Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатПрипремеФудбал

Миливојевић: „Добре припреме су кључ успеха“

Млади репрезентативац Србије, који је на измаку прошле године из редова Бањичког суперлигаша стигао на Маракану, Лука Миливојевић, својим доласком потврдио је нову, и јасну политику клуба по којој ће се у будућности Црвена звезда ослањати на најбоље играче из Србије који знају колика је част и обавеза носити дрес великог клуба. Млади везиста поручио је приликом представљања које се догодило 19. децембра на Светог Николу, да је свега тога свестан, али и да се не плаши изазова.

„Као што сам већ рекао, дошао сам у клуб за који сам одувек навијао и први утисци су одлични. Доста сам слушао о начину и систему игре који форсира тренер Просинечки, доста сам и са њим разговарао и задовољан сам, јер и сам волим офанзивни фудбал у коме се доста форсира пас игра, а то је оно на чему шеф инсистира“ – задовољан је Миливојевић који се нада да ће наредна полусезона након суморне јесени, бити обојена у црвено беле боје.

„Шта је ту је, заостатак на табели је велики, али нема предаје. Треба добро да се спремимо, јер од наредних 50 дана колико ћемо провести на припремама зависи како ћемо играти у другом делу првенства. Сви наравно више воле фудбалске ствари на тренинзима, али добра физичка и тактичка спрема је кључ свега. Очекујем наравно и да поред изузетно велике конкуренције у тиму, успем да изборим место стартера и да својим играма оправдам поверење свих који верују у мене“, рекао је Миливојевић који не крије да не може да дочека да истрчи на траву Маракане у најдражем дресу.

„Највећа разлика између Звезде и условно речено малих клубова је у притиску који прати сваки меч, и у императиву освајања трофеја сваке године. Од малена маштам да заиграм пред Делијама, молио сам се да ми се укаже таква прилика, и сад не смем да је пропустим“, закључио је Лука који ће прилику за деби на највећем српском стадиону имати 4. марта, односно у првом колу пролећне полусезоне у коме наш клуб дочекује суботички Спартак.

Повезане вести

72 comments

da im da cika velja bonu јан 12, 2012 at 07:40

eee samo se vi tesite,dok nam igraju razne borhe,mi nasu decu teramo iz kluba.UPRPAVA NAPOLJE!!!

Reply
MARKO јан 12, 2012 at 03:05

http://www.smedia.rs/sport/vest/57082/fk-crvena-zvezda-radivoje-radakovic-Novi-Zvezdin-kondicioni-Igraci-mogu-mnogo-vise.html Pogledajte Radulovica s leve strane, legenda, kao da hoce da kaze ovom Radakovicu IJAO OVAJ NE ZNA STA PRICA 🙂 hahahahahahahaa. Drago mi je sto je ostao Bata Radulovic, nas najbolji kondicioni trener, a i ovaj Radakovic ce imati sta da nauci od Bate sigurno 😉 .Sad kad imamo iskusnog kondicionog i perspektivnog kondicionog trenera bice mnogo bolje ! IMAMO 2 sjajna kondiciona trenera trebalo bi da budemo bolji sto se tice kondicije. Onaj Zirojevic se samo bavio racunarom i nekom statistikom i cesto nije bio na treninzima a i sta ziljavi racunar moze da ti kaze o svom telu, srce ti kaze dal si spreman ili ne, dok kod ovog Radulovica nema zezanja, mozes ne mozes, ako ne mozes da izdrzis on ti pojaca trening dok ne crknes i dok ne prestanes da cvilis…pozdrav 🙂

Reply
lukank јан 12, 2012 at 02:23

sta je sa asamoom, stize li sjutra?

Reply
rille83 јан 12, 2012 at 01:44

Dluricic… Djuricic… Djuricic… hhmmmm stvarno mi vise niko ne pada na pamet. Hocete li mi reci ko je to od vasih tolko hvaljenih bombasticnih talentovanih pobegulja sa marakane uspeo preko,nesto pokazao,potvrdio talenat,kvalitet,odigrao bar poluvreme u polusezoni??? AJDE,JOS UVEK NE MOGU DA SE SETIM IMENA!!?
Bracooo ne dizite u nebesa mamine i tatine sinove i menadzerske igrace. Svi su oni danas fudbaleri i pise se o njima samo zato sto su im roditelji prebogati a buduci MESI,CAVI,RONALDO evo ih dve ulice od mene,pomeraju kicmu svakom ko im stane na crtu ali zato i nemaju dinara malo malo pa traze na zajam da imaju za pice.
BOLI ME UVO BRE ZA CAUSICE RAZNE klinci sanjaju da prisustvuju treningu zvezde a kamoli to da dosanjaju da ih jedan Robi posalje na pozajmicu,ma otisli bi bre u Tiranu ako treba. Neko rece pa bolje da ima mesta za njega nego CAVU i to je razlog sto je izrevoltiran,pa jbg CAVIN menadzer jaci trenutno a i da je tako kako neki zele onda bi opet kukali,a znate za cim PA ZA TO KAKO NEMAMO ISKUSTVO NA SREDINI,SVE MLADI TREBA NAM NEKI ISKUSAN I TAKO U KRUG!

Reply
rille83 јан 12, 2012 at 01:12

Alo bre MOZGOVI!!!!
Znate li bre vi koliko dece broji Zvezdin podmladak??? Pa jel vi mislite da svakom mora da se da sansa da zaigra za prvi tim!? Da li je to uopste izvodljivo!? Kako bi vi to uspeli da izvedete!? DAL STE BRE TOLKO RETARDIRANI!? Pa ja vam garantujem da i ovaj mali Jankovic ako se ne potrudi,pokaze ovo prolece cao dobice sutku i nista od njegovog talenta jer to se vidi kroz odredjeno vreme a manite me raznih medija koji malog dizu u zvezde to je sve pumpanje,i ja da imam para svaki dan bi u novinama pisalo o meni kako imam 20god, kako dobro igram a posle nekog vremena i kako necu da potpisem ugovor sa zvezdom jer nece da plate kolko vredim a ustvari ja sedim kuci igram soni i prepustio sam sve menadzeru da igra prljave igre. ALO BRE LJUDI,DZAJA KAZE Basta,Bosko,Lune,Vida,Perke,Piksi… JUGO od ovog meseca si na pozajmici,kaljenju u tom i tom klubu,u nekoj zabiti,imas fore jos ovih 6 meseci da pokazes sta znas,budes li zadovoljio DELIJA si u suprotnom rastajemo se i naravno uz to objasni im da je to dobar potez za njih i da ce tako pre napredovati nego sto nece i svi gore pomenuti bez pogovora urade kako im se kaze i kraj price. Isto tako i ROBI danas radi ali dzaba kad mali CAUSICI hoce sve preko noci i slusaju menadzere koji ce ih pre ili kasnije „sahraniti“ PA STA VI MISLITE KAKO JE BILO VIDICU KADA JE DOSAO U ZVEZDU PA JE IZ ZVEZDE MORAO U SPARTAK IZ SUBOTICE NA KALJENJE!? Bilo mu je jako tesko ali je znao da tako mora i kada se vratio u Zvezdu postao je TATA!!!
I jos jednom da kazem,NE MOGU SVI IZ OMLADINSKE DA DOBIJU SANSU U PRVI TIM,neki zbog nedostatka kvaliteta a neki zbog (ne)ljudskih kvaliteta PA MAKAR ONI BILI BUDUCI MESIJI,CAVII,RONALDI,VIDICI…!!!

Reply
rille83 јан 12, 2012 at 00:45

TO BREEE!!! Jedan manje.
Ajmo ostali strucnjaci za njim!
I drzi se obecanja molim te,ND VRACAJ SE VISE!!!

Reply
DeliJa јан 12, 2012 at 00:44

Za mikija deliju i ostale koje ne podrzavaju Prosineckog.. Jeste on pocetnik, ali ima dobar sistem, jedino sto nije imao prave igrace, pa smo se zaglibili, tu mu je jedina greska, jer nije prilagodio taktiku ogranicenom kadru….

Reply
Miki Delija јан 12, 2012 at 11:12

Voleo bih da gresim ali videcemo sada kada su Robertu Prosineckom dovedena skoro sva pojacanja na koja je racunao…Nadam se jos dolasku Pauljevica a sto se tice onih iz Barselone B,na to iskreno nije racunao ni Robi,bilo je malo nerealno da dodju u Srbiju..Ne govorim ja to zato sto ne volim Zvezdu,bas naprotiv…Pratim Zvezdu svuda i mogu ti reci da smo u prosloj polusezoni sa nasom „igrom poseda lopte“ samo uspeli da nadigramo Metalac i Borac u Cacku i delom Javor i Ofk Beograd.Ok,mozda smo imali losu grupu igraca na okupu ali i sa tim snagama mislim da smo morali vise od -10.Uspeli su razni funcionercici da od nas naprave jednu bezlicnu apaticnu masu koja uopste vise ne reaguje na bodovni zaostatak,na losu igru,losu taktiku,losu postavku igre…poraze u nizu….E pa mene boli -10,boli me sto 5 godina nema titule….sto se zadovoljavamo sa trecim krugom kvalifikacija u Evropi,sanjamo o Kupu kao o usatom peharu nekada…to me boli…..

Reply
Nemanja јан 12, 2012 at 00:32

aj cao

Reply
Miki Delija јан 12, 2012 at 00:19

Auuuu,ovo sto se radi i sto rade sa nasom Zvezdom je prevrsilo svaku meru….Teraju sa mladi talentovani igraci a bez da im je i data sansa u prvom timu….Milanovic,Cosic,Despotovic,Djuricic,Causic…Dobili smo trenera gospodina Roberta Prosineckog(koga izrazito cenim kao coveka ali kao trener on je jedan potpuni pocetnik….dosao je kod nas da se igra trenera…video kako igra Barselona pa hoce i on….poceo,ono ne ide…on zapeo -3,on opet po istom -7 on zadrto i dalje -10….poceo da nam prica price kako ce zavesti red a svi smo bili svedoci sta je i kako radio i govorio Vilotic pa je on pogazio svoju rec i Vilota je igrao protiv Rena….pa mu onda opet posle nije odgovarao..Adi se ponasao kao da je ovo njegov klub,Stranci dolaze kada ko hoce…cisto sumnjam da ce biti sankcionisani..Igrace na prozivci zatice spisak ko moze u jednu svlacionicu a ko mora u drugu…liste za odstrel sa imenima igraca za koje je do juce gospodin Robert Prosinecki govorio da su nezamenjivi deo tima i da veruje u njih..Ispada da je Milos Dimitrijevic(koji ima stomak posle ovog odmora kao da je saobracajni policajac) bolji igrac od Gorana Causica!?!?.Zao mi je ali vreme ce pokazati da smo mnogo pogresili kao kod Jagosa Vukovica,Pejcinovica,Tomovica,Vujadina Savica,Milana Milanovica,Djuricica…..i plejade drugih igraca….Voleo bih da gresim ali NE GRESIM!!!! Jedini spas za nas klub su Dragan Dzajic i Slavoljub Muslin…..sve drugo je nastavak urusavanja i posrtanja….

Reply
MILAN KG јан 12, 2012 at 01:08

Slazem se da je bilo losih poteza djuricic,milanovic,cosic. a za ove tipa causic,savic,vukovic…. se ne slazem taj savic nista posebno vukovic isto ljudi ne preterujte pa tolike talente nema ni barsa svaki drugi igrac u zvezdi biser talenat jeste malo sutra ima par perspektivnih ostalo je prosek ne zanosite se pa valjda robi zna sta valja nije da ga branim pustimo ga da radi ja mislim da ga ne treba menjati on ce sam da ode ako na prolece budemo igrali kao u prvom delu sezome.

Reply
anti-franjevac јан 12, 2012 at 00:08

Zajednicko svima njima je da im je menadjer adzin pajtas steva majami.
Cosic dok igra za nas produzuje ugovor sa rusima jos 5 godina,teraj g. iz Zvezde.
despotovic je malo … koje nas je tuzilo ua u spartaku gola nije dao fala bogu da smo ga oterali.
Summa summarum oni jos nisu igraci tek treba da se dokazuju i zato ih je Dzaja prvo slao na pozajmice u druge klubove da se dokazu

Reply
MILAN KG јан 12, 2012 at 00:05

decko je veliki ZVEZDAS!!!!!!!! moj brat je sa njim isao u osnovnu obozava zvezdu dobar je igrac samo napred!!!!!!!!!!

Reply
anti-franjevac јан 12, 2012 at 00:01

Niko njih ne tera.Oni zele da odigraju sezonu za CZV I da se prodaju za lovu na zapad a CZV im je usputna stanica i reklama njima i njihovim menadjerima.

Reply
Vladimir јан 11, 2012 at 23:20

Neću da grešim dušu ali oduševio sam se kada je Milivijević došao a sada se brinem i malo sam zbunjen……..tek što je došao,dao je mnogo izjava a to mi se kod igrača ne dopada……nego samo rad,upornost i strpljenje.Dobro čovek obećava da će ginuti za dres da mu je Zvezda najdraža ovo ono ali kada je Bajko počeo da daje izjave odmah se digao u nebesa I BRANI KO KAD SAM JA IMAO 4 GODINE.
A ovo sa Čaušićem….nisam siguran šta se zapravo dešava-verujem da niko nije siguran ali brate valjda Robi najbolje zna ko je za prvi tim a ko za kukuruznu ligu a da su naša deca tako bezobrazna neverujem ali su počeli da ucenjuju Zvezdu zajedno sa roditeljima i menadžerima što svakako nevalja 😀

Reply
aleksa јан 11, 2012 at 23:09

robi mi polako ide na k*rac nevalja mu causic

Reply
Sever je Zvezda јан 11, 2012 at 23:57

Nije Robi kriv, mi smo BAKSUZI…

Reply
A ja zelim samo jedno , da Zvezda bude sampion !!! јан 12, 2012 at 00:16

I meni , svi mi idu na k…. kao svi Zvezdasi od malena kad dodju u klub ( a vamo vagaju da li ce grobari da se jave ) a ova deca sto igraju ovde od 10 godine nisu Zvezdasi??? Ta deca , moraju da idu preko bare da traze klub u kome ce da igraju , jos se stavljaju na stub srama domace javnosti zato sto traze raskid ugovora ili slicno ? I treba da traze, i da idu kad oni sto ih gaje nemaju poverenje u njih , da to sto nemaju poverenje opravdavaju rezultatima sve bi mi bilo jasno i ni rec ne bi rekao a ne mi 5 godina bez titule u ovoj sramnoj ligi sa jos tuznim partizanom . Sramota bre , pa valjda treba da zadrzimo nase reprezentativce a ne posle da ih jurimo i vracamo na pozajmice ili da otkupljujemo od domacih klubova za ne znam ti ni ja koje pare a uz sve to da dovodimo poluigrace(strance) koji opet imaju bolje plate od svih domacih igraca . Zasto su oni cenjeni ? Ti stranci nigde ne igraju pre Zvezde , nigde se nisu dokazali , nigde nisu ostavili dublji trag , jer da jesu Zvezda ne bi mogla da ih kupi . Znaci mi kupujemo macku u dzaku svake godine i naravno u 80 % slucajeva se razocaramo ili se divimo nekom tamo Borhi koji zauzima mesto npr Jankovicu ( i onda decko lepo ode a pritom je taj Borha prosecan igrac (npr Memedovic je 3 puta bolji na toj poziciji ili Nenad Sreckovic koji je isto nase dete ) Ne znam bre kuda ovo vodi ali taman kad nesto dobro urade onda i upropaste sa ovakvim stvarima . Zasto je Ozegovic potpisao na 3 godine i ako je vec potpisao na 3, zasto se trazi novi napadac? Jel to ima veze sa vezom? Ili ce grejati klupu 3 godine i otici za dzabe ili ce da igra … Da li znate da Zvezda ima u svakoj generaciji minimum 5 reprezentativaca i da ih je imala prethonih 5 godina , a koliko je njih zaigralo za prvi tim ? Sreckovic ,Cosic ,Djurickovic ,Tomovic , V.Savic , Kolarov , S.Denkovic ,Uros Cosic ,Aleksandar Jovanic ( sa samo 16 godina otisao) ,Uros Radakovic , Djordje Despotovic , Ivan Rogac , Djordje Djuric ,Milan Milanovic , Mrkela ….itd itd , sve su to momci koji su otisli iz Zvezde a sa tim momcima bi mogao odlican tim da se napavi i da im se da razumna plata i garantujem da su tu uradili pre 4 godine da bi do danas ako nista drugo vratili sve pare od prodatih igraca jer su to nasa deca i ustedeli bi za dovodjenje i placanje polu stranaca a iste bi sanse imali za titulu kao sto smo ih imali i do sad . Ne zaboravite da su to momci koji su zajedno od 10-20 godine , momci koji se poznaju kao braca i koji su prosli sve Zvezdine generacije , pripreme , probleme , navikli da pobedjuju i znaju sta znaci nosti Zvezdin dres !!!! Tuzno je ovo sto rade ljudi posle Dzaje , pocevsi od Piksija pa na dalje … ostale predsednike i trenere ne zelim ni da spominjem . Mi od silne ljubavi prema ovom klubu gubimo realnost i to je najtuznije od svega . Umesto da smo izasli svi posle utakmice sa Partizanom i da smo oterali… mi smo se opet smirili sa nekim pojacanjima i mislimo sad ce biti bolje ali na zalost mislim da nece !!!

Reply
da im da cika velja bonu јан 12, 2012 at 07:47

Bravo! jedan normalan komentar,neka lupaju minuse,nama se od lupanja stalno obija o glavu. Koliko sam se iznervirao za Causica,mogao bih da puknem. Muka mi je od ljudi iz uprave

Reply
Dusan81 јан 12, 2012 at 08:29

Ovi klinci redom svi zajedno sa roditeljima ucenjuju klub ! Oni su mozda Zvezdasi ali pitanje je koliko se oni pitaju ako roditelji nisu strastveni nego posmatraju samo kroz prizmu novca , tako da sve izjave ovih klinaca su unapred poznate osim pojedinaca , F.Jankovic …. , nemojmo vise kriviti za sve sto se desava pogresnu stranu , ja jesam protivnik ovakvih situacija ali ako neko ne zeli da napreduje i slusa sta mu se prica , neka ide dalje i neka glumi zvezdu u nekom manjem klubu …

Reply
Aleksandar јан 11, 2012 at 22:31

Ja se samo pitam, zar su nasa deca tako bezobrazna ili se tu nesto krije od strane uprave, Prosineckog itd. ? Ako Causic ide, gubimo bisera…

Reply
severna_strana јан 11, 2012 at 23:17

pa ako on ne zeli da potpise ugovor, kakve onda tu veze ima uprava? nego bi on hteo da mu se garantuje da ce da igra…

Reply
Dusan јан 12, 2012 at 00:13

sto da mu ne garantuje tako smo i Savica prodali pa smo te godine izgubili titulu jer nisma imali normalnog stopera zbog povreda i ostalih gluposti….decko razbija kako igra uz Cosica i Nastasica nosioc nase omladinske reprezentacije na skoro svakom turniru bude proglasen za najboljeg igraca mislim Savio ima vise minuta ove sezone nego on ….

Reply
Igor јан 11, 2012 at 22:24

Robi vec malo preteruje. Pa on je taj koji je prekomandovao Causica u prvi tim, a sada mu nevalja. Neka otera sve nase mlade igrace. A vi sto pricate da Causic nije za Zvezdu, nezna da igra itd. nikada ga niste gledali.
Bitno je da je za Dimitrijevica bilo mesta u ekipi koji je igrao katastrofalno, a za nase dete, mozda i naseg najboljeg mladog igraca nije… Taj Robi mi ide na qrac polako….

Reply
LaneDS јан 12, 2012 at 02:33

Pise se ne znam, a ne „neznam“! Cisto da znas!

Reply
Jovan јан 11, 2012 at 21:39

Ovako ce da ostanemo i bez F.Stojkovica, Spajica, Srnica i tako dalje !

Reply
Zarko јан 11, 2012 at 21:33

Zaista ne mogu da verujem za Čušiča. Znam da nije Ronaldo, ali ko sve igra kod nas on je igračina(bar po mladoj reprezentaciji), jer ga drugačije ne možemo videti.Zamislite standardnog omladinskog reprezentativca koji ne dobija ni minut da odigra čak i kad ekipa vodi tri nula? Koliko li je samo to pedagoški i koliko trener ima osecaj za igrača, i kako se vrši negativna selekcija. Imam utisak da mu namerno nisu dali šansu da bi videli kako igra, ili još nije naučio da vraća loptu unazad kako bi pravio „dominaciju“. Da li su nam kritrijumi selekcije što sporije to bolje, ko bolje vraća loptu unazad, i ne može da da pas duži od tri metra. Naša čuvena „dominacija“ će nas koštati više i od ekonomskih problema. Daj Bože da se varam.

Reply
marko јан 11, 2012 at 21:26

ne spamuj sa tim glupostima. Svi u Srbiji znaju koji je najlepsi stadion i ovakve stranice na jbn fejsu su nepotrebne !

Reply
oqfniqf јан 12, 2012 at 01:13

ti ce mi kazes

Reply
Vladimir јан 11, 2012 at 21:53

Trebalo je da se da naziv Marakana najlepši stadion na ovim prostorima a ovako gledano……realno ima mnooogo lepših stadiona 😉

Reply
oqfniqf јан 11, 2012 at 23:43

http://www.facebook.com/pages/Marakana-najlepsi-stadion-u-Srbiji/321940251179383 eo isptavio sam.Teli smo da stavimo tako msm ja sam tako teo ali oni nisu…

Reply
escort јан 11, 2012 at 21:15

Causic jeste talentovan, ali setite se price od pre dva meseca oko Fice Jankovica! Pa ne moze u Zvezdi da igra kad ko hoce i kad mu menadzer kaze! Dosta je bilo sa ucenama, hoces igras- hoces, neces NAPOLJE! Setite da su Basta, Jankovic, Lukovic, Deksa i ostali dugo igrali u Jedinstvu sa Uba, pre nego sto su usli u prvi tim i sad su IGRACI! A ovi danasnji talenti samo menadzere slusaju, tesko im da igraju za Sopot ili neki superligaski klub 6 meseci, hoce gospoda odmah na Marakanu. Verovatno hoce i mesto u prvih 11!? E pa netje da moze kod Robija! red mora da se zna i postuje, a ne da neki klinja odredjuje ko ce da igra! GARANTUJEM vam da od Causica nece biti nista ako ode iz kluba! Nigde ga nece gledati kao u svojoj kuci, shvatice to kad upadne u surovi profesionalizam, pa ce onda da kune menadzera koji mu je punio glavu glupostima.

Reply
r16 јан 11, 2012 at 21:04

Ja ne znam sto se toliko uzbudjujete oko Causica?Odlazili su nam u bliskoj proslosti i mnogo bolji igraci i talenti od Gorana pa sad sta da se radi.Robi sigurno najbolje zna zbog cega vise ne racuna na njega.

Reply
MARKO јан 11, 2012 at 21:18

Pa zbog toga i imamo takvu blisku proslost koja je iza nas i koja se ne zaboravlja.

Reply
delija86 јан 11, 2012 at 21:35

i koja jos uvek traje nazalost,malo izmenjena da kazem

Reply
r16 јан 11, 2012 at 21:02

Ja ne znam sto se toliko uzbudjujete oko Causica,odlazili su nam mnogo veci talenti i mnogo bolji igraci od njega pa sad sta da se radi,Robi sigurno najbolje zna zasto je odlucio da vise ne racuna na njega.

Reply
Miki Delija јан 11, 2012 at 20:51

Ne svidja mi se to sto odredjeni igraci a Luka Milivojevic je jedan od njih daju intervjue kao da su portparoli ili da su zaduzeni za odnose sa javnoscu…Pa on je dosao pre pola meseca a vec je dao 10 intervjua….Alo Milivojevicu,alo igraci-sve sto hocemo od vas je da govorite na terenu.Za to ste placeni(i to dobro) pa to i radite.Cele prosle polusezone sam citao i slusao intervjue Kovacevic Nenada i Kaludjerovic Andrije a nista od toga sto su pricali nisam video na terenu.U nasem klubu je koliko znam Nikolovski portparol i on je zaduzen za odnose sa javnoscu!!!!!

Reply
murinjo јан 11, 2012 at 21:15

A tek Bajkovic koliko je srao po Sportalu, Zurnalu, Novostima kako ce svi otici ako izube a on ce prvi da ostane i to nas unistio protiv mnogih klubova ove sezone. Pa Kadu koliko je samo dao izjava ali mozda je on i najrealnije pricao a i mnogo je kukao po internet stranicama. Secam se kad su Savio i Kadu pevali od Saka Polumente pesmu „Ona je lepsa od noci na srpskom“. Kaludjer posle svake utakmice koju je prenosila Prva Tv davao je izjavu i kenjao kako cemo biti bolji a mi sve gori i gori, pa Adi prosle sezone mlatio i prozivao Tejga i Adiju stalno preko Zurnala i portala. Oumaru i Some takodje nesto odvaljivali pred kamerama srecni kao da su pod dejstvom narkotika a mi u sezoni u debelom minusu bili. Pa Mikic redovno pred utakmice komentarise stanje na terenu i kao on je zadovoljan time. Pa Dimitrijevic mesec dana skoro svaki dan pricao kako ce nadoknaditi svojim igrama manu sto mu je otac bio igrac Partizana. Vilotic sta je sve pricao kuku majko. Pa Reljic, Jeremic, Mugosa, Ignjatijevic, Blazic, kad odvale nesto nastaje zemljotres. A tek Slavoljub Djordjevic kad je davao izjave sam sebi nije verovao sta je pricao…

Reply
deda јан 11, 2012 at 22:00

za mene najaca izjava-Blazic Marko posle tekme pod Bagdalom 1-1, utakmica igrana pod onim montaznim reflektorima,tad i nikad vise,a on kaze po levoj strani je bilo mracno nisam mogao da PRODIREM! Alo rodjace a kad si ti pa prodro?

Reply
MARKO јан 12, 2012 at 02:36

A Kaludjer kad odvalio da mu je smetao vetar na derbiju…Kao sutrirao je na gol, ali je vetar menjao pravac lopte o.O O MOJ BOZE UZAS xaxaxaxaxaxa

Reply
MARKO јан 11, 2012 at 20:51

Stvarno steta sto su raskinuli ugovor sa Causicem !

Reply
Milan јан 11, 2012 at 20:57

Bila bi steta , ali nigde nema zvanicno a nije objavljeno ni na jednom vecem portalu …mogli bi admini malo da se raspitaju sta je tu zapravo istina i da smire strasti ili jos vise da ih uzburkaju :))

Reply
Milan јан 11, 2012 at 20:59

Cak ne znam ni do kad on ima ugovor? Ma da je njegov ugovor smesan i da ga raskine te pare ce dobiti kod bilo kog prvoligasa…

Reply
MARKO јан 11, 2012 at 20:39

http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.html:361491-Pesic-Ne-pitajte-me-za-Nemanju …Lepo je reko, mnogi koji se bune su mnogo toga i upropastili. Misli i na „DELIJE“ koje bojkotuju utakmice u ABA ligi, i koje zele da igramo u Evropi, a znaju da se samo preko ABA lige moze u Evropu jer i ako osvojimo KUP RK i ako budemo prvi u Super ligi necemo uci u ABA ligu. Lepo kaze Kari, i mislim da on jedva ceka da navijaci prestanu da bojkotuju !

Reply
Vladimir јан 11, 2012 at 21:17

Kari je upravu, delije su kljucni „faktor“ zbog neuspeha KK.. Nije bitno skim ili gde igrala, treba je bodriti!

Reply
ariljac јан 11, 2012 at 19:45 Reply
Nemanja јан 11, 2012 at 18:16

Daj ljudi, nemoj da dramimo!
Pa nije taj Causic Kristijano Ronaldo. Robi je imao dovoljno vremena da se uveri da on nije za prvi tim a on nije hteo da se vrati u Sopot i to je to. Ako on sam ne shvata da treba da nastavi da radi i saceka poziv u prvi tim koji bi verovatno usledio na lepo, i to u Crvenu Zvezdu a ne u tamo neki levi tim, onda ni mi ne treba da placemo za njim!
Naravno, ovo sve govorim ako je informacija o njegovom odlasku tacna.

Reply
Blabla јан 11, 2012 at 19:39

Slusaj Goran Causic je jedan od najboljih omladinaca Zvezde , a prosao je sve kategorije naseg kluba i nastupao za sve nacionalne selekcije !!! Ovde se prica o Kasalici koji je odigrao dobro 6 meseci , o Milivojevicu koji je odigrao prosecnih 6 meseci i o ostalim mladim reprezentativcima a sa nasim da raskinemo ugovor? Pa to je cist idiotizam .
http://www.youtube.com/watch?v=s6U3DHuBj8g

Reply
:((((( јан 11, 2012 at 19:46

http://www.youtube.com/watch?v=s6U3DHuBj8g
Odlican igrac , a na ovom klipu mozete da vidite kako se raduju Zvezdina deca kad daju gol , a ja vas pitam kad ste videli na prvenstvenoj utakmici nasih vele zvezda da svi pridju igracu da mu cestitaju kad da gol ? E to Zvezdi fali godinama , i zato ce mi tek biti zao ako raskine ugovor ! Zvezda pripada Zvezdinoj deci , ako vec nemamo uspeha ni u prvenstvu ni u Evropi sa polubrazilcima onda stvarno ne znam dokle cemo da ucimo skolu i da zapostavljamo nase omladince ! Causicu sve , a vi lupajte minuse pa se posle cudite kad jedan Kolarov kaze „Navijam za Ofk Beograd jer su mi oni dali sansu “ a prosao je sve Zvezdine selekcije ili se divite i pljujte po Filipu Djuricicu sto kaze „Da ce se jednog dana vratiti “ a vi nezadovoljni sto ce tad imati 40 godina …Nikad pameti u ovoj Srbiji .

Reply
Marek Hamsik јан 11, 2012 at 17:19

Stanite malo, vec ste poceli pljuvanje na Lukica a ta informacija za Causica jos nije potvrdjena. Ja vise ne ulazim na sajtove poput Sportal.rs, sportske.net itd itd… Od kada sam procitao da Kleo ide u Liverpool, Medo Kamara u Inter, Lazar Markovic u Liverpool za 13 miliona, Barcos u Inter itd. Sve same lazi, pa zasto i ova za Čausica nebi bila jos jedna. Sacekajte jos malo da potvrde Zvezdini portali pa onda komentarisite.

Reply
MARKO јан 11, 2012 at 21:22

A zasto mislis da Markovic nece otici u Liverpul za 13 miliona evra. Ima 17 godina a rastura kako igra i realno voleo bi i da mi izbacimo nekog igraca poput njega. Medo Kamara nece otici u Inter, ali se Inter mozda raspituje za njega i realno je mozda i najbolji zadnji vezni u nasoj ligi Medo Kamara ! Takva ti je realnost, nemam komplekse zbog toga ali tako ti je to.

Reply
Marek Hamsik јан 12, 2012 at 00:49

pa daj nemoj da zaje.., alo nasi najbolji igraci bilo da su igrali za Partizan ili Zvezdu su odlazili ne vise od 10 miliona ( i to je plafon). Da ne nabrajam sad sve igrace ali najbolji primjer je Vidic. Onda ja ne kazem da Markovic nece otic za te pare za nekoliko godina, ali Liverpool da da za 17-ogodisnjaka 13 miliona je suludo… Sledece Inter, pa taj Inter bre igra Ligu Sampiona, bori se za 1. mjesto Serie A, kakav Medo Kamara… Imaju oni koga da kupuju a ne Kamaru iz nase lige. Ja samo gledam realno, nema sanse ni mi da uzmemo za Lazovica velike pare kao sto se prica jer treba prvo da odigramo Ligu Sampiona ili Ligu Evrope pa da se tu vidi koliko vredi ili ne vredi. Moze on da igra na nasim livadama kako hoce ali za veliki klub treba dokazivanje u Evropi.

Reply
aaa јан 11, 2012 at 21:24

Na transfermarktu je Causic u ovom trenutku slobodan igrac. Ne znam ko je menadzer Causicu ali menadzer odmah obavesti preko neceg sranja transfermarkt gde mu je zavrsio klijent, da li je u Barsi, Radu, Nagoji ili je slobodan igrac.

Reply
CzvBoys јан 11, 2012 at 16:54

Oooo NEE…zašto Čaušić ljudi moji??? Lukiću šta uradiste čoveče?

Reply
Dražen јан 11, 2012 at 17:25

Alo kakve veze ima Lukic? Pa njega je Robi otpisao, ne moze ga Lukic ubaciti u prvu postavu.

Reply
Razzor јан 11, 2012 at 17:43

Ma i Lukic ocigledno ni jednog klinca ne moze da zadrzi.

Reply
CzvBoys јан 11, 2012 at 18:46

Pa ko je predsednik…Lukić ili Robi? Trenutno je najodgovorniji Lukić jer sportskog direktora nemamo(a i ne treba nam), a Robi je hteo na pozajmicu da ga pošalje da bi više igrao jer trenutno imamo dosta veznih igrača, a posle 6 meseci da ga vrati i pruži mu veću minutažu! Bojim se samo da on ne bude jedan u nizu koji nas je napustio i ekplodirao u drugom klubu kao npr. Djuričić itd, pa da kasnije ne budemo kukali za njim..toliko

Reply
NemanjaS90 јан 11, 2012 at 18:52

Pa to smo i hteli, ali je on odbio da ode na pozajmicu. Bar tako pisu, mada nije nista provereno.

Reply
Dražen јан 11, 2012 at 19:35

Robi je i sam rekao da ima veca ovlastenja u sportskom dijelu, ali da i dalje nema titulu tim menadzera. Samim tim znaci da on odlucuje o svakom dolasku i ODLASKU. Klub mu je ponudio da ode na pozajmicu, on je odbio, i sta da rade? On hoce da igra, a nema mjesta. Vama je Lukic dezurni krivac za sve. Nije da ga gotivim, ali ako je on po vasem krivac sto Causic ode iz kluba, je li on i jedini zasluzan za transfere Milivojevica,Mladenovica,Maksimovica,Kasalice..?

Reply
fiste јан 11, 2012 at 16:53

Samo se nadam da ovo za Causica nije tacno, a ako jeste to je upravo razlog zasto treba imati klub kao filijalu koji se takmici rang ispod, bas zbog mladih igraca, jer nije isto igrati PLS ma koliko ona bila slaba(mada za omladince koji mogu da napreduju je odgovarajuca) nego u Sopotu koji je u trecoj ligi(valjda, nisam siguran). Za vreme Dzaje smo imali Jedinstvo iz Uba koji je igrao u drugoj ligi i da ne navodim koliko je igraca bilo tamo na kaljenje, a svi su postali prvotimci i reprezentativci nase zemlje, jedno vreme je bio i Leotar i tamo su odlazili igraci, treba imati jaku filijalu bas zbog igraca sa 18-19 godina koji ne mogu da se izbore sa konkurencijom a trebaju im utakmice zbog napredovanja, iskustva i u krajnjoj liniji samopouzdanja. A igranje u trecoj ligi to ne moze omoguciti ovim igracima… Ne mislim tu samo na Causica, tu isto mislim i na Micka, Stojkovica, Jankovica(mada je jos mlad), Ozegovica, koji ce bar ja tako mislim ovu polusezonu provesti vise na klupi nego na terenu.

Reply
Tuđman Franja Doživotna јан 11, 2012 at 16:39

Nije vezano za temu al’ jeste za transfere.Stefanovic je rekao da ocekuje priliv od 5-7 miliona eura.Adi je otišao za 1.7,od toga nama pripalo 1,2.Kaluđer će za 800.000,nama će pripasti 500.000.Reljić,Savio,Kovačević,Jeremić bez obeštećenja.Ostali su još Kadu i Vilotić,ali više od 1,5 za obojicu nema šanse da dobijemo.Ukupno (imaginarnih) 3,2mil.Znači,ili da očekujemo transfer Lazovića,ili su nas opet izlagali.Hm,i dalje vas gledam…

Reply
Luka јан 11, 2012 at 16:49

Pogresno si ti razumeo covece. Ne misli se na priliv novca od prodaje fudbalera u ovom prelaznom roku nego od prethodnih transfera tj. dugova drugih klubova.

Reply
ariljac јан 11, 2012 at 17:25

A imas i Mikica tu..

Reply
Razzor јан 11, 2012 at 16:20

Sutnuli su Causica, Lukicu hebi se.

Reply
Luka јан 11, 2012 at 16:51

Polako to jos nije provereno. A i ako decko nece da ide na pozajmicu, nece nazad u Sopot, a nije za prvi tim sta drugo preostaje?

Reply
ariljac јан 11, 2012 at 17:28

Jasna stvar…Kao sto napisah u predhodnom kom-Nisam video da su se Basta i Jankovic bunili dok su igrali za Jedinstvo iz Uba gde ih je Dzaja poslao da se kale…

Reply
strucnjak јан 11, 2012 at 18:57

ariljac ne kenj.j,lukic je kriminalac shvati to vec jednom,nego hoce li biti doplate maline, imam i ja u Ljuboviji 10 ari,zauvar bi bilo jos neki dinar!

Reply
ariljac јан 11, 2012 at 19:20

Jesi ti brate primetio negde u mom komentaru Lukica?Kometarisao sam Causicev postupak…

Stefan јан 11, 2012 at 23:59

Pa to ti čovek i kaže,Čaušićev odlazak je deo neke njihove kombinacije sa stojićem…ne nije za prvi tim,nego su sigurno Dimitrijević i Pašeko koji teren 6 meseci nije video…ma daj…

Leave a Comment