Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Toмане: „Мој посао је да дајем голове, волео бих да будем стрелац у уторак“

Реванш сусрет између Црвене звезде и Јанг бојса представља велики тест за изабранике Владана Милојевића, јер би у случају позитивног резултата наш тим поново заиграо у Лиги шампиона. Португалски центарфор Томане истиче да упркос великом интересовању навијача не постоји притисак у екипи, као и да верује у пролазак нашег клуба.

 

Улазнице за утакмицу Црвене звезде и Јанг бојса су већ распродате, а пуне трибине додатно мотивишу нападачку узданицу Владана Милојевића.

– Од када сам дошао у Београд, из дана у дан сам све више импресиониран подршком наших навијача. Знам да су улазнице већ продате, и да ћемо играти пред пуним трибинама, што увек представља додатни мотив за доказивањем. Еуфорија међу навијачима утиче добро на мене, и срећан сам што сам део такве спортске приче. Анализирали смо противника, знамо које су им врлине и мане, и верујем да ћемо остварити позитиван резултат – рекао је Томане

Португалац истиче да су сви у клубу свесни важности утакмице против Јанг бојса, али да шеф стручног штаба утиче на то да фудбалери не осећају притисак.

– На сваком кораку се говори о Звезди, и сви знамо колико је ова утакмица битна. Имамо шансу да другу годину заредом уђемо у Лигу шампиона, и даћемо све од себе да ту могућност искористимо. Шеф нам стално понавља да треба да будемо фокусирани, и да на терену спроводимо оно што радимо на тренинзима, те да уколико то испоштујемо, сигурно ћемо остварити позитиван резултат. Верује у нас и то нам много значи.

Осврнуо се и на погодак за победу који је постигао против Спартака, и истакао да сваком нападачу голови највише значе.

– Накнадно сам се прикључио екипи, али врло брзо сам се прилагодио и ушао у форму. Значе нам утакмице у домаћем првенству, и пресрећан сам што сам постигао првенац у Звездином дресу. Мој посао је да дајем голове, и потрудићу се да их буде што више. Волео бих да будем стрелац у уторак и да подигнем цео стадион на ноге. Ипак, најбитније је да екипа одигра добро и да прођемо даље– подвукао је Томане.

Повезане вести

1 comment

djoka lotric авг 26, 2019 at 11:48

Борјан – Гобељић, Дегенек, Милуновић, Родић – Кањас, Јованчић – Бен, Марин, Гарсија – Боаћи

Reply

Leave a Comment