Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Терзић: „Очекујемо спектакуларне утакмице“

Црвена звезда ће се у оквиру групне фазе Лиге шампиона састати са Бајерном из Минхена, Тотенхемом и Олимпијакосом. Генерални директор нашег клуба сумирао је утиске после жреба у Монаку.

Када се све сабере и одузме могли смо да прођемо и боље, али и горе. У свих осам група има по три или четири атрактивне екипе и у овом такмичењу нема лаких противника. У групи смо са два великана европског фудбала, вицешампионом Лиге шампиона из прошле године Тотенхемом и Бајерном из Минхена. Лично сам прижељкивао да се сусретнемо са представницима из Енглеске и Немачке, а ту је и наш братски клуб Олимпијакос – рекао је Терзић.

Генерални директор Црвене звезде истакао је да верује да ће наш тим оправдати очекивања у најелитнијем европском такмичењу.

Очекујемо спектакуларне утакмице ове јесени у Београду. Показали смо да знамо да играмо велике утакмице, да смо добри под притиском, и надам се да ћемо оставити позитиван утисак те да ће навијачи бити задовољни, како сјајним фудбалским представама, тако и играма Звезде у Европи – подвукао је Терзић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

7 comments

Dejo авг 31, 2019 at 13:27

Terzicu hocemo prava pojacanja za nasu Crvenu Zvezdu a ne polu igrace u nasoj Crvenu Zvezdu u grupnoj vazi LS a potreban je jedan pravi stoper jer Milunovic je tanak dalje potreban je jedan pravi desni bek ,jedno pravo desno krilo i jedan pravi napadac Crvene Zvezde znaci cetiri prava pojacanja za nasu Crvenu Zvezdu Terzicu a ponavljam ne smije ni jedan da bude gori od ovih sada koji igraju u nasoj Crvenoj Zvezdi

Reply
звездаш авг 29, 2019 at 23:24

Доведи крило, везног и десног бека и да нападамо ЛЕ иначе овако играмо за још коју кинту само

Reply
Estrella Roja авг 30, 2019 at 01:13

Ako je istina da se daje milion i po evra za Čavrića, po relevantnom Vučelićevom tabloidu, onda je to još jedan pokazatelj razmera lopovluka koji doktorski mag vrši nad ovim klubom.

Reply
звездаш авг 30, 2019 at 08:49

Дај да се не зезамо, какав чаврић уз сво поштовање момку и немам ништа лично али ипак нам треба много већи квалитет…боље да никога не доводимо онда

Reply
teks viler авг 30, 2019 at 14:01

Лепо речено.Треба да вратимо преподобне Пиксија,Топлицу,Козића,Весића,Лукића…Тад смо били у великом резултатском и финансијском плусу.

Reply
Dragan авг 30, 2019 at 17:55

Ne treba brate Teks da vraćamo nikoga, ali to ne znači da neko u klubu živi od Zvezde, a ne za Zvezdu! Pa da Ivanića platimo izmišljenih 1.300.000 evra, a menadzer Raša Bebić(po njegovim rečima na radio SPORT FM) tvrdi da je Bate Borisov tražio 800.000 e za Ivanića u decembru i da ga za te pare Raša Bebić nudio Ludogorecu, ali ovi nisu hteli dati više od 600.000,ili da je Čaušićeva izlazna cena iz kluba bila 650.000e, a mi smo po papirima platili milion evra!!! Ili kako Pjanovića doveo u Zvezdu Milunovića za 700.000 e(obeštećenje plus plata), a on je zapravo bio slobodan igrač!!! Bate Borisov je na ime dugu prema Milunu od 230.000 dao tom istom Milunu čiste papire(pričao je menadzer Raša Bebić za slične malverzacije i u Partizanu, da ne ispadne da on samo nas „ofira“…

Reply
Dejo авг 31, 2019 at 13:38

Teks Viler slazem se za trojicu od ovih sto si napisao al se ne bih ja tako kao ti pomenuo Piksija i Vesica jer su i jedan i drugi radili dobre stvari za Crvenu Zvezdu jedan je legenda i za mene nisu pravi navijaci oni koji su ga otjerali iz Crvene Zvezde a podrzavaju tamo neke grke Olimpijakos a ti isti Grci su zvizdali na himnu kad je Srbija i Crna Gora bila zajedno odnosno zvala se Jugoslavija bila je to Atina ti nazovi prijatelji

Reply

Leave a Comment