Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Савио и Јеремић напустили клуб

Како преносе дoмаћи медији, Црвена звезда је споразумно раскинула уговоре са два фудбалера на која шеф струке Роберт Просинечки не рачуна на пролеће.

Реч је о Бразилцу Савиу и Милану Јеремићу, који јесенас готово и да нису играли. Савио је члан клуба две и по године, али је само прве сезоне био повремено стандардан, док је Јеремић на Маракани две године, али првенствено због повреда није имао прилике да покаже оно што зна.

Горан Чаушић ће ускоро на позајмицу, тражи се адекватан клуб, док је Рељић веома близу дреса Рада. Тражи се још решење за левог бека Николу Игњатијевића, који јесенас такође није наступао, након повратка из Румуније.

Повезане вести

30 comments

Aston јан 11, 2012 at 23:35

Mnogo lupetate oko tih talenata, ako bi neko izbacivao takve talete izbacivalabi Barsa, izbacila je Krkica pa gde je nigde se nevidi, a nasa zvezda dugo nije izbacila taleta,ili da ga je prihvatila ili da je napustio klub i da se negde dokazao, zato saberite se malo, da bi bio visoki talenat nije samo da zna da sutira nego i da misli i da razmisli, pa vidite da on nije hteo na pozajmicu. Pa sta hoce da igra u prvoj,smesno,kriviste svi vi koji pisete ovde i na ostalim forumima kako su oni taleti, i oni se uspale. Ba u srbiji je dovoljno da budes ucesnik Velikog Brata i da postanes VIP u Srbiji, a ne ove vase nedokazane zvezde kad ih uzdizete po forumima,a gde su rezutati.

Reply
Slobodan јан 11, 2012 at 21:47

Cemu tolika prasina oko Causica ? Prvo, ima jos sest meseci ugovora, tako da raskinuli ga ili ne on na leto ide iz kluba… A da je toliko dobar igrao bi bar malo kod Robija, jer mu je zadnjih sest meseci bio direktno na ocima… Takodje, da je toliko dobar ne bi na njegovoj poziciji dovodili Djurickovica.
Neki od vas smatraju da ukoliko neko ima osamnaest godina ima sve kvalitete ovoga sveta i ni po koju cenu ne treba da ide, tj. ima svoje mesto u Zvezdi… Nije tako i ne moze biti tako… Omladinska skola Crvene Zvezde i Fk Sopot broje ogroman broj fudbalera, logicno je da se probiju samo oni koji su ekstra klase, a da ispadnu iz igre oni koji su prosecni…
Mnogi su recimo osporavali kada se raskidao ugovor sa Despotovicem, a ja vas pitam gde je sada taj Despotovic i koliko je golova dao u polusezoni iza nas ???

Reply
MILAN KG јан 11, 2012 at 22:41

u pravu si kad covek pogleda novine i komentare na ovom sajtu ispada sve sami biseri u zvezdinoj skoli kako da ne daj boze da ovaj mali jankovic bude stvarno toliko dobar kao sto se predstavlja u javnosti on mora da kida sa 17 godina to je biser kako su igrali mesi,ronaldo,runi… u njegovim godinama plasim se da se njemu ne desi kao aleksicu iz vojvodine biser ludilo ovo ono pa gde je on sad? propali talenat ili onaj nikon jeftic pricali ide u real,barsu novi maradona on zavrsi u madjarskoj ligi!!!!

Reply
MARKO јан 11, 2012 at 20:57

Mi smo na prodaji dece iz nase skole zaradili ne vise od 200.000 evra sto je ZALOSNO I JADNO !!!

Reply
MARKO јан 11, 2012 at 20:59

U poslednjih 5 godina!

Reply
Ivan јан 11, 2012 at 18:24

Juce sam procitao intervju sa negicem koji kaze da ni Aca Kovacevic nece da potpise ugovor. Kakvi su to nezahvalnici,sunce ti ‘bem!

Reply
azy јан 11, 2012 at 20:07

Sto da potpise kada su ga „bacili“ u Sopot i niko ni ne obraca paznju na njega!?

Reply
Ivan јан 12, 2012 at 00:28

A gde su igrali Krneta i Djurickovic pre potpisivanja ugovora?

Reply
MILAN KG јан 11, 2012 at 17:18

kad ce onaj trener golmana u zvezdi maksimovic da bude oteran ko njega podrzava ciji je on covek? kad smo bili prvaci evrope trener golmana je bio Dujkovic sa nasim golmanima mora da radi vrhunski strucnjak a ne onaj lik ko je njega doveo u zvezdu?

Reply
ariljac јан 11, 2012 at 16:50

Causic je jos uvek talenat ako postane dobar igrac tek tada mozemo pljuvati bilo koga sto su ga oterali…Ja sam tako kritikovao trenera omladinske skole sto su onda pustili onog malog Prsa u Rad al nista nije pokazao ni u manjoj sredini a kamoli u Zvezdi…

Reply
Nenad CZBG јан 11, 2012 at 17:01

Ti si samo naveo primer Prsa a sta je sa Cosice, Djuricicem (pa on bi sad vise vredeo nego Lazovic)…Mene samo zanima koliko smo mi para zaradili na dosadasnjim transferima?Ja koliko vidim mi nikoga ne mozemo da prodamo samo raskidamo ugovore…

Reply
ariljac јан 11, 2012 at 17:23

Problem sam video u tome sto se odmah pljuju svi u klubu a ovaj Causic nije jos postao igrac…Tek je talenat…A i decko nije hteo na pozajmicu…Ja nesto nisam primetio da su se Basta I Jankovic bunili sto igraju za Jedinstvo iz Uba gde ih je Dzaja poslao nego su cutali i igrali…Sto se tice ovih drugih sto si pomenuo naravno da je uprava glavni krivac…Za Cosu licno Ilija Ivic…Mi smo tek prosle god okrepili omladinsku skolu a tu su kao sto znas najbolje pare tj od prodaje tih igraca…Ovi koji sada idu su dovodjeni s koca i konopca(cast izuzecima) al je i sa njima Pizon bio prvi na tabeli… Nije imalo para za bolje…Nadam se da si me razumeo sada brate moj…

Reply
ja јан 11, 2012 at 20:11

Nikoliko,jer ne forsiramo svoju decu i vrlo lako ih se odricemo,a od njih,ustvari,moze najbolje i jedino da se zaradi!

Reply
Ultras јан 11, 2012 at 16:20

Opet prazne price…Kao oslonicemo se na nase omladince a na kraju ce samo Micko da igra u prvom timu!A Causica cemo da se odreknemo i posle dve godine cemo opet da kukamo sto smo ga oterali!UPRAVA NAPOLJE!!!

Reply
дс јан 11, 2012 at 16:34

Роби је рекао за Чаушића да иде на позајмицу да се, тако рећи, разигра, пошто је велики притисак у Звезди и он се није баш снашао док је био у клубу. Кад се буде вратио са позајмице, тада ће већ моћи да парира другим играчима.

Reply
Luka јан 11, 2012 at 17:32

Da li si ti uospte nekada gledao uzivo Causica i na osnovu cega tvrdis da je on za prvi tim ili postavu?

Reply
MladenNk јан 12, 2012 at 09:15

Pa ne, treba svi sad da kazemo da je Causic truba da bi se opravdala nesposobnost uprave da zadrzi talentovane momke. Ja sam gledao Causica vise puta u dresu reprezentacije i mogu ti reci da je klasa od igraca. Cinio je odlican tandem u selekciji Dejana Govedarice sa Despotovicem, napadacem kojeg je otjerala takodje ova nesposobna uprava koja valja samo tebi i tvojim drugovima sa sajta. Zivi bili pa vidjeli, obojica ce biti pakleni igraci.

Reply
MladenNk јан 11, 2012 at 15:39

Zvezda ima procenat od sledeceg transfera Reljica xaxaxa
Zna li neko, postoji li mogucnost da Delije organizovano dodju na utakmicu Buducnost – Zvezda, 25-og u Podgorici, vecernji termin, koliko-toliko atraktivan protivnik, a i veliki broj navijaca iz Crne Gore bi dosao.

Reply
ultra јан 11, 2012 at 16:16

odmah da ti odgovorim da se nece ici u Pg organizovano…i prosle godine su uglavnom bodrili navijaci iz Cg…

Reply
MILAN KG јан 11, 2012 at 15:23

svaka cast jos da odu kaludjerovic,mikic,trifunovic,dimitrijevic,bajkovic. to bi bilo to samo napred cistimo redove po meni treba prodati bajkovica jer je nula od golmana samo prica po novinama a kave golove prima to je smesno primio je tri ista gola protiv vojvodine,novog pazara,partizana.. on je cirkusant a ne golman bitno je da daje glupe izjave na koje se klinci loze tipa dacu gol u derbiju odbranicu penale u reenu i slicno po meni dmitrovic je klasa za sve golmane u zvezdi

Reply
Dzozinjo_91 јан 11, 2012 at 20:22

Slazem se…Samo bi tu jos dodao antitalenta Petkovica…

Reply
polke јан 11, 2012 at 15:22 Reply
Awax јан 11, 2012 at 15:26

Ali zasto raskidamo ugovor sa Causicem?

Reply
Stex_CZV јан 11, 2012 at 15:37

on raskida sa nama

Reply
Alex Krycek јан 11, 2012 at 20:06

Verovatno ga je sveznajući menadžer savetovao da raskine ugovor. Ide u Rad 99%

Reply
Momcina јан 11, 2012 at 15:20

Савиу све најбоље у даљој каријери,био ми је један од омиљених играча,увек се максимално борио! Поздрав царе!!!

Reply
delija86 јан 11, 2012 at 15:15

Dovidjenja momci,procitah na rsb-u da je Daca Mihajlovic odradio ceo trening bez problema i da su povrede skroz iza njega,SAMO NAPRED DACO,TREBAS NAM

Reply
SHERIFF јан 11, 2012 at 15:21

Stavio il ne stavio ti si nas Savio!

Reply
Dzozinjo_91 јан 11, 2012 at 20:25

Molim Boga da ga vidim u paru sa Maksom…Pa to bi bilo fenomenalno…

Reply

Leave a Comment