Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Са Звездом у Евролигу за 5000 динара!

КК Црвена звезда мтс након врло успешне кампање и претпродаје сезонских улазница којој се одазвао рекордан број Звездаша, од 2.септембра наставља са продајом сезонских карата!

Интересовање навијача црвено-белих је и даље велико, а клуб се уз врло оригиналну кампању која ће бити настављена и током септембра, поново одлучио за популарне цене, али и још неколико нових врста улазница у оквиру пакета „Евролига” и погодности које чекају све који би да бодре Црвену звезду и буду уз кошаркаше у црвено-белим дресовима током такмичарске сезоне 2019-2020.

Жељу да сви заинтересовани буду уз наш тим у великим утакмицама које очекују црвено-беле у Евролиги током јесени, зиме и пролећа, али и да поново свету пошаљу слику пуне „Арене” и подршке какву нема нико у Европи на свом терену – КК Црвена звезда мтс показује и изузетно повољном ценом Евролига пакета за ниво 400 који за 15 утакмица у „Штарк Арени” износи – 5000 динара!

Такође, новитет у односу на понуду из јуна месеца, када је контигент улазница у претпродаји разграбљен, је ЕВРОЛИГА ПАКЕТ, односно могућност куповине пакета улазница за утакмице Евролиге које Црвена звезда игра у Арени. Новитет су и почасно место „Премиум”, ВИП ложа премиум, и могућност куповине пакета улазница за евролигашке утакмице у Арени – СКАЈ БОКС. О свим погодностима које доносе та места клуб ће детаљно информисати јавност пре почетка продаје сезонских улазница која званично стартује 2. септембра у просторијама клуба на Малом Калемегдану и продајним местима клупског партнера „Tickets.rs“

КК Црвена звезда мтс апелује на све заинтересоване, пошто је и даље велико интересовање за сезонске улазнице, да пожуре са куповином својих карата, пошто је контигент улазница које ће важити за целу сезону и обе дворане ограничен, због капацитета дворане „Александар Николић” у којој ће Црвена звезда мтс организовати своје утакмице у регионалном у домаћем такмичењу, али и две утакмице Евролиге (Барселона и Зенит).

ЦЕНЕ СЕЗОНСКИХ КАРАТА 2019/20 У ПРОДАЈИ ЗА СВЕ ДОМАЋЕ УТАКМИЦЕ:

ПАКЕТ КАРАТА ЕВРОЛИГА – ЗА УТАКМИЦЕ У АРЕНИ

Ове сезоне КК Црвена звезда мтс играће преко 40 утакмица у Београду и бити домаћин у две дворане „Штарк Арени“ и реновираној хали „Александар Николић“ које ће свим посетиоцима понудити потпуни комфор и добре услове за праћење утакмица у Евролиги, АБА лиги и српској лиги.

КК Црвена звезда мтс у данима до почетка продаје огласиће се још једним саопштењем са свим детаљним информацијама, погодностима за све купце сезонских улазница и комплетним сервисним информацијама и начинима плаћања.

Будите уз Црвену звезду, бодрите црвено-беле у сезони великих изазова и утакмица!

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment