Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звездина филијала победила Нови Пазар

У 7. колу Прве Лиге Србије, Графичар је на домаћем терену савладао екипу Новог Пазара са 1-0.

Стрелци за Графичар: Видић у 68. минуту.

Стадион Рајко Митић – југ вештачка трава.

Гледалаца: 500.

Графичар је почео утакмицу у следећем саставу: Савић – Конатар, Марјановић, Вукадин (од 45. Сантрач), Дабић – Стојић, Фићовић, Маронг(од 85. Кукуличић), Гаврић (од 75. Пановић), Станојев – Видић.

Клупа: Станојевић, , Сантрач, С. Николић, Угрица, Младеновић, Пановић, Кукуличић.

Ново коло Прве Лиге Србије нам је донело дуел наше филијале са бившим учесником најјачег ранга српског фудбала екипом Новог Пазара. За Нови Пазар је наступао и добро познато име Енвер Аливодић.

Прво полувреме није било претерано занимљиво. Графичар је на почетку имао шансу преко Османа Маронга, али брзоноги Гамбијац није успео да савлада голмана гостију. У 45. минуту је била принуђена измена у нашем тиму због повреде Вукадина којег је заменио Сантрач.

Друго полувреме је било нешто садржајније. У 48. минуту друга шанса на утакмици за Графичар. Станојев је направио одличан слалом кроз одбрану Новог Пазара, али завршница још једном слаба.

У 58. минуту смо видели прву озбиљнију шансу гостију. Фићовић је погрешио у додавању, па су гости умало дошли до вођства. Шест минута касније Графичар узвраћа. Одлична комбинација по десној страни, Дабић је одлично центрирао, а Видић недовољно добро шутира главом.

У 68. минуту се десила слична акција по десној страни, и опет одличан центаршут, данас веома доброг Дабића, и Видић много боље реагује него у претходној шанси, и закуцава лопту главом у мрежу Новог Пазара за заслужено вођство од 1-0.

Гости нису успевали да наметну своју игру, и до краја утакмице су били скоро безопасни. С друге стране, наша филијала је могла и да дуплира вођство, али Станојев и Маронг поново нису искористили своје шансе. Њих двојица морају посебну пажњу да посвете на побољшању реализације.

Следеће коло је већ за неколико дана, када у недељу 8. септембра Графичар иде на мегдан Земуну.

 

Повезане вести

3 comments

SVE PJANO21 сеп 6, 2019 at 06:44

I sad smo prvi na tabeli! Ne znam koliko ćemo moći da izdržimo, ali lepo je za sada pogledati u tabelu.

Reply
Hadži Dragan NBG сеп 4, 2019 at 20:15

Bravo momci, odgledao sam 5 od 7 utakmica uživo i u nedelju ću u Zemun. Pravo ste osveženje u Prvoj ligi Srbije.

Reply
Србин са Космета сеп 4, 2019 at 22:12

Добро је што будући првотимци Звезде стичу искуство

Reply

Leave a Comment