Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Јовичић – Вратићу се јачи

Бранко Јовичић успешно се опоравља од повреде укрштених лигамената.

Одличним играма Јовичић је започео нову сезону. У првом колу Суперлиге Србије постигао је погодак против екипе Јавора, међутим  повреда га је спречила да настави са сјајним партијама и одвојила га са терена на дужи период. На утакмици другог кола квалификација за Лигу шампиона против Хелсинкија, Јовичић је у финишу утакмице доживео тешку повреду укрштених лигамената. После додатних лекарских прегледа утврђено је да је неопходна операција, међутим лоше вести нису га обесхрабриле.

Борбени везиста након само пет дана од утакмице са Хелсинкијем успешно је оперисан у Риму на једној од најпознатијих светских клиника за ову врсту повреде. Опоравак је наставио у Италији а од пре пар дана почео је са лаганим тренинзима.

Први део опоравка после операције одрадио сам у Риму. Било је изузетно тешко због начина на који сам се повредио као и због тренутка када се повреда десила. Прва фаза опоравка после операције је увек изузетно психички и физички тешка, међутим усредсређен сам на опоравак како бих се што пре вратио на терен како због себе тако и због целог тима. Тешко је било гледати саиграче у квалификацијама за Лигу шампиона без могућности да им помогнем, али њихова жеља и воља за успехом сигурно ће ми дати снаге да се вратим бољи и јачи – истакао је Јовичић.

После повратка у Београд Јовичић напомиње да је тешко рећи у овом тренутку када ће се вратити на терен али да ће му успех његових саиграча доста помоћи на психолошком плану.

Желим да се захвалим клубу, стручном штабу и саиграчима јер су ми обезбедили све што ми је потребно у овом тренутку, пружали подршку и учинили да лакше пребродим тежак период иза мене. Велику захвалност дугујем и Александру Коларову који је био уз мене током боравка у Риму и пружио помоћ. Са њим сам гледао утакмице Црвене звезде, заједно смо се радовали успеху нашег клуба – закључио је Јовичић.

Извор: сајт ФК Црвена звезда

Повезане вести

3 comments

Loooka сеп 6, 2019 at 15:02

Neću reći baš ono “najslađe za kraj“ nego NAJJAČE ZA KRAJ! Čekamo tvoje jedinstveno kidanje!

Reply
Acanbgd1989 сеп 5, 2019 at 17:08

Ajde Bakula, sto pre da istrcis na teren I da gines kao i do sada za nasu Zvezdu ! Brz oporavak, i uspesan povratak u koji ne sumnjam. Karakter kakav si ti, iz svake nedace izadje jaci i bolji ! Svako dobro !

Reply
Hadži Dragan NBG сеп 4, 2019 at 20:17

Podrška Bakula, što skoriji oporavak.

Reply

Leave a Comment