Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звездини хокејаши крећу у нову сезону

Сениори нашег хокејашког клуба ускоро крећу у нову сезону.

Наиме, црвено-бели оклопници су прошле сезоне направили велики успех и освојили ИХЛ такмичење након што су у серији са 2:0 савладали екипу Триглава из Крања. Тим успехом, поред домаће титуле, чета тренера Јовице Руса улила је наду навијачима да ће Звездини сениори и ове сезоне кренути у поход на титулу у регионалном такмичењу, као и да ће у оквиру Континентал Купа направити искорак након што су прошле сезоне успели да пруже одличне партије и савладају екипу Јесеница.

Ипак, ова сезона је доста времена била обавијена велом тајне јер су информације из клуба долазиле на кашилицу, а ни овог тренутка се не зна апсолутно све што би навијачи хтели да знају. Оно што је познато јесте да већ нешто више од три недеље наши хокејаши тренирају на сувом, те да ће (за сада) тренер Јовица Рус моћи да рачуна само на домаће играче који су и претходне сезоне бранили боје нашег клуба.

Наиме, тек се чекају неке одлуке унутар клуба које би требале да дефинишу у ком правцу ће ићи сениорска и У-19 екипа, које се такмиче у регионалној ИХЛ лиги, али је за сада познато да ће прва три кола, за сениоре, бити одложена. Једна од жеља људи у клубу је, такође, да првом тиму прикључе што више јуниора који би тако стекли потребно искуство играња са јаким противницима. Што се тиче појачања, за сада се ништа не зна, али ћете бити обавештени о свему у неком наредном периоду када ствари у самом клубу буду јасније дефинисане.

Оно што је важно јесте да играчи марљиво и вредно раде и да ће следеће недеље добити лед, па ће тако почети да хватају залет и надокнађују оно што други клубови (посебно словеначки) већ одавно имају.

Толико за сада, а надамо се да ћемо се ускоро вратити са новим, бољим и опширнијим вестима како за сениоре, тако и за У-19 селекцију.

(извор: czbgtv.com)

Повезане вести

1 comment

mmm сеп 12, 2019 at 19:18

Zvezdini hokejasi krecu u Istanbul bez ledenog treninga.

Reply

Leave a Comment