Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоЕвропска такмичењаНајновије

Црвено-бели убедљиви на старту квалификација за ЛШ

Ватерполисти Црвене звезде успешно су започели нову сезону пошто су у 1. колу првог квалификцаионог турнира за Лигу шампиона, који се одржава у Шапцу, убедљиво савладали турски Галатасарај резултатом 13:2.

Црвено-бели су силовито започели меч и већ после првих осам минута водили са 4:0 головима Танкосића, Јанковића, Гусарова и Илића. Марко Радовић се уписао у стрелце половином друге четвртине, а на полувремену Звезда је другим голом Марка Јанковића водила са 6:0.

Екипа Игора Милановића је наставила са одличном игром и у трећој четвртини. Убрзо је било 9:0 после голова Радовића, Вукићевића и Аџића. Наши ватерполисти су први гол примили у 26. минуту, да би потом са три гола, два Гусарова и једним Танкосића, дошли до двоцифрене предности од 12:1. До краја меча оба тима су постигла по гола, а Милош Вукићевић је поставио коначан резултат – 13:2.

У петак преподне на програму су мечеви 2. кола, а Црвена звезда ће се састати са румунском Орадеом у 9.30 часова.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ГАЛАТАСАРАЈ 13:2 (4:0, 2:0, 3:0, 4:2)

Шабац – Градски базен. Судије: Габриела Варкоњи (Мађарска) и Андреј Лагиња (Словенија). Играч више: Црвена звезда 6(1), Галатасарај 11(1).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Мишовић, Танкосић 2, Касум, Шулц, Васин, Илић 1, Аџић 1, Јанковић 2, Рађен, Вукићевић 2, Гусаров 3, Радовић 2, Иванов. Тренер: Игор Милановић.

ГАЛАТАСАРАЈ: Кил, Исчан, Огузчан, Ферик, Горсевал, Гуленц, Дилек, Туран, Сенемоглу, Озбек, Крстић 1, Акаја 1, Гуцлу.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment