Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: Поносан сам на играче

Црвена звезда је остварила реми на гостовању Јанг бојсу (2:2), па са изгледним шансама дочекује реванш плеј-офа Лиге шампиона у Београду. После првог од два корака у сусрету са шампионом Швајцарске Владан Милојевић је направио резиме.

 

– Уживали смо у доброј утакмици са четири поготка, а могло је да их буде и више. Честитао бих мојим играчима на доброј игри. Пружили смо максимум у овом тренутку, на специфичном терену. Преломни тренутак био је после корнера и шансе Родића при резултату 2:1 за нас, али како год не желим да жалим за шансама, остало је још 90 минута и видећемо ко ће се на крају радовати. Атмосфера је била предивна и још једном бих се захвалио играчима који су показали љубав према црвено-белом дресу ко и како се бори за клуб и земљу – рекао је Милојевић и додао:

– Ривал је веома снажна и брза екипа са специфичним начином игре. Могао је резултат да превагне на нашу страну, али и на страну Јанг бојса. Питање је шта је реално и колико можемо да будемо објективни, али у сваком случају очекујем да ривал демонстрира исти начин игре и у Београду. Имамо доста времена да се припремимо за меч који је у утаорак на нашем стадиону. Рекао сам и пре утакмице да нам је веома битно да пружимо добру партију. да дамо све што је до нас и то смо учинили. Бреме притиска пред реванш постоји, али од играча очекујем само да дају све од себе, а резултат нека буде одраз игре.

Први пут Звезда је играла утакмицу на којој је судијска тројка имала помоћ ВАР-а, а управо видео анализом домаћин је  стигао до једанаестерца вредног ремија.

– Што се тиче ВАР-а немам шта да коментаришем. То је технологија која ће допринети поштенијој борби, ако је процена да је био пенал немам шта да коментаришем.

Борјан и Фон Балмас неретко су били на искушењима, а сјајним интервенцијама оставили су простора за жал навијачима ривала.

– Волео бих да смо само ми имали шансе, али то је немогуће у фудбалу. Знали смо да ћемо бити под притиском. Подлога је брза и незгодна, видела се предност по том питању у корист домаћина код неких ситница. Било је шанси на обе стране и свакако да је такав меч, са четири гола, ужитак за публику. Ипак, треба имати у виду да играмо од првог кола, без два играча са картонима, док је ривал одиграо први европски меч у сезони данас.

Погодак Гарсије испоставио се као значајан капитал пред реванш, а Милојевић је на рачун последњег појачања имао само речи хвале.
– Пресрећан сам због дебитантског гола Гарсије. Играч је који ће доста допринети и начином игре ући у срца навијача Звезде. Јесте тренирао са Лас палмасом, али без такмичарских дуела и јасно је да ћему требати времена да стигне на највиши ниво. Драго ми је што показује љубав према клубу, као играч и момак је сјајан, прихвата све без икаквог поговора и то ме чини поносним. Постигао је гол у маниру правог офанзивца, а извели смо га јер је показао да још није на потребном нивоу физичке припреме. Мало сам се прибојавао уочи дебија, али ми је драго да му се све вратило. Поносан сам на њега, али и на све остале играче – рекао је шеф стручног штаба Црвене звезде.

Повезане вести

5 comments

Acanbgd1989 авг 26, 2019 at 16:51

Tvojoj masti nema kraja, pricas samo o kombinacijama I neproverenim informacijama. Verujem da ce Ivanic polako dostici svoju staru formu I biti pravo pojacanje jer je iz tog razloga doveden. Sto se tice saveta za igru, vidi se da si sportski duduk. Sustina je proci dalje, kako god, da li 0-0, 1-1, 2-2, pa prodizetak ili penali, Ali proci dalje. Kada nekoga prodjes, onda si ga pobedio, a da li cemo ih dobiti 5-0 ili 0-0, pa proci dalje nebitno je. Naravno, svi bismo vise voleli da ih oducimo od fudbala I da bude noc za pamcenje, a da li ce biti manji uspeh, ako se prodje uz neresen rezultat ? Da li nam se umanjuje Bari zvog pobede na penale? Ljudi dozovite se pameti, I pustite strucnje ljude da rade svoj posao. Sramota I veoma je bezobrazno I nekulturno davati nekome instrukcije, a nemati pojmao o istom. Ti Darko se bavi svojim poslom, ako ga uopste i imas, ili ti je zanimanje, profesinalni pljuvac Zvezde I Vladana Milojevica

Reply
djoka lotric авг 22, 2019 at 09:58

Ceo tim je zadovoljio borbenoscu,ali smatram da Ivanic kao i Milunovic imaju mesta u timu,ali samo na klupi.

Reply
Darko авг 22, 2019 at 00:44

Ali, sto ti je tvoj pulen Ivanic opet igrao briljatno lose, ali pre svega gospodski: nije potrcao, nije se oznojio. Razgovaraj sa menadzerom Pjanovicem da malo uticite na vaseg pulena, kako bi se makar jednom oznojio i svoj ocigledan prezir prema igranju u crveno-belom dresu malo smanji…I – treneru: nemoj da zaigras u Beogradu na 0:0 sa dva leva beka, dva desna beka i tri stopera… NE SMEMO da igramo nekakav polubunker i na 0:0 rezultat!

Reply
Mississauga авг 22, 2019 at 04:35

Slažem se , pogotovo sa drugom polovinom komentara !

Reply
Hadži Dragan NBG авг 23, 2019 at 12:50

Ljakse si

Reply

Leave a Comment