Moja Crvena Zvezda
Važne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Директни преноси на Звезда Кидс каналу

Упркос одлагању утакмице шестог кола Суперлиге Србије између Црвене Звезде и Чукаричког, звездаши ће за викенд бити у прилици да испрате утакмице Омладинске школе, као и екипе Графичара у понедељак, на Јутјуб каналу Звезда Кидс.

Богат фудбалски викенд очекује нас на Звезда Кидс каналу. У суботу на терен излазе омладинци и кадети, а у понедељак утакмицу петог кола Прве лиге Србије одиграће Звездина филијала Графичар.

Победничке амбиције имају ученици Славољуба Ђорђевића који у петом колу Омладинске лиге Србије гостују екипи Чукаричког од 10 часова. Омладинци ће имати прилику да на другом гостовању ове сезоне остваре још једну победу и потврде одличну форму.

Истог дана од 18 часова наши кадети ће после гостовања Телеоптику у претходном колу одиграти утакмицу четвртог кола Кадетске лиге Србије против екипе Војводине. Сусрет са Новосађанима одлична је прилика да се црвено-бели врате на победнички колосек.

У понедељак фудбалери Графичара гостоваће екипи Будућности у Добановцима и тај дуел можете испратити на Јујтјуб каналу од 17 часова.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment