Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiКлупска дешавањаТрансфериФудбал

Стојковић и званично у Рапиду

Жуле Стојковић званично у Рапиду

Филип Жуле Стојковић је и званично напустио редове црвено-белих. Наш сада већ бивши десни бек потписао је са аустријским Рапидом уговор који ће важити до јуна 2022. године. Звездин дефанзивац прешао је у бечки тим без обештећења.

Жуле Стојковић је за Црвену звезду дебитовао још у време када је шеф стручног штаба био Роберт Просинечки, 2011. године против екипе Младости из Лучана. Наредне године су црвено-бели после дугог поста славили освајање Купа Србије, па је Стојковић могао да се похвали пехаром после само неколико наступа за први тим. До јуна 2017. године Филип је наступао за Сопот, Банат и Чукарички, касније и немачки Минхен 1860, а пре два лета се вратио у Звезду и био део две успешне сезоне које су крунисане титулама.

За црвено-беле Стојковић је одиграо укупно 96 мечева: 55 у првенству, 9 у купу и 32 европске утакмице. За то време убележио је неколико голова и добар број асистенција.

Звездини првотимци опростили су се од саиграча и пожелели му срећу у новом клубу. Екипа МЦЗ-а такође честита на новом ангажману и жели што више успеха. Срећно, Жуле, и хвала за све!

Повезане вести

3 comments

Раде Р.Српска сеп 3, 2019 at 00:19

Штета ито велика,добар је то играч,блистао је задње двије године. Срећно Жуле и врати нам се поново.

Reply
mitar авг 31, 2019 at 15:19

Hvala ti Zule sto si igrao za Zvezdu i u najvaznijim trenucima dao veliki doprinos stabilizaciji kluba , srecno u daljoj karijeri .

Reply
Dejo авг 31, 2019 at 13:11

Hvala ti na svemu kako si odigrao u nasoj Crvenoj Zvezdi ,zelim ti sve najbolje u Rapidu Stojkovicu pa da prodjes posle toga u jos neku jacu ligu iz petice

Reply

Leave a Comment