Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеРепрезентацијаФудбал

Србија из Казакстана креће у борбу за ЕУРО 2021

Репрезентација Србије у фудбалу за жене у недељу 1. септембра игра свој први меч у оквиру квалификација за Европско првенство које ће се 2021. године одржати у Енглеској. Наше даме у копачкама покушаће у конкуренцији Француске, Аустрије, Казакстана и Северне Македоније да остваре историјски успех и пласирају се по први пут на неко велико такмичење.

Српске фудбалерке на старту квалификација гостују у Казакстану где ће у Шимкенту одиграти први сусрет са домаћом селекцијом. Меч је на програму у 12 часова по српском времену, а сусрет се одиграва на стадиону „Намис“.

Своје место међу одабраним репрезентативкама селектора Предрага Гроздановића нашле су и две чланице црвено-белих „Вучица“. Наш женски фудбалски колектив у далеком Шимкенту представљаће голманка Сара Цетиња и Јована Стојановић. Видећемо у коликој мери и да ли ће уопште њих две добити прилику да заиграју у предстојећем квалификационом сусрету, али свакако велика част за све у клубу је што две наше играчице конкуришу за дрес српске националне селекције.

Сара Цетиња са тренером голмана Драганом Бабићем

Јована Стојановић на једном од последњих репрезентативних тренинга на стадиону „Рајко Митић“

Да подсетимо, само победници свих квалификационих група обезбедиће место на ЕУРО 2021, а њима ће се придружити и три најбоље другопласиране репрезентације, док ће осталих шест другопласирених селекција кроз додатни бараж тражити „визу“ за Енглеску.

Пренос меча можете преатити на следећем линку у недељу 1. септембра са почетком од 12 часова:
https://www.youtube.com/watch?v=4a8AlEgB9rE&feature=youtu.be

Повезане вести

1 comment

Ja1234 авг 31, 2019 at 18:06

Nek crknu dusmani, nek se zna ko je najbolji

Reply

Leave a Comment