Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда са Бајерном, Тотенхемом и Олимпијакосом

Жребом за групну фазу Лиге шампиона у Монаку, Црвена звезда сазнала је имена ривала против којих ће се супроставити ове јесени.

 

Шампион Србије је у квалификацијама за Лигу шампиона изабацио Судуву, Хелсинки, Копенхаген, а у плеј-офу Јанг бојс и тиме се изборио за праве спектакле са европским великанима.

Звезда ће ове сезоне у групној фази Лиге шампиона играти у групи Б са Бајерном, Тотенхемом и Олимпијакосом.
То је епилог жреба одржаног овог четвртка у Монаку, у коме је Звезда била у четвртом шеширу.

Укупно учествују 32 тима подељена у осам група и састаје се свако са сваким. Групна фаза Лиге шампиона почиње 17. и 18. септембра, када су на програму мечеви првог кола, а завршава се 10. и 11. децембра, за када су планиране утакмице шесте рунде. Прве две најбоље пласиране екипе из сваке групе настављају такмичење у осмини-финала Лиге шампиона, док ће трећепласирани играти у шеснаестини финала у Лиги Европе.

Термини одигравања утакмица уторком и средом су од 18:55 и од 21 час.

Повезане вести

15 comments

Kovje авг 30, 2019 at 14:35

Idi se tuco s banderama,a nasi zvezdu ostavi na miru

Reply
Kovje авг 29, 2019 at 22:56

Opet vam nevalja miloje,e bas ste nezadovoljni svojim zivotom

Reply
Darko авг 30, 2019 at 09:32

Bilo kuda, Bot svuda! Nema svoje mišljenje, a strašno je besan na one koji imaju mišljenje, stav… Samo horsko branjenje vodje i još horskije napadanje i onih koji imaju jednu, jedinu reč kritike vođe, prvorođenog, najpametnijeg…

Reply
TENK авг 29, 2019 at 21:28

Ljudi sta je vama,za koga bre vi navijate? Pa ako ne bude prva u grupi onda ce biti druga a vi pricate da cemo.se borimo za trece mesto ej sta je vama? Zvezda ce biti druga?%! Navijajte za svoj klub pa neka je lazno ali nek bude samo pozitivno!

Reply
RODJENI авг 29, 2019 at 20:13

Nije najgora, ali po jacini druga najjaca grupa! Steta, bice jako tesko do treceg mesta, ali hajde da se nadamo! Uz 2-3 ekstra pojacanja, zasto i ne! ZVEZDA JE ZIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE!!!

Reply
rene artoa авг 29, 2019 at 20:00

Opa Ðurđo!

Reply
Estrella Roja авг 29, 2019 at 19:55

Kad je već došlo do toga da se bira između dve grupe, nekako mi se čini da je bolje bila grupa sa Brižom gde bi igrali i sa Realom, koji realno nije u formi da nas nakanta šest razlike. Najviše se plašim bratskog navijanja na našem stadionu protiv Oly-ja, već čujem povike „Kosovo“ sa severne strane, odgovor više stotine Grka: „Srbija“, da bi zatim braća povela: „Makedonija“….odgovor sa severa: „Grčka“. Rezultat minimalan poraz ili nerešeno, da bi u Grčkoj braća zaboravila i na Makedoniju i Kosovo nostalgično nas vraćajući u ’95 i Evropsko prvenstvo u košarci kada smo dobijali koncerte zvižduka usled zavisti i nemoći. Rezultat bi bio samo nepovoljan po nas, kao i uvek kad smo igrali klupski basket sa braćom. Ovo je apokaliptični scenario koji ne priželjkujem. Jedan osvrt na Terzinjov pobednički gard, bila mu je u glavi premisa: navijači Bajerna njih najmanje 3-4000 dolaze u Beograd, otprilike tri dana u Beogradu da potroše dosta mar…izvinjenje, evra razgledajući turističke atrakcije poput tenka ili gondole, da bi završili na splavovima. Ako ga se sete na Dan rekonstrukcije ili formiranja nove Vlade, sete se, a ako ne – stvarno šteta.

Reply
Delija do Bola авг 29, 2019 at 21:10

Ako bude po Milojevim zamislima: protiv Bajerna imaćemo posed lopte 8 minuta, a Nemci 82 minuta, protiv Totenhema, pre svega u Londonu, posed maksimum 10 minuta, a Totenhema 80 minuta, mi 0 šuteva u okvir gola i ukupno 3 odigrana dupla pasa za 90 minuta.

Reply
Darko авг 30, 2019 at 09:38

Terza blizak režimu, Vesiću, SNS-u…?? To uopšte nije tačno! Koliko znam, Terza je valjda jedan od vođa protesta „1 od 5 miliona“

Reply
Estrella Roja авг 31, 2019 at 01:21

Zato su i propali, hehe.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 29, 2019 at 19:25

nije lose..ja sam zadovoljan..mozda neka mala sansa za trece mesto sa grcima

Reply
Delija do Bola авг 29, 2019 at 21:16

Ovako kako sada igra Zvezda, odnosno kako ne igra… u 6 utakmica daćemo maksimum 3 gola, a prmićemi oko 15 golova. Ponavljam: sa ovakvom igrom! Ako se nešto promeni – moze biti mnogo bolje. Igramo bunker uvek, a nemamo kontru, bezopasni smo iz prekida… To moze biti uspešno samo na kratke staze.

Reply
зики авг 29, 2019 at 19:17

Управо заједно с Терзићем и Мркелом .Доведите тројицу искусних играча од 28,29 год и мамо шансе за треће мијесто у групи

Reply
delije_nss авг 29, 2019 at 19:14

Moglo je i gore, ali ipak dosta jaka grupa. Mislim da tesko mozemo do treceg mesta, ali idemo da se borimo pa kako bude. Zvezda!!

Reply
Delija do Bola авг 30, 2019 at 09:19

Bravo za komentar i ovo da, se „borimo, pa kako bude“! Da izađemo na teren uspravna čela, gordi i ponosni, jer je FK Crvena Zvezda bila prvak Evrope i sveta, a ne neki seljački klub, koji je zalutao među evropske velikane pa igra najbedniji fudbal na planeti, kukavički, bunker sa sumanitim ispucavanjem napred, sa centarforom koji igra pozadi i pravi penal, sa igrom koja zapravo i ne postoji, jer ne mozemo da zadrzimo loptu u posedi ni 40 sekundi. Zvezda ima pedigre, istoriju i MORA da igra hrabro, otresito kako priliči bivšem evropskom šampionu!

Reply

Leave a Comment