Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатПрипремеФудбал

Младеновић: „Радује ме конкуренција“

Играч који је био једна од највећих жеља тренера Роберта Просинечког, Филип Младеновић, после јучерашњег тестирања у Републичком заводу за спорт на Кошутњаку, данас је одрадио први тренинг у Црвеној звезди и заједно са осталим саиграчима на помоћном терену Маракане испуњавао је све захтеве који су пред њега постављени. Први утисци о новом клубу, тренеру и саиграчима по речима младог Чачанина су више него позитивни.

„Презадовољан сам. За сада је све у најбољем реду. Немам никаквих проблема. Добро сам се уклопио у екипу, неколицину играча сам знао од раније, углавном из младе репрезентације. На сваком кораку се види и осећа величина клуба као што је Црвена звезда, а о раду са величином као што је Просинечки, не треба трошити речи, заиста је велика част и задовољство“, истакао је новајлија у црвено-белом дресу који игра на месту левог бека, једној од позиција на којој ће овог пролећа владати највећа конкуренција.

„Душко Тошић и Никола Петковић су проверени играчи који поседују велики квалитет. Таква конкуренција ме свакако радује, има доста утакмица, простора за сву тројицу, верујем у себе и своје способности и уверен сам да ћу се добро уклопити и афирмисати у пролећној полусезони“, први су утисци Филипа Младеновића, нове Звездине аквизиције.

Повезане вести

1 comment

CzvBoys јан 11, 2012 at 16:49

Samo kidaj majsotore..

Reply

Leave a Comment