Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Наши футсалери угостили пријатеље из Лепосавића

КМФ Црвена звезда наставља са одигравањем пријатељских сусрета. Овога пута меч против екипе Лепосавића био је више од саме утакмице, јер су наши спортски пријатељи са Косова и Метохије дошли у Београд у намери и да нешто науче, а црвено-бели као добри домаћини угостили су драге госте и обећали им сву могућу помоћ у наредном периоду.

КМФ Црвена звезда : СФУ Лепосавић 11:2

Меч је протекао у правој братској атмосфери, са много лепих акција, а што је најважније и без прекршаја на целој утакмици. Наши момци су показали да одлично функционишу као тим и да се савршено разумеју на терену, а драго гости са Косова и Метохије да имају чему да се надају када је у питању пласман у Другу футсал лигу Србије.

Када су у питању наши футсалери посебно су се истакли Никола Рнић са три гола и две асистенције и Талес Феитоса са два гола и три асистенције. Поред наведених играча у стрелце су се уписивали и Копања и Перић по два гола, а по једном су мрежу Лепосавића тресли Станојвеић и Бојан Поповић.

Црвено-бели настављају са припремама ѕа нову сезону, а генералну пробу имаће против екипе Мостара у току наредне недеље, а о термину одигравања сусрета јавност ће бити благовремено обавештена.


(фото: КМФ Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment