Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМоја Црвена звездаНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда је поново међу звездама!!!

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – ЈАНГ БОЈС 1:1 (0:0)

Трубачи испред стадиона, кошаркаши Црвене звезде, реке људи из свих праваца, песма, музика и радост пред почетак меча најавили су оно што ће у овој такмичарској години сваког Звездаша чинити поносним – пласман у групну фазу Лиге шампиона! И то други пут заредом!

У врелој августојској вечери, пред 52.000 навијача, црвено-бели су после још једног меча који ће се дуго памтити, на крилима одличног резултата из првог сусрета, успели да избаце шампиона Швајцарске и пласирају се у најјаче клупско такмичење на свету. Није могло без великих узбуђења, без страха и стрепње, али се све на крају завршило онако како смо прижељкивали. Упркос огромном квалитету који поседује екипа Јанг Бојса, наш тим их је савладао у двомечу и заслужено нашао своје место међу најбољима.

Иако је шеф струке швајцарског шампиона био до грла закопчан у вези потенцијалног састава и евентуалног (не)играња два важна шрафа, Сулејманија и Оароа, већ се на дан одигравања сусрета знало да поменути двојац неће бити уврштен у стартну поставу. Јанг Бојс можда није на траву стадиона „Рајко Митић“ изашао у најјачем саставу, али у најофанзивнијој формацији – свакако јесте, са три изразито офанзивна играча.

Наш тренер, Владан Милојевић, определио се за готово исти састав и формацију са којом је наступио у Швајцарској. Овај пут је могао да рачуна на Милуновића и Јованчића који су одслужили своје казне због картона, па смо на овом мечу могли да их гледамо од почетка. На жалост, један од наших најбољих играча, Ел Фарду Бен, није био спреман да почне меч, па је своју шансу чекао са клупе.

А овако је све то изгледало на терену:

Заглушујућа бука, фанатично навијање и сјајна кореографија нису испрва много утицали на швајцарски тим. Од првог минута су преузели контролу и посед, што је за њих уједно био и мач са две оштрице. Помало је конфузно деловала наша одбрана, али првих 15 минута није донело готово никакво узбуђење. Сво тежиште игре пребачено је на нашу половину, па је на ветрометини био штоперски тројац „Младих момака“.

Спласнула је након десетог минута иницијатива гостију, па се прешло мало и пред њихов гол – углавном смо покушавали из прекида, по боковима и центаршутевима. Најопаснија ситуација у првих четврт сата се десила баш у 15. минуту, када је Марин центрирао са десне стране, највиши у скоку је био Родић (додуше, нисмо били сигурни да ли је то био он или Цесигер), тукао главом, али за мало непрецизно. Лако је могло доћи до ерупције одушевљења на нашем највећем стадиону.

Два минута касније, Вукановић је маестрално изборио прекршај на левом крилу. Био је то „скраћени корнер“ за Марка Марина, Милуновић је изборио позицију за ударац, али је нажалост био изблокиран. Након тога је и пожутео, спречивши на тај начин контранапад.

Наставила је Звезда са нападима, аплаузе је заслужио и Родић покушајем из волеја након центаршута Гобељића. Предалеко је то било од гола, ипак. Недуго потом, у 21. минуту гости су имали прву прилику. И то из слободног ударца из, рекло би се, идеалне позиције. Сви су одахнули када је Сијеро погодио живи зид.

Апсолутно сваки прекршај на половини гостију, Марин је користио да позове саиграче у казнени простор где би их „гађао“ високим лоптама. У првих пола сата игре, то је уједно било и најјаче оружје црвено-белих.

Нгамале је сјајно прошао по левом крилу у 33. минуту, претрчао Гобељића, који га је по мишљењу судије Тејлора оборио с леђа и зарадио жути картон. Сада је Ебишер имао „скраћени корнер“, па је на изненађење свих на стадиону шутирао из све снаге ка нашем голу. Истакао се Борјан и послао лопту у корнер. Био је то уједно и први шут у оквир гола на данашњој утакмици.

Стекао се утисак да ни британски арбитри нису били „пријатељски“ настројени према Црвеној звезди, па су уз веома чудан критеријум, домаћинским суђењем, заправо, почастили госте. Руку на срце, не у толикој мери колико се то видело на пређашњим мечевима Звезде у квалификацијама.

Прштало је на терену, без страха се улазило у дуеле, па су тако Милуновић и Асале завршили на земљи после судара главама. Лекарска екипа им је неколико минута указивала помоћ, и на сву срећу није било последица па су обојица наставили сусрет.

Величина улога паралисала је обе екипе у првих 45 минута. Шанси из категорије стопостотних није било, а скоро да није било ни шутева (по један опаснији са обе стране). Тимови су играли опрезно, да опрезније нису могли, битка се водила углавном на средини терена, где нико није однео значајнију превагу (посед је био нешто више на страни гостију). Претило се искључиво из прекида, али резултат који је тада био на семафору водио је Звезду у Лигу шампиона, па је наш тим, може се рећи био задовољнији.

Већ у првом минуту наставка, швајцарци су направили можда и најзрелију прилику у дотадашњем делу меча. Након повратне лопте Асалеа, из прве је шутирао Ебишер са 20-ак метара, али је лопта прохујала изнад пречке. Нису Звездини навијачи навикли да гостујућа екипа диктира темпо на нашем стадиону, па се већ око 50.-ог минута осетила помало и нервоза међу публиком. Крај аут линије загревали су се офанзивни играчи – Павков, Бен и Томане.

У 57. минуту било је веома непријатно. Високу лопту са десне стране упутио је један од играча Јанг Бојса, видело се да лопта лети у правцу нашег гола, Борјан је некако укротио помоћу стативе, чудно се одбила назад ка голу где је напослетку ипак Гобељић избио у аут. Већ у следећем нападу још једном се истакао Борјан, када је по десној страни прошао Асале и оштро шутирао у њега.

Да узбуђења није било само пред нашим голом, побринули су се Марин и Кањас. Најпре је изблокиран шут Марина са 10 метара, да би у истој акцији, по повратној лопти распалио Кањас са 18 метара, али поред гола. Већ у следећем нападу узвратио је опасни Лотомба одличним ударцем са дистанце – његов шут завршио је подно јужне трибине.

У јеку атака гостију у жуто-црним дресовима, севнула је перфектна контра нашег тима. Повукао је лопту Марин, на левој страни упослио Родића, који тешку лопту стиже, из прве идеално центрира на Алексу Вукановића који је са пет метара спроводи иза леђа немоћног Балмоса за 1:0. Стадион је, дословно, експлодирао у 59. минуту. Није постојала особа која није била на ногама у тим тренуцима.

Играли су још пар минута нападачки наши играчи, ношени невероватном атмосфером, желели су још једном да угрозе противника у нокдауну, али се врло брзо противник подигао и опасно запретио. Након одличног паса веома агилног Ебишера, добро је шутирао Нсаме – на срећу поред леве стативе.

Уместо Боаћија, који се жалио на повреду, на терену смо видели Томанеа у 60. минуту. Гости су морали да крену на све или ништа, ређали су се њихови, веома опасни напади, а тренер Зоане је у игру тада убацио и своја најјача оружја: Сулејманија и Оароа. Одговорио је Милојевић увођењем Бена, уместо још увек недовољно спремног Гарсије. Одмах се видела огромна жеља тамнопутог репрезентативца да се на најбољи могући начин опрости од београдске публике. Испоставиће се, „изгорео“ је у тој жељи.

Опасни су били, поновићемо, напади гостију од 60. до неког 75. минута, када је Звезда успела мало да се консолидује и поврати посед у своју корист. Највише су претили ударцима ван 16 метара, нимало наивним. У 76. минуту је одличну лопту из прекида упутио Марин, за десетак центиметара је прескочила Томанеа, али и таква замало да превари Ван Босома који је тешком муком боксује у поље.

А меч, као и већина Звездиних европских, морао је да уђе у велику драму. Играо се 82. минут када је на одбијену лопту натрчао Јанко, баш као што су гости имали прилику да раде пет-шест пута вечерас. Лоше је шутирао на први поглед, али се лопта одбија о Бена, вара Борјана и завршава у нашој мрежи за 1:1. Претерано остављање на шут с дистанце црно-жутих везњака обило нам се о главу.

Само два минута касније Бен је могао да се искупи. Фантастичну лопту по левој страни добио је од Марина, изашао један на један са Босомом који му је ушао у шут, овај је покушао да подбоде лопту, да га пребаци… али, без успеха. Поново се игра пребацила на реон испред нашег гола.

Невероватну драму смо гледали до краја утакмице, нападали су гости, претили високим лоптама у готово сваком нападу. Утакмица је продужена чак за пет минута, а већ у другом виделу смо прилично незгодну ситуацију пред нашим голом. Имао је времена да се намести Нсаме са 17-18 метара, шутирао је под пречку, али је Борјан „пантерским скоком“ спречио најгоре. Недуго потом по други пут је пожутео Томане, па је морао два минута раније да напусти игру. У последњим тренуцима сусрета, баш као ономад против Краснодара, гости су имали прилику из слободног ударца. Не тако близу од гола, али није се чинило ни предалеко у тим тренуцима. Тајац на стадиону, лопту на неких 28-29 метара од гола поставља Сулејмани, отишао је и гостујући голман у наш шеснаестерац. Центаршут, ипак и – ништа. Односно свашта!!

Велико славље на нашем највећем стадиону! Јанг Бојс је већим делом утакмице диктирао темпо, имао можда и више од игре, али… Црвена звезда је та која је другу годину за редом учесник најјачег светског клупског такмичења у фудбалу!!!! Трилер нерава и ишчекивања, голова и прилика, тактизирања и спуштања гардова током читавих 180 минута, завршио се са најсрећнијим могућим крајем. Стари хероји потврдили су своје херојство, али су се родили и неки нови – попут Алексе Вукановића, Матеа Гарсије, Кањаса, Панкова и осталих новопридошлица који су више или мање имали удела у овом огромном успеху. Преко двадесет година смо чекали то „друштво звезда“, а сада ће бити мало теже избацити нас одатле.

 

Београд – Стадион Рајко Митић. Судија: Ентони Тејлор. Помоћници:Адам Нан, Гери Бесвик (сви Енглеска). Жути картони: Милуновић, Гобељић, Дегенек, Томане, Јованчић (Црвена звезда); Цесигер, Оаро (Јанг Бојс) Црвени картони: Томане (Црвена звезда) Стрелци: 1:0 Вукановић (59. минут); 1:1 Бен (аутогол, 82. минут)

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гобељић, Дегенек, Милуновић, Родић, Јованчић, Кањас, Гарсија (од 68. Бен), Марин, Вукановић, Боаћи (од 60. Томане). Тренер: Владан Милојевић.

Jанг Бојс: Ван Балмос, Соренсен, Цесигер (од 52. Фаснахт), Лустенбергер, Јанко, Сијеро (од 65. Сулејмани), Ебишер, Лотомба, Асале (од 65. Оаро), Нсаме, Нгамале. Тренер: Жерардо Зоане.

Повезане вести

40 comments

Acanbgd1989 авг 28, 2019 at 11:53

Vidim da se ekipa za lastis skupila. Ko li je pobedio, mozda vetera, najiskusniji je. Uglavnom, obucite suknjice i skacite do mile volje, a mi odosmo u LS. Miloje, da Zivojin Misic fudbalski, od ekipe koju ima izvlaci maksimum. Ovaj maloumni komentar, sa komparacijom Mesija, Salaha, Ronalda… me stavio u poziciju da sa pravom mislim da nemas pojma o fudbalu I da si jedini kontak s’istom, imao kada su te napucali u glavu, dok si igrao lastis. Prvo ekipe u kojima oni igraju, igraju besprekorno takticki. Drugo znas li ti koliko vrede ti igraci ? Stadion da prodamo ne bi mogli kupiti nekoga od njih. Setite, stavite prst na celo, promislite pa kazite, mozda se mozak izmuckao od lastisa, nije lako skakati non-stop.

Reply
Петар авг 28, 2019 at 02:45

Ако узмемо у обзир тим са којим располажемо, ово је супер резултат. Не бих коментарисао игру појединаца, али не могу да кажем да ће ми бити жао ако добар део ових играча оде. Једноставно, нема ту неког претераног квалитета за евро сцену. Ако будемо имали среће и уђемо у неку мало лакшу групу, а притом се и појачамо, можда и презимимо у европи. Игра ми се не свиђа, али кога брига… Игра се лш другу годину заредом, а то је пре пар сезона била мисаона именица. Оно што ме осим довођења играча сумњивих способности брине јесте то што се наставља тренд одлазака младих играча. На излазним вратима клуба је Богдан Јочић, како новине пишу-„један од најталентованијих младих играча Црвене Звезде“, а по мом мишљењу најталентованији. Ко је гледао омладинце макар и на једној утакмици, знаће зашто ово пишем. Одлази у Италију, где ће вероватно играти, а у нашем тиму за њега нема места ни на ораницама Суперлиге. Причајмо мало и о томе…

Reply
Горан Младеновић авг 28, 2019 at 00:46

Честитам Звездо, необично ми је драго што ћу те опет гледати у ЛШ…Иванића, Боаћиа и Бена под хитно продати, АДИО.

Reply
Estrella Roja авг 28, 2019 at 00:20

Meni je žao zbog činjenice da sam ostao potpuno bez emocija, skoro kao flegmatični Ivanić na terenu. Jednostavno kao da preživljavam Dan mrmota, igranje bunkera čitavu utakmicu, nerešeni ishodi sa obaveznom tenzijom do samog kraja. Jeste ogroman uspeh, ali mi nismo izvukli pouke iz prošle sezone, sada sledi iznošenje novca iz kluba plaćanjem, fiktivno („knjigovodstveno“), previsokih obeštećenja za pojedine povratnike koji nemaju nikakav kvalitet. I šta da očekujemo, šest utakmica po 96/7 minuta bunkerisanja uz možda prosečno jedan šut u dve utakmice. I onda se radujmo, ne znam čemu, najiskrenije. Pozdrav navijačima Zvezde.

Reply
звездаш авг 28, 2019 at 01:11

Пријатељу морам да ти одговорим, извини ако те увредим или било шта јер поштујем твоја мишљења која читам редовно и често се сложим…али ако ти се не свиђа ово што овај човек на клупи ради, са реално никаквим тимом сем марина и мени се чини бар без претеране подршке од главних у управи, изволи преузми кормило и уведи нас ти два пута заредом у ЛШ уз лепу и ефикасну игру и јс ћу ти први скинути капу за то…у случају неуспеха суочио би се са ненормалним притиском са свих страна знаш и сам то

Reply
Dragan авг 28, 2019 at 05:57

Možda u ovoj prelepoj noći nije trebao Estrelji ovakav kritički komentar… ja sam recimo večeras presrećan i ne bih se bavio kritikama barem dok ne prespavam… Ali, šta nije tačno od ovoga što je rekao Estrelja??? Šta? Ako izuzmemo onu ludu noć protiv Liverpula, mi smo protiv Napolija u dve utakmice šutnuli jednom u okvir gola, protiv PSG u dve utakmice dva šuta u okvir gola, večeras kako reče trener Jang Bojsa:“Prošla je dalje ekipa koja je na svom stadionu, kao domaćin, šutnula samo jednom u okvir gola. U Bernu dva šuta. Mi šutnuli u okvir gola u dve utakmice 14 puta, imali posed lopte 3 puta više nego protivnik, nismo poraženi ni u jednoj utakmici i – ispali smo“ Ja bih rekao Švajcarskom treneru:Pa, šta da ti radim… Ali, reče čovek istinu… Kao i Estrelja… Ali, mozda večeras nije vreme za istinu… Baš tako… Da ne kvarimo sreću…

Reply
звездаш авг 28, 2019 at 09:24

Друже, нисам ја рекао да није човек у праву ништа него хоћу рећи да једноставно не може се толико критиковати неко ко ти је у заиста бедним условима донео толико тога за кратко време…ево реално ми реци јел ви мислите да заиста ми са овим тимом можемо да играмо боље него што приказујемо, моје мишљење је да нама фали бар једно 4 до 5 играча класе марина да би ми играли много бољи фудбал али џаба кад клуб води ко води и који по мом мишљењу се ослања само на милојево неко знање уместо да човеку помогне у раду да баш не би дошли у ситуацију да сада дискутујемо дал је ово ужас игра или не или шта већ…ајде нећу даље више, мало сам се расписао и не бих се свађао јер лепо је имати здраву дискусију пошто увек скоро делим мишљења само поручујем уживајте и да се надамо да ћемо настсвити да бележимо боље резултате још више а игра да дође сама по себи једног дана исто

Reply
Josif авг 28, 2019 at 09:47

Звезда је у финали КШ у Барију шутнула у оквир гола замисли 0 пута, остало је историја! Или би ви врли познаваоци прилика у фудбалу више желели данам се понављају Лудогорец, Рен, Славија П, Ренџерс итд, итд. Што бре ви хочете, алооо! Хочете Јагодину, Чачак, па да тамо доминирамо. Позз

Reply
Hadži Dragan NBG авг 28, 2019 at 17:34

Kritičaru moj i Milojev, ajd priznaj da ovde nema ni grama sreće ni slučajnosti, već znanja. Protiv Danaca nam izmisle penal, a mi vodili, u Bernu VAR doneo izjednačenje Švajcarcima. Na Marakani Ben da autogol kad smo svi videli da će stići pobeda. Mi nismo imali sreće, jer da jesmo sve tri utakmice bi smo pobedili. Važno je da smo u LŠ, a u Bariju smo ovako igrali ako se sećaš. Cilj opravdava sredstva.

Reply
Estrella Roja авг 28, 2019 at 17:50

Zašto bi me uvredio tvoj dobronameran stav? Pa na samom početku komentara sam izrazio žaljenje zbog svog, na neki način, ambivalentnog stava u datom trenutku, sam sebe sam prekorio zbog toga jer nisam bio euforičan kao ranije kada sam se veselio i zbog manje važne pobede Zvezde (:neironičansmajli:). Ali, ni danas kad je sve prošlo srećno po nas i kad se polako razmišlja o sutrašnjem žrebu, bez ikakvog pritiska, suštinski nisam izmenio mišljenje o našem dekadentnom fudbalu po kome postajemo prepoznatljivi. Ne, naravno da nisam zaboravio stresne situacije nastale usled izbacivanja od raznih Ksamaksa, Kairata, Strazbura i ostalih fudbalskih „velikana“. I da mogu da menjam dobru igru sa ispadanjem za Milojeve rezultate, normalno da biram bunkerice, he. Samo u tom grmu leži zec, problem je što pamtim Zvezdu kad je igrala fudbal pa makar gubila po Zenicama, Vinkovcima i sl., bojim se da ovakvim našim fudbalskim pristupom generalno u Srbiji, o čemu je sinoć elokventno govorio naš bivši igrač Vukomanović, kao gost komentator na Areni, nemamo velike šanse da igramo fudbal jer proizvodimo određeni tip igrača kojima je kvarenje protivničke igre i bunarisanje jedina referenca. Moj komentar je bio zapravo vapaj za vraćanje fudbalske filozofije Miljana Miljanića u Zvezdu, znam da je to skoro neizvodivo sa postojećim igračima i domaćim trenerima, ali neka budu intencije u tom pravcu postepene. Da, izgleda da Milojević sa ovim raspadom od igrača može jedini napraviti dobru smesu, a ne bućkuriš, ali dobra smesa može vremenom postati neupotrebljiva kad prestane da daje osnovne funkcije, u našem slučaju prvi sledeći „sindrom ksamaks“ bi razrušio čitavu tu koncepciju i otvorio mnoge bolne teme. Za sada daje rezultate i drago mi je zbog toga, ipak bih voleo da makar ponekad pogledam fudbalske akcije uz nekolicinu pasova Zvezde, određene periode u kome ćemo diktirati tempo, mislim da to nije tako previše.

Reply
звездаш авг 28, 2019 at 18:50

Ево ја се све слажем са тобом овде, скроз реално си све написао и веруј ми и ја желим да овакве тимове, као бојси синоћ, газимо без муке бар код куће али јбг такво време је дошло да смо ми она највећа могућа беда без великих могућности и да једноставно на овакав начин за сада можемо нешто да урадимо…веруј ми никако ми није било лако синоћ да гледам утакмицу јер сам се само плашио да га не примимо први иначе би било лоше, али сад је готово и гледамо даље а што се тиче саме игре ја се надам да ће то доћи једнога дана чак се надам већ убрзо али док смо овако сиромашни и бедни нисам ипак баш сигуран у то…треба нам мало више лове ипак…буди поздрављен, уживај мало док не крене група мада знам да си под тензијом као и сви ми наравно а кад почне тек тад нам не гине нервоза јбг

Reply
звездаш авг 28, 2019 at 19:00

Иначе сам млађи од тебе, дошао тек након барија јбг па ми ови успеси тек први велики са клубом али као љубитељ доброг фудбала и као неко ко је одрастао на причама маторог о великој и моћној звезди која игра паклен фудбал и ја само чекам дан када ћемо се поново бар у рупи залетети на буржује и газити их као од шале, само мислим да смо ипак и даље далеко од тога али се надам да овим успесима правимо темељ за већа дела у будућности када ће резултате пратити и игра…зато и рекох да се слажем у већини ствари са тобом али да ипак мало мораш да будеш свестан да нажалост више немамо мајсторе игре, не само у звезди него у држави уопште и да за сада морамо да се мало мучимо док не дође то на још већи ниво а онда се надам да ће бити све још боље и лепше за све нас

Reply
Backo авг 28, 2019 at 01:12

Jel postoji nesto, na svetu, sta bi tebe usrecilo?!!! Ja mislim da tesko!
Sada da doguramo do finala i izgubimo, ti bi opet i opet pljuvao…! Stalno neki negativni komentari… Ne kazem da su uvek pogresni, ali ti nikada nista nisi napisao pozitivno! Od tebe je ovaj sajt najpozitivnije video ovu tvoju poslednju recenicu: „Pozdrav navijačima Zvezde.“. Stvarno te zalim sto imas takav zivot!
Podseticu te samo i da si ovde pisao pre nekoliko meseci o odlasku Marina…tipovao si i mnoge ranije datume, ali si krajnji rok dao po zavrsetku kvalifikacija… Kao sto vidis – nema nista od toga! Dakle – stalno neko mracenje…!!!

Reply
Delija do Bola авг 28, 2019 at 06:11

Ja ne bih da mračnim, jer sam neizmerno srećan zbog ponovnog igranja Lige šampiona, ali ovo što mi igramo je anti-propaganda fudbala i verovatno ćemo u prvoj rundi LŠ kao i prosle godine u pet utakmica primiti 18 golova(najmanje) i biti počasćeni komentarima najpoznatijeg sportskog časopisa u Evropi L’Ekipa koji je prošle godine napisao da za poslednjih 10 godina Lige šampiona nije vidjeniji odvratniji fudbal od ovog koji igra Crvena Zvezda! S druge strane, Liga šampiona opet u Beogradu, klub će ostvariti fantastično zarade….ne može sve biti potaman!

Reply
Estrella Roja авг 28, 2019 at 18:09

Potpis.

Reply
Estrella Roja авг 28, 2019 at 18:06

Očigledno da imaš selektivnu memoriju. Tebi i sličnima je svaka kritika loših pojava napad na instituciju i loša namera. Poenta mog komentara da smo mi, navijači Zvezde, izgubili pojam o lepoti fudbalske igre, izgleda da nam rezultati zamazuju oči da sagledamo neke zaista zabrinjavajuće stvari. Jedna od tih je da se na svom terenu branimo svih devedeset i kusur minuta protiv tima koji je daleko od ranga Reala, ali je za nas bio Real u obe utakmice. Normalno da mi je drago zbog učešća Zvezde u Ligi šampiona, kao i svaki put kad se ostvari bilo koji pomak, rezultat i iskazana energija. Ipak, koliko me raduje uspeh toliko me i brine da preživljavam šest utakmica u kojima je Zvezda u podređenom položaju od prve do poslednje sekunde, dođe mi kao određeni mazohizam, ali apropo mog ličnog nezadovoljstva drago mi je kad nekog poput tebe usrećim kao hroničara i dežurnog dušebrižnika na portalu.

Reply
Hadži Dragan NBG авг 27, 2019 at 23:59

Hvala ti Miloje, hvala ti Miloje, bez tebe na klupi stvarno trulo je.

Reply
Darko авг 28, 2019 at 05:03

I u ovoj crveno-beloj noći ti ostaje jadan frik i bot trenera!

Reply
Hadži Dragan NBG авг 28, 2019 at 17:36

B.dale se uvek same jave, ne treba da se traže. E nesrećniče, tebe ni kući ne vole takvog negativnog.

Reply
Josif авг 27, 2019 at 23:56

Честитке момцима на пласману у ЛШ! Циљ оправдава средства, тако се може назвати ова Милојева звезда, коју можеш да давиш, али неможеш да удавиш. Сада је време славља, небих да коментаришем ништа, ни дали Родиќ треба да иде, ни дали Терза доводи покер нових играча, да мало одахнемо, жреб че речи своје. Позз

Reply
Hadži Dragan NBG авг 28, 2019 at 17:36

Tako je bratino.

Reply
Aca1989nbgd авг 27, 2019 at 23:45

Bravo momci, Miloje, uprava i neizostavne Delije ! Hvala ti Zvezdo sto postojis ! Molim Vuleticeve pulencice da popiju dozu vise kako ne bi crkli od muke. Minirali ste, trovali, pljuvali, Ali nasa masina samo gazi. Pljuvaci Vukanovica, jeste li videli kako se daje go 6 na 3, kakvo kretanje trojke Marin, Rodic I maestralan trzaj Vukanovica, poput Kejna. Igao je u oba pravca svaku utakmicu besprekorno, I doziveo da se ovde pojave vuletici kako bi lupali protiv njega. Pa dobili ste isto sto i taj koji Vas je poslao. Milunovic, dobio svaki duel. Gobelja kao Spartanac, Borjan panter, Marin, poput Mocarta je svirao „Malu nocnu muziku“, Kanjas za 10, Jovancic ono njegovo smekerski kao na malicima na Crvenom Krstu, Rodic prodirao i zatvarao, na trenutak smo pomislili da je Marselo, Degenek Knindza pravi, Boaci kao nekada Vijeri, neustrasiv borben, vidi se da se samo Lava plasi. Izmene borbene do kraja, mali peh Bena, ali sve mu je oprosteno I zelim mu sve najbolje u nastavku karijere. Miloje fudbalski Zivojin Misic. Publika, Delije !

Reply
Veteran Sever авг 28, 2019 at 05:09

Miloje fudbalski Živojin Mišić…? Vukanović, Borjan… Borjan, Vukanovića…. Sendvičaru i botino…

Reply
temaklasica авг 27, 2019 at 23:39

„Ko igra za raju I zanemari taktiku,obicno zavrsi u nizerazredniom Vratniku!“-dr Nele Karajlic.
Ovu zivotnu mudrost je Dr Vladan Milojevic doveo do savrsenstva u sferi sporta.Dve LS I Jedna LE je moguce samo us poslovanju ove maksime.Kome se ovo ne svidja,to je njegov izbor!

Reply
Backo авг 28, 2019 at 00:02

Ma, kakvi! Vladan Milojevic nema pojma! Za 3 godine je usao samo jednom u LE, i SAMO 2 puta u LS!!! Nista, otkaz odmah!!! :DDD
A doktori poznavanja fudbala i dalje imaju obraza ovde da pisu… :DDD

Reply
Dragan авг 28, 2019 at 05:35

Brate Backo, lepo si sve napisao, samo umesto imena Vladana Milojevića trebao si da staviš ime Milana Borjana.

Reply
Veteran Sever авг 28, 2019 at 05:31

Samo mi reci… Jel ovo gore što je rekao Ne!le Karajlić važi i za trenere i ekipe Barsa, PSG, Liverpul, Totenhem, Bajern, Real..? Meni se čini da, Mesi skoro 15 godina igra baš za raju, kao i Neijmar, Salah, Mbape, Ronaldo… Svi koji su igrali završnice Lige šampiona poslednjih 10 godina, demonstrirali su fudbalske čarolije, darivali su fudbalski melem za fudbalsku raju – i nisu završili u Vratniku nego su podizali pehar prvaka, Evrope. Pusti Neleta Karajlića i uživaj u mušemi Lige šampiona koja stiže u Beograd, bez nepotrebnog uvlačenje u d… treneru, koji svakako ima zasluga, ali mnogo manje od pojedinih fudbalera koje ekstremno ponižavamo ODUZIMAJUĆI im gro zasluga i pripisujući ih samo treneru! Jednostavno – to nije fer!

Reply
Hadži Dragan NBG авг 28, 2019 at 17:39

Svi su zaslužni za ulazak u LŠ. Prvo igrači, pa stručni štab, rukovodstvo, pomoćno osoblje, a na kraju mislim najviše navijači, koji sve to nosimo svojim grlom i energijom. Živela Zvezda.

Reply
Milan Banja Luka авг 27, 2019 at 23:37

Nadam se da ce neko ko bas voli nasu zvezdu da pogleda snimak prvog poluvremena i da dobro obrati paznju na Boaćija.Dragi moji zvezdasi upravo i sav strucni stab nase zvezde. Pogledajte molim vas koliko taj igrac ama bas nema veze sa fudbalo.
Molim vas da ga prodate ne zasluzuje uopste da igra ….
Cestitke ostatku ekipe na ulasku u LS tamo nam je mjesto.
Vidimo se uskoro.!!!
Jos nesto zelimo da se igraci zalazu ovako i u prvenstvu ,a ne da igraju kao neke kukavice ,srce na teren treba da se uigravate na domacem terenu i da razigrate akcije.

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 27, 2019 at 23:35

idemo breeeee..radujte se braco Delije iz Srbije,Republike Srpske,Kosova i Metohije,Crne Gore,Srpskog knina,Makedonije i sirom sveta..ima nas milona

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 27, 2019 at 23:31

OVO JE SAD POSTALO NORMALNO

Reply
Hadži Dragan NBG авг 28, 2019 at 17:40

Gde si ti meni bratino, srećna nam LIGA ŠAMPIONA.

Reply
Стефана МЦЗ авг 27, 2019 at 23:28

Лига шампиона!!!
Сад да се саберемо, исправимо грешке и само јако!!!

Reply
Mississauga авг 27, 2019 at 23:27

Bravo Zvezdo !
Igra KATASROFA , KATASTROFA ,…
Neka nam ovo bude poslednja opomena.

Reply
Suhoj37 авг 27, 2019 at 23:26

Ne mogu da opišem koliko mi je drago!!! BRAVO ZVEZDO!!! Sada da nas Bog pogleda i da nam da neku lakšu grupu nego prošle godine i da ciljamo to treće mesto. A što da ne i drugo! AJMO BRE!!! A Grobari neka crknu od muke!!!
PS – Ben nek se goni u TRI PI*KE LEPE MATERINE!!! Hvala mu za sve i srećno u daljoj karijeri, ali ja ga ne mogu više gledati!!!

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 27, 2019 at 23:37

cestitam brate Suhoj..sta mislis koji je moj komentar bio pre meca..hehe

Reply
Suhoj37 авг 27, 2019 at 23:41

Nisam bio ceo dan aktivan pa ne znam…ali verovatno nešto u vezi Ben? 🙂

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 27, 2019 at 23:42

i njega i sve ukupno..reko sam da ispadamo i ne znamo nista

Reply
Suhoj37 авг 27, 2019 at 23:48

HAHAHAHAHA već viđeno! 🙂 Samo tako nastavi brate pa da smo za 10 godina ponovo prvaci Evrope! 🙂 🙂 🙂

krvavi zvezdas-DE авг 27, 2019 at 23:54

polako..sve u svoje vreme..sad da prodjemo grupu pa da dpcekamo prolece..ali to se salim..nece ni bod da osvojimo..hehe

Leave a Comment