Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Изречена казна нашим одбојкашима

Детаљ са једног од сусрета одбојкаша Црвене звезде

Комесар такмичења Супер лиге Србије за одбојкаше Чедомир Недељковић одредио је казну нашем клубу због дешавања на првенственом мечу Црвена звезда : Рибница.

Наиме, током сусрета са Краљевчанима, којем је присуствовао и већи број навијача него што је то уобичајено за одбојкашке мечеве, на терен је бачено пет петарди и због тога ће ОК Црвена звезда  морати да плати казну у износу од 10.000 динара.

Повезане вести

6 comments

delija86 јан 11, 2012 at 08:33

Svaka cast momci odigrali ste cvrsto i muski,za malo vece stvari nam trebaju organizator igre,koji nece samo da prenosi loptu i CETVORKA,Kari vidis valjda i ti to!

Reply
delija86 јан 11, 2012 at 08:34

Udjoh na pogresnu vest 🙂

Reply
Robijev stil igre јан 10, 2012 at 22:41

Drakonski 🙂

Reply
Nikola јан 10, 2012 at 23:07

Mogla se platiti jedna stipendija možda. Naravno da treba podržati ekipu, svima nam je cilj da svi naši sportisti imaju podršku, ali potrebna je navijačka edukacija mlađih naraštaja. Zna se šta može na stadionu, a šta u hali, bazenu.

Reply
Теша_Делија!!! јан 11, 2012 at 23:28

Ahaha, stipendija za 10 soma djunti, si ti lud. To mozda kad je bilo 1din=1marka, sad za te pare ne mozes ni da jedes mesec dana.

Reply
Nikola јан 12, 2012 at 10:22

Dečko, ovo je odbojka. Svaki dinar znači puno kad ih imaš malo. Kolike misliš da su stipendije u odbojci? Ovo nije pljuvanje po navijačima, jer svaka čast svima koji su došli. Delije i jesu najbolja grupa baš zbog toga što nikad nisu bežale od toga da isprave nešto kod sebe. U hali se ne bacaju papirići, ne bacaju petarde i ne pale baklje. To će ti reći svako ko godinama ide na Sever. Mlađe generacije tek sad imaju prve utakmice u halama i logično je da ne znaju baš sve. Da bi mogli da naslede sutra one koji su doveli Sever do savršenstva moraju da nauče da istrpe i kritiku. Ja prvi nisam niko i ništa na Severu, ali sam godinama tamo, a još uvek učim.

Reply

Leave a Comment