Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Терзић: „Поносан сам на Звездине успехе“

После огромног успеха и уласка Црвене звезде у групну фазу Лиге шампиона други пут узастопно представницима медија обратио се генерални директор црвено-белих Звездан Терзић.

Остварили смо велики успех пласманом у Лигу шампиона. Трећу годину заредом играмо групну фазу европских такмичења. Кад погледамо где је Звезда била пре пет година када сам дошао у клуб можемо рећи да смо прешли пут који је незабележен у историји неког спортског колектива. Успели смо да подигнемо лествицу, да играмо са великанима европског фудбала. Синоћ смо прешли дванаесту узаступну препреку у квалификацијама. Пре три године први пут у историји је један клуб, који је започео квалификације од првог круга успео да уђе у групну фазу. Поноволи смо тај успех и у прошлим и у овим квалификацијама, избацили смо четири противника три године заредом што је резултат за понос свих Звездаша. Сами себи из године у годину постављамо све веће циљеве. Звезда је велики клуб са озбиљним руководством. Немамо времена за славље, имамо много посла, не само што се тиче прелазног рока, већ сутра идемо на жреб од 18 часова у Монако – рекао је Терзић.

Генерални директор Црвене звезде осврнуо се на повољне цене улазница, као и на реконструкцију стадиона “Рајко Митић”.

– У квалификацијама за Лигу шампиона су цене карата биле врло ниске и мислим да је то допринело посети. У Лиги шампиона ће бити скупље улазнице, али ни прошле године нису биле јефтине, па је поново потражња премашивала наше капацитете. Што се реконструкције стадиона тиче, не можемо да очекујемо да ћемо икад имати већи стадион, али у перспективи свакако размишљамо о нечему модернијем и комфорнијем. Наш стадион је направљен у радној акцији и сигурно није плански рађен како би испоштовао захтеве УЕФЕ и Фифе данас. Разговарао сам са председником Србије Александром Вучићем који ми је јасно ставио до знања да ће држава да инвестира у наш стадион. И Звезда и Партизан ће добити исти износ средстава за реконструкцију и изградњу. Једина дилема постоји да ли да стадион градимо од државниих пара или од новца инвеститора из иностранства, видећемо у наредних месец дана да донесемо одлуку око тога. Ако хоћемо да растемо као клуб треба да имамо стадион који ће осим спортских да има и друге активности. Прави пример за то је Ференцварош који годишње има око 250 догађаја на стадиону од којих приходују, док је код нас то случај само када смо домаћини у фудбалским утакмицама. Модерна Европа тражи другачији концепт и без комерцијалних садржаја не можемо да будемо конкурентни. Морамо да се угледамо и на Копенхаген или Јанг бојс који имају око 20 милиона евра само од рентирања простора. Превише је ово добра локација да је користимо само за спортске манифестације, постоји много компанија у Београду и Србији који би закупљивањем скај-боксова допринели нашем буџету. Прошле године смо од улазница приходовали четири милиона и утисак је да морамо да тражимо алтернативе приходе, а када то урадимо, онда ћемо моћи да одбијамо понуде за најбоље играче, па нећемо доћи у ситуацију да Радоњић оде у Марсеј.

Терзић је прокоментарисао и потенцијалне активности Црвене звезде у преосталих неколико дана до краја прелазног рока.

– Постоји могућност да доведемо играча на крилној позицији, али све доласке ће диктирати одласци. Бен је близу преласка у један клуб из Уједињених Арапских Емирата који му је понудио сјајне услове. Нападач не долази, имамо Томанеа ког смо довели у случају продаје Боаћија или Павкова и Милојевић је на слатким мукама када је у питању позиција најистуренијег играча. Планирамо да до фебруара наредне године откупимо уговор Милоша Дегенека који је показао да има и људске и играчке квалитете за дрес Црвене звезде. Лимитирани смо и чињеницом да само четворицу странаца можемо да имамо у домаћем првенству. Навијачи морају да схвате да ми морамо да инвестирамо и да доводимо играче који коштају. Претходних дана ми говоре како се Гарсија већ исплатио, али све је лакше кад имате новца. Кад имате буџет од 300 хиљада онда је врло тешко да погодите са појачањима. Ми из дана у дан подижемо лествицу и то мора да буде наш тренд. Сваке године обезбеђујемо буџет од продаје играча, одлазе нам најбољи, али доводимо још боље и то је тајна нашег успеха.

Било је речи и о Звездином креатору игре Марку Марину.

– Марин неће отићи. Ако се ја будем питао, он ће остати до краја каријере у Црвеној звезди. Разговарамо стално, много времена проводимо заједно, паметан је момак, лидер и љубимац навијача. Мислим да дуго времена квалитетнији фудбалер није играо на нашим теренима. У овом тренутку не постоји новац за који бисмо пустили Марина. У медијима се спомиње и Филип Младеновић као потенцијално појачање, али не планирамо да продамо Родића. Тржиште диктира услове, али морам да напоменем да смо врло задовољни како играју наши леви бекови – Родић и Жандер. Помиње се и Чаврић и још неки други играчи, али смо на свакој позицији попуњени са бар двојицом фудбалера, и доласци ће зависити искључиво од одлазака.

Много више понуда од потенцијалних појачања стиже на Звездину адресу након пласмана у Лигу шампиона.

– Много је лакше довести играча када као преговарачки адут имате Лигу шампиона. Доста играча се нуди и пажљиво разматрамо све опције, али морамо да размишљамо и о нашим младим играчима. Планирамо да ове полусезоне исфорсирамо Петровића, Николића и Крстовића, као и да од зиме из наше филијале прикључимо Ераковића и Гаврића. Гомилање играчког кадра би довело до тога да се нашим младим надама затвори простор, а то није оно што желимо.

Како истиче генерални директор Звездан Терзић управа клуба разговараће са Владаном Милојевићем и о дугорочној сарадњи.

– Што се Владана Милојевића тиче моја жеља је да он дуго остане у Црвеној звезди. Понудићемо му нови уговор, он је срећан и задовољан у клубу и надам се да ћемо постићи договор. Међутим, Србија је земља у којој је врло тешко планирати дугорочно.

Терзић је пожелео много среће екипи Партизана у европском окршају против Молдеа и истакао да је у интересу српског фудбала да вечити ривал игра Лигу Европе.

– Гледајући интерес српског фудбала морамо да подржимо Партизан у њиховом походу на групну фазу Лиге Европе. Милошевић је урадио велике ствари за Партизан и пожелео сам му много среће у реваншу против Молдеа. Улазак у Лигу шампиона ми је честитао и Вучелић, тако да могу да кажем да смо у коректним односима за разлику од неких претходних година. Потрудићемо се да поправимо наш коефицијент, и тиме допринесемо српском фудбалу.

Освернуо се Терзић и на постављен тенк испред стадиона “Рајко Митић”.

– Повела се прича око тенка, поготово од оних који су имали негативне коментаре. Ако ћемо да причамо о Европи, у грбу Арсенала је топ, ЦСКА има такође тенк испред стадиона, па се око тога не диже помпа. Чуо сам се са људима из УЕФЕ и они нису правили никакав проблем око тенка. Морам да истакенем да клуб нема везе са тим, те да је тенк постављен од стране навијача како би се окупили ту испред северне трибине. Што се тиче нас, он ту може да стоји заувек јер представља симбол борбеног духа.

Генерални директор је прокоментарисао и финансијско стање у ком се налази Црвена звезда.

– Звезда расте као клуб. Када растете на свим пољима расту и апетити, захтеви и циљеви. Подижемо лествицу из дана у дан што доприноси порасту стандарда. Некада смо много мање трошили. Са малим буџетом немамо шта да тражимо данас на европској сцени. У разговору са руководством и сарадницима сам рекао да не треба да се љутимо на наше навијаче што не долазе на мечеве у домаћем првенству, али ми морамо да ослушкујемо народ. Не желе Звезду само на домаћој сцени већ и у Европи, а да би били на том нивоу морамо стално да улажемо. Само добар тим може да направи добар резултат. Фудбал је специфичан бизнис. Многи су нас критиковали прошле године када смо зарадили много новца, а нисмо вратили све дугове, међутим многи се не разумеју у данашњи фудбалски бизнис. Морали смо да враћамо дугове, али ипак је приоритет улагање у наш тим и као и сада, највећи део инвестираћемо у спортски сектор. Само задовољни и срећни играчи могу да направе добар резултат. Када сам дошао у клуб 2014. године рекао сам да знам да радим овај посао и да ми не треба новац него време. Заједно са сарадницима сам дошао до закључка да је наш клуб на зеленој грани. Паметно инвестирамо како у спортски сектор тако и у Омладинску школу. Инвестирамо у све сегменте клуба и то је оно најважније.

Генерални директор црвено-белих истакао је да ће клуб ове сезоне тешко да ћемо надмашити цифру од 60 милиона.

– Прошле године смо само од Уефе добили 22 милиона за пласман и бонусе. Од продаје играча инкасирали смо 25 милиона, што је велика цифра. Ове године надам се да ћемо стићи до укупне суме од 20 милиона само од пласмана у Лигу шампиона. Дај Боже да зарадимо и више него прошле године. Ми смо имали спремну резервну варијанту уколико се не пласирамо у европска такмичења. Били бисмо приморани да продамо квалитетне играче из разлога да клуб не дође у опасност ликвидности. На пример, прошле године сам у разговору са председником Наполија Де Лаурентисом сазнао да они имају буџет од 200 милиона еура само за трансфере. Тада се помињао трансфер Кулибалија за 75 милиона, али је став клуба да не продаје играче који су срећни у клубу. Морамо и са те стране да у разговору са играчима видимо да ли су они засићени, несрећни или још увек имају мотива за напредак у клубу. Они некада желе да се финансијски обезбеде. На пример, ми Бена нисмо желели да продајемо, али је он добио јак уговор са вишемилионском платом, док код нас он има 500 хиљада. Нисмо ми једини субјект и не одлучује само клуб да ли ће играч отићи или не, али логично је да у тиму имате задовољне играче јер само тако они дају максимум.

У Црвеној звезди верују да ће се успешна сарадња са генералним спонзором Гаспромом наставити.

– Хтео бих да се захвалим Газпрому на томе што су били ту за клуб у најтежим тренуцима. Мислим да их представљамо на прави начин у Европи, те да могу да буду задовољни бенефитима које добијају од Црвене звезде. Разговараћемо са њима око наставка сарадње, били су коректни са нама и нећемо то злоупотребити.

Терзић је истакао да ће након исплате од стране УЕФЕ Звезда измирити све дугове према држави.

– Све што Црвена звезда ради је транспарентно и у складу са законом. Не свиђају ми се речи да смо ми миљеници државе јер ми не тражимо ништа више од оног што је законом прописано. Како осталима тако и нама и није фер да се на дан историјске утакмице пише у медијима, конкретно у листу Данас, да Звезда не жели да врати све дугове према Агробанци. Огласићемо се поводом свега у наредним данима. Када буде стигао новац из УЕФА измирићемо све обавезе према држави. Репрограмом ћемо исплатити дуг у целости, иако можемо да сачекамо да се путем рата у наредне две године тај дуг отплати, али ипак желим да према држави измиримо сва потраживања. Не желим да се прави негативан имиџ у смислу да смо ми на терету државе јер наш клуб послује по свим законима.

За крај, Звездан Терзић је изнео очекивања пред жреб у Монте Карлу, а потом и похвалио понашање наших навијача у европским дуелима.

Немам посебне жеље. Волео бих можда да добијемо Динамо, али само са спортске стране јер желим да се такмичимо и видимо ко је бољи. Звезда је израсла у велики клуб и сигурно би тај двомеч изазвао много предигри ван терена што ми се не свиђа. Желим да се фокусирамо на терен и да утакмице одишу фер-плејом, тако да бих волео тај дуел, али са дуге стране без тензија. Синоћ смо анализирали прва два шешира у којем су дефинитивно паклени тимови где нема лаког противника. Наши навијачи, али и ја, волели би да гледају у Београду највеће тимове попут Реала, Барселоне или Јувентуса. Народ је жељан таквих утакмица, где најбољи фудалери Европе и света долазе на Маракану. Прошле године смо играли нерешено против Наполија, а победили Ливерпул и тиме показали да се можемо надигравати са највећим тимовима. Имао сам разговор са људима из УЕФА и они су изузетно задовољни поашањем наших навијача који су веома дисциплиновани и свесни какву слику треба да шаљемо у свет. Једина замерка су блокиране степенице, али верујем да ће и то бити сређено. Највећи проблем је била пиротехника, али још једно су навијачи Црвене звезде показали да су најбољи – завршио је Терзић.

 

Текст на сајту СД

Повезане вести

15 comments

Backo авг 30, 2019 at 01:47

Au, Estrella…ja sam do sada mislio da imas temperaturu, da ti nije dobro, pa nesto malo lupetas… Ali, ti si skroz puk’o!!! Pa, ti ne vidis nista osim mrznje prema Zvezdi! Ko god, sta dog napisao, rekao, o cemu god da je rec, a pogotovu dobre vesti za nasu Zvezdu, ta tvoja mrznja samo jos vise dolazi do izrazaja… Ti tacno ovih dana ne znas sta ces sa sobom zbog ovako velikog (OGROMNOG!) uspeha Zvezde. Preporucujem ti (sto bi Ameri rekli) get a life, bro! Jer, ako ovako nastavis, samo mozes da ocekujes neku srcku, slog… Treci put vec ovde ovo pisem – stvarno mi te je zao…!

Reply
Estrella Roja авг 31, 2019 at 01:44

Mrzitelji reformi, kočničari koji jedino znaju da kritikuju uspešnije od sebe, tajkuni koji su uništili ovaj klub koji se uspinje i sledi napredne ideje jednog vođe koji ne spava i ne ide u wc 24 sata dnevno. Mislio sam da možeš biti bar malo kreativniji u razmeni stavova sa kolegom navijačem, ali to bi bio isuviše veliki napor za tvoje poimanje slobode mišljenja koje bi dovelo do narušavanja koncepta jednoumlja i sektašenja. Sledeći tvoju patetičnu i deplasiranu anglofilsku frazetinu, rekao bih ti da je Zvezda za mene život, ostalo su sitnice. Nema razloga da žališ nikog drugog osim sebe, nastavi sa lupetanjem, pardon..lupanjem minusa i uživaj u uspehu i u ime nas grešnika koji to nismo, iz čisto mizantropskih pobuda, u stanju da činimo.

Reply
Acanbgd1989 авг 29, 2019 at 21:01

Gospodine Estella, tako cu te nazvati jer prvenstveno imam kulturu, ne mogu se sloziti sa stavovima coveka koji uvek ima neku primedbu. Uzmi okolnosti pod kojima mi igramo (sudija naklonjen protivniku, ali uvek, cesto bez srece u zrebu, slozices se da ima I slabijih ekipa I da put moze biti laksi), treneru koji nas je posle 25 godina (cetvrt veka) vratio na mesto koje nam pripada. Redovan ucesnik evropskih takmicenja. Poredjenja radi Salzburg koji samo izbacili prosle godine vec 10-ak godina I vise nije igrao LS. Ove godine otisli direkto (zbog koericijenta lige). Kompleksno je krenuti od nule I doci negde. Ne godine ne oznacavaju moju starost, vec godinu osnivanja Delija. Dobro znam sve vezano za rat, i proziveo Sam ga iz prvog lica. Klerofasiticke komsije koje su bile amnestirane za sve zlocine koje su ucinile u prethodnim ratovima, pouceni pomilovanjem od strane crvene bagre nadali su se da ce opet uciniti istu stvar, samo sada bez greske i do ostvarivanja konacnog cilja, a to je pobiti sve sto je Srpsko. Ne znam da li znas kakvi su sve zlocini ucinjeni u prvom, a pogotovo u drugom svetskom ratu ? Naravno da se otpor morao pruziti, a najvece etnicko ciscenje je omoguceno I uradjeno uz pomoc njihove klerofasiticke brace, istih onih koji propagiraju da je abortus dozvoljen (u Srbiji preko 200.000 na godisnjem nivou) u svojoj zemlji isti zabranjuju. Nije zivot hedonizam, cemu je tezio copavi Zagorac, vec borba do kraja. Sto bi veliki Njegos rekao “ Treba služit česti i imenu, neka bude borba neprestana, neka bude što biti ne može, nek ad proždre, pokosi satana! Na groblju će iznići cvijeće za daleko neko pokoljenje“. Sto se tice lex specijalisa. Opet ti napominjem, nije do Srbije vec do Nemacke. Nemacka bi trebala napraviti lex specijalis, ne mi. Dakle, zakon o dvojnom drzavljanstvu Nemacke, ne omogucava njihovim gradkanima dvojno drzavljanstvo (osim izuzetaka zemalja koje su clanice EU, I to ne sve). Da smo mi SAD, a ne Srbija, opet bi se Marin morao odreci Nemackog drzavljanstva zarad drugog. Nadam se da ti je sada jasno. Sto se tice pretencioznost, da preterana je kada kazes da volis Zvezdu vise od drugoga, percepcija (opazanje) koje te je navelo na to mi je krajnje nejasno. Ja Sam isao na utakmice I kada Nas je dolazilo po 40-50 protiv Beopetrola u Halu sportova na Novom Beogradu, isao na rukomet, odbojku, kosarku I fudbal, jer mnogo volim ovaj klub. Ne bi sada detaljisao o tome, ali od kluba mi ne treba nista, za klub sve. Meni je puno srce kada napravimo neki uspeh, kada pobedimo rivala, ko god da je. Vredjam te, I vredjacu, ne tebe nego sve koji napisu lose o mojoj Zvezdi kada ima rezultate, kada ih ne bude I ja cu reci, nesto sada Mora da se menja. Nee zelim opet konferencije bez struje, igrace preko audio kaseta, napade na iste…. Zivela Zvezda I majka Srbija

Reply
teks viler авг 29, 2019 at 18:31

Ko mrzi Miloja,ko mrzi Terzu ,ne voli našu Crvenu zvezdu.

Reply
Kovje авг 29, 2019 at 14:54

Ocito da ti je bilo potaman kad nismo imali za sapun,jeli Estrella,ziv Nam bio doktore terzicu

Reply
Estrella Roja авг 29, 2019 at 17:01

Imali smo za šampone.

Reply
Kovje авг 29, 2019 at 14:53

Estrella and u labor I komentarisi svoje grobose?

Reply
Acanbgd1989 авг 29, 2019 at 04:46

Sizoferno paranoidni covece, idi na drugu stranu Topcidera pa komentarisi. Sta oces, da opet dovodimo igrace iz autobusa na promociju, i pritom jedva stanu u kadar, mada bolje I da nisu, nijedan. Da drzimo promociju trenera na terasi bez struje. Da li bi tada bio zadovoljan. Za Marina se slazem, da se nismo plasirali u evropu, verovatno bi otisao, kao I nekolicina drugih. Ko bi placao te plate, sa kartom od 3 evra u domacoj ligi? Naravno da nemoze, ova sezona nam je bila biti ili ne biti, sada se netreba rasipati, vec dovesti krilo I desnog beka. Nemacki pasos I Srpski, pa ne ide druze, Nemci imaju zakon da see mora odreci drugog pasosa ako zeli nemacki. Samo grqdjani clanice Eu, I to ne sve mogu to pravo ostvariti, Cak I Americkog se moraju odreci, izuzeci ne postoje. Aleksa Terzic je neko ko je u razvoju I Cena je bila korektna, samo bi se ugusio, jer bi izmena Rodicu. Ne igra defanzivu dobro, tj. nije dobar pozadi kao pomenuti. Komercijalni stadion, podrazukeva da ima dosta poslovnog prostora, kafice, restorane, butike, skoro kao trzni centar, na jednoj od najatraktivnijih lokacija. Drzava Srbija ima zakon o porezima I doprinosima, ko bi placao jos porez na plate igraca. Ti? Zapocetak dodji na Indjiju, Napredak, Javor…. Covek nije rekao da cemo mi praviti 10-20 miliona, vec na se neke pare (solidne) mogu zaradjivat i tokom godine. Smeta ti tenk, pa mnogima smeta, Ali Delije su neponovljive. Ti si bio verovatno odusevljem onim zlocincima I perdormansom sa Traktorom ? Molim te uzdrzi se komentara koji su stalno, Ali stalno kriticki. Ne bi vise gubio vreme sa tobom. Napred Zvezda !

Reply
Estrella Roja авг 29, 2019 at 17:14

Ovi isti koji su slali tenkove radi svojih ratnih avantura, omogućili su našim ljudima da napuštaju dom traktorima. To je sistem spojenih sudova, lažni patriotizam i profiterstvo, gospodine Aco, ti si tada skoro bio beba i srećom ne pamtiš (pod uslovom da brojevi označavaju godinu rođenja). Degutantno je navijača koji ima veći navijački staž nego ti godina da etiketiraš kao bolesnika, grobara i nepatriotu. Siguran sam da nikad nećeš voleti Zvezdu više nego ja, možda zvuči pretenciozno ali imam pravo na svoju percepciju. Sportski pozdrav uz manje pinka i informera, nekad je dovoljno isključite se iz rijalitija zvani napredna Srbija. Za državljanstvo je jasno, mislio sam poseban status, da ne kažem lex specialis za Marina, uostalom naš vajni predsednik kontaktira naše igrače i preko njih postiže golove, mogao bi jedno pravilo za Marina da izboksuje.

Reply
Estrella Roja авг 28, 2019 at 23:03

Da sam na mestu doktora Malog, ministra finansije, iskreno bih se osetio ugroženim od strane dotičnog mu kolege doktora. Malo samohvalospeva, malo šlihtanja velikom vođi, malo podilaženja navijačima da brine o njihovim potrebama, uz to iznoseći stav da bi Marin trebalo da ostane do kraja karijere, da se doktor pita, samo pod uslovom da, srećom, nije morao da primeni plan b gde je prodaja kvalitetnih igrača bila izvesna (čitati: Marin i samo Marin). Uz to, taj isti Marin još uvek ima status stranca, nevezano za problematiku dvojnog državljanstva kod Švaba, mogao je se napraviti izuzetak ako ga smatraju Srbinom, toliko strendžeri dobiše državljanstva koji sa Srbijom imaju mnogo manje dodirnih veza nego Marko. Nije nam objasnio doktor zašto je za relativno male pare prodao prezimenjaka Aleksu i to na mestu koje je možda i najkritičnije u celom srpskom fudbalu, i kao zamenu doveo igrača koji nikad i nije igrao levog beka, po njegovom priznanju tokom promocije. Što se tiče stranaca, mislim da je sada i poslednjem navijaču Zvezde jasno da pravilo o ograničenju stranaca nije bio lični hir gospodina koji je do skoro bio u rukovodstvu kluba, pre toga bio komični lik iz grupacije radikalskih telohranitelja, već je to bio dogovor među srpskim fudbalskim glavešinama kako bi se pravile kombinatorike oko domaćih poluproizvoda (videti pod Čaušić). Vezano za komercijalni potencijal koji imaju stadioni Kopenhagena i Bojsa, između mnogih, moram malo prekoriti doktora zbog skromnosti, pa zar tenk i oklopno vozilo nisu deo evropskih standarda, u tom smeru očekujem da novovaspostavljenog ambasadora Srbije u Moskvi povuku nazad i postave za markentiškog direktora vezano za rashodovanu sovjetsku gvožđuriju. Kakvi koncerti po Kopenhagenima i Bernima od belosvetskog pevačkog ološa poput Madone, Bon Džovija i ostalih kad imamo Lazanskog i doktora, ma mogu i Mis sveta da organizuju na stadionu pride. I tako, u iščekivanju krila u vidu Čavrića ili nekog sličnog iz slovačke druge lige, moramo doktoru odati priznanje za uzdizanje našeg kluba, nekadašnjeg evropskog i svetskog giganta, samo da ne bude po onoj poslovici drži vodu, dok terzići odu.

Reply
зики авг 28, 2019 at 20:25

треба нам три топ појачања на позцији љевог крила ,десног бека ,централног и задњег везног ,значи можда и четри појачања а ријешитти се симића ,јефтовића надам се да нам више неће нико увалити 5или 6 комада као псж

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 28, 2019 at 21:43

kazes levo krilo..pa gde ces bolje levo krilo od GARSIJE…Mateo je najbolji talenat koji je dosao kod nas i kad bude spreman za 2-3 garantujem najbolji igrac

Reply
Hadži Dragan NBG авг 28, 2019 at 19:29

Terza magijo, hvala za sve, samo još hoću da sektaše gazimo redovno.

Reply
teks viler авг 28, 2019 at 18:44

Terzo ,ti si kao Slibodan Ćosić nekada ,Miloje kao Miljan.Ali ,nema opuštanja…

Reply
Србин са Космета авг 28, 2019 at 22:44

Поздрав!
Дуго,дуго те није било.По годинама смо ту негде.Увек имаш интересантан коментар,поготово што памтиш ствари из прошлости.

Reply

Leave a Comment