Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Познат распоред Звездиних утакмица у групи Лиге шампиона

Фудбалери Црвене звезде на жребу одржаном у Монаку добили су противнике у групној фази Лиге шампиона, а сада су познати и термину одигравања утакмица.

 

У групи Б Црвена звезда такмичиће се са Бајерном, Тотенхемом и Олимпијакосом.

Први меч изабраници Владана Милојевића одиграће 18. септембра у 21 сат против Бајерна у Минхену.

Први дана октобра резервисан је за црвено-бели празник фудбала јер ће Звезда на Маракани у 21 сат угостити братски тим Олимпијакос.

Следи пут у Лондон, где ће, такође у 21 сат, Звезда одмерити снаге са Тотенхемом.

Две недеље касније, 6. новембра црвено-бели ће у 21 час дочекати на свом терену истог ривала. Претпоследњи дуелу у групи Б за Звезду биће меч на Маракани са Бајерном, поново у 21 сат, а групну фазу наши фудбалери завршиће утакмицом са Олимпијакосом у Атини.

Повезане вести

2 comments

Estrella Roja авг 29, 2019 at 22:50

Najgori mogući raspored, poslednja utakmica koja najverovatnije odlučuje o plasmanu igra se u Atini. Jedino je dobro što igramo dve uzastopne sa Totenhemom gde bi možda i bili u prilici da otkinemo jedan bod, uzdajući se u nepisano pravilo da je teško pobediti jedan isti tim dva puta u nedelju dana, pitajte Liverpulćane. Usput, nadam se da večerašnje neigranje Čavrića za Slovan ne znači dolazak istog u Zvezdu.

Reply
Suhoj37 авг 29, 2019 at 22:23

Vi pričajte šta hoćete, ali Bajern ima smenu generacija. Otišli su Riberi i Roben. Imaju krizu i zaista igraju loše. Možemo da se ćeramo sa njima! U Minhenu biće čupavo, čak šta više tamo a pogotovo protiv Totenhema u Londonu nemamo šanse. Ali Bajern pada na Marakani 100%! Pazite šta vam kažem! isto tako će i Totenhem u BGu da se muči! Možemo do trećeg mesta! JA VERUJEM!

Reply

Leave a Comment