Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Нова победа КМФ Црвена звезда

КМФ Црвена звезда – КМФ Коњарник 8:1!

КМФ Црвена звезда у склопу планираних активности и припрема за прву футсал лигу у суботу је у тренинг сали на стадиону Рајко Митић одиграла другу припремну утакмицу, а противник је био КМФ Коњарник, учесник друге лиге Србије. Утакмица је показала сву снагу и моћ нашег састава а исто тако и одређене грешке и слабости у игри које ће стручни штаб да отклања у даљим припремама. У овој пријатељској утакмици наша екипа победила је резултатом 8:1, а голове су постигли:

ТАЛЕС 2
ПОПОВИЋ Б. 1
БОСНИЋ 1
СТАНОЈЕВИЋ 1
ПЕРИЋ 1
ПОПОВИЋ Д. 1
Арсић (аутогол) 1

Ово је друга победа у два пријатељска сусрета и показује сву озбиљност приступа играча без обзира каква се утакмица игра. Морамо споменути да је и другу утакмицу заредом најбољи играч утакмице био Никола РНИЋ, мотор и мозак нашег тима.

И поред доминације наше екипе на мечу је прво повео гостујући састав средином првог полувремена, али знатно квалитетнија и спремнија екипа Црвене звезде је до краја утакмице чак осам пута савладала голмане Коњарника и заслужено и убедљиво славила. Сусрет је прошао у пријатељској атмосфери два братска клуба без скоро иједног фаула на мечу.

Екипа наставља са планираним припремама, а следећа пробна утакмица игра се 28. августа против одличне екипе САС Зрењанин. Нашим момцима искрене честитке на приказаној игри, оствареном резултату и максималном залагању против Коњарника уз жељу да наставе победничку серију и исту игру и резултат понове против КМФ САС у среду. Такође, сва захвалност нашем братском клубу КМФ Коњарник на одзиву на пријатељску утакмицу, приказаној игри и фер понашању током целе утакмице.

Састави:
Кмф ЦЗВ: Радмановић, Талес, Рнић, Бркић, Поповић Бојан (прва постава), Кољајић, Перић, Петров, Боснић, Станојевић, Копања, Поповић Давор, Роксић

Кмф Коњарник: Дрндаревић, Ратковић, Милутиновић А., Љујић, Шљукић (прва постава), Благојевић, Милутиновић Ђ., Кокотовић, Вићић, Миловац, Арсић

 

Извор: КМФ Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment