. Прво на госотовању у Горњем Милановцу а онда два на домаћем терену у хали Слодес.

Сад је дошло време за званичне утакмице јер нова футсал сезона почиње за викенд. КМФ Црвена звезда у првој утакмици гостује екипи КМФ Јастребац. Утакмица се игра у спортској хали у Блацу, у петак 13. септембра у 19 часова.

Наш тим има респектабилан ростер са доста искусних играча и једним интернацоналцем, бразилцем Талесом који је у редове нашег тима дошао из редова актуелног шампиона екипе Економца из Крагујевца, а ту је и бивши капитен репрезентације Марко Перић, искусни Никола Рнић… Према најавама из клуба циљ је титула а по саставу тима рекло би се да то нису само приче за навијаче. Тако да се наш тим може свакако сматрати фаворитом у овом мечу, против екипе која се прошле године изборила опстанак победом у мајсторици плеј-аута против екипе САС Зрењанин.

Цена карте је 100 динара, па позивамо Звездаше из тог краја да дођу и подрже најмлађег члана нашег спортског друштва у првим корацима ка највишим циљевима.

Спортска Хала, Блаце, петак, 13.септембар 2019 у 19часова.

Састави тимова

КМФ Црвена звезда:

Голмани: Владан Кољајић, Марко Роксић, Миљан Радмановић
Играчи: Марко Перић – капитен, Никола Рнић, Давор Поповић,Стефан Боснић, Бојан Поповић, Симеун Копања, Срђан Бркић, Страхиња Петров, Феитоса Талес, Стефан Станојевић.
Шеф стручног штаба Милош Алиловић

 

Повезане вести

1 comment

mmm сеп 12, 2019 at 19:14

U pripremnom periodu igrao je i Radisavljevic, a nije na ovom spisku.

Reply

Leave a Comment