Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Гобељић: Поносан на европску Звезду

Фантастично изгледа Звездина досадашња сезона! Изабраници Владана Милојевића изборили су пласман у групну фазу Лиге шампиона и остварили максималан учинак у домаћем првенству.

Десни бек црвено-белих Марко Гобељић осврнуо се на учинак екипе.

– Драго ми је што смо ову репрезентативну паузу дочекали са резултатима какве смо прижељкивали на почетку сезоне. Пласман у Лигу шампиона био нам је циљ и напорно смо тренирали сваког дана, још од Златибора, преко припрема у Аустрији и наравно после по доласку у Београд да до њега стигнемо. Знали смо да имамо квалитет, веровали у себе, а то се посебно видело на утакмици у Копенхагену. Изузетно сам срећан што смо пред нашим навијачима, на пуној Маракани, славили улазак у Лигу шампиона другу годину заредом – рекао је Гобељић.

У групи Б Лиге шампиона Црвена звезда ће одмерити снаге са Бајерном, Тотенхемом и Олимпијакосом.

– Пред нама су окршаји са изузетно квалитетним ривалима. Највише се радујем, као и сви звездаши, утакмицама са нашим братским клубом Олимпијакосом. Биће то посластице за све којима је срце црвено-бело. Очекујем феноменалну атмосферу, цео стадион ће бити у нашим бојама. Звездаши су показали да су у сваком тренутку уз нас и верујем да заједно можемо до новог успеха.

Награда за Звездиног универзалца стигла је у виду позива у репрезентацију Србије.

– То је част за сваког фудбалера. Даћу све од себе да у квалификацијама за европско првенство помогнем саиграчима да остваримо добре резултате. Сигурно су ме игре у Европи, као и свих пет победа које смо забележили у домаћем првенству препоручили селектору репрезентације. Знам да ћемо и тамо напорно радити и тренирати, тако да ћу се вратити у клуб још спремнији – поручио је Гобељић.

 

Повезане вести

2 comments

окнарб сеп 3, 2019 at 14:21

хоћемо катаија

Reply
djoka lotric сеп 3, 2019 at 11:11

Gobelja Care….

Reply

Leave a Comment