Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезда представила Гарсију!

Црвена звезда је јуче успешно привела крају преговоре и успела да обезбеди велико појачање на поход ка Лиги шампиона. Аргентинац је јуче одрадио први тренинг са екипом Владана Милојевића, а данас је и званично представљен на стадиону „Рајко Митић“ .

Веома сам задовољан и узбуђен што сам дошао у клуб као што је Црвена звезда. Први утисци су јако добри и позитивни, јасно је да је ово један велики клуб, драго ми је што ћу у бити члан ове екипе, дати допринос и усавршавати се у овом клубу. Ово је велики корак у мојој каријери“, рекао је Гарсија.

Какву улогу очекујете у тиму?

Долазим овде са много жеље да помогнем и наметнем се у екипи, играћу на позицији на којој тренер жели, али могу да играм на различитим местима у нападу. Желим што пре да се адаптирам и почнем да играм“.

О тренутној форми и спреми је рекао.

„Долазим након предсезоне из Лас Палмаса. Тренутно нисам спреман сто одсто за среду, али се физички осећам јако добро. Желим да се придружим екипи и такмичим што је пре могуће. Тренер ми је рекао да у среду будем на располагању. Жели да путујем и још није разјаснио да ли ћу играти, односно да ли ћу почети, консултоваћемо се пре утакмице“.

Шта је било пресудно да дође у Црвену звезду?

Учинио сам много ствари да би дошао овде, добио сам добре препоруке, као што сам рекао једна од кључних ствари је то што се ради о великом клубу. Поред тога, ту су били и интерес и клуба и тренера, зато сам желео да дођем“.

Због чега Црвена звезда, а не Олимпијакос?

Олимпијакос је такође велики клуб, Црвена звезда је на истом нивоу. Али пресудило је веће интересовање који је Црвена звезда показала у односу на Олимпијакос“.

Када ће достићи жељени ново форме и због чега број „11“ на дресу?

Надам се да ћу следеће недеље већ бити сто одсто спреман да одиграм меч у потпуности, желим што пре да тренирам са групом и ухватим ритам. Број ’11’ сам узео због прошле сезоне у Арису, то је број који ми се свиђа“.

Играо је дерби Солуна, шта је чуо о српском дербију?

„Нисам имао прилике да видим утакмице против Партизана, али од када сам дошао у клуб ми причају да је дерби нешто посебно што може да се доживим. Јева чекам то коло и да играм такве утакимице“.

Шта сте чули о српском фудбалу?

Нисам имао нека велика сазнаја, знао сам о Црвеној звезди и њеној историји у Европи. Ово је за мене велико искуство“.

О мечевима Црвене звезде у Европу.

Оно што сам видео у квалификацијама за Лигу шампиона, ради се о играчима добре технике. Екипа игра добро мечеве код куће, као и на страни, показала је да је велики клуб и онима који долазе никада није лако“.

О Марку Марину.

Веома сам срећан што ћу да играм са њим. Претходна три дана сам схватио да се ради о играчу са великим искуством и да свако од њега може да научи много. У утакмицама које ћу имати прилику да играм са њим, покушаћу да му се приближим, јер он може да буде од велике користи читавој екипи“, закључио је Гарсија.

Митар Мркела је јако задовољан довођењем новог играча у редове Црвене звезде .

Задовољство нам је што можемо да представимо играчу, последња сезона у Арсу на нам га је препоручила. Драго ми је да смо победили многе клубове, тражили смо дуже време крило, има брзину, али се добро сналази и на малом простору. Оно што Милојевић воли то је да се добро сналази и у дефанзиви. Убеђен сам да ће бити велико појачање за Црвену звезду“, рекао је Мркела.

Повезане вести

5 comments

звездан авг 19, 2019 at 21:31

нама под хитно треба још једно брзо крило.продати бена ,јефтовића и довести замјену за јованчића кога треба већ у децембру продати.добро је са обе стране имати добра крила онда иванић и марин и мападач имају вишее простора.чаврић би заиста требао бити доступан ако наравно жели у звезду ,а ако оде боачи шпорара довести

Reply
зики авг 19, 2019 at 15:56

Писао сам прије годину ипо дана о израелцу да би био баш добро појачање за нас али оде код комшија.Надам се да нећемо зажалити.Надам се да управа није закључила прелазни рок и очекујем још једно топ појачање да значајно убрза тим

Reply
Estrella Roja авг 19, 2019 at 17:32

Mislim da smo mogli bolje od Kanjasa, ali daj bože da nas sve prijatno iznenadi. Skoro je sigurno da dalji tok prelaznog roka određuje utakmica sa Bojsima, jer u slučaju, daleko bilo, ispadanja teško da će biti nekih pojačanja tipa Mateo, možda bude neka kombinacija nekog povratnika poput Nastića, međutim ako uđemo u Ligi šampiona najmanje još jedan kapitalac dolazi. Poražavajuće da su bekovi i dalje neuralgična tačka, toliko igrača a a nijedan pravi. Srećno, Mateo!

Reply
окнарб авг 19, 2019 at 15:48

Добродошао Гарсија ,да те здравље послужи и да оправдаш уложено тј да будеш право појачање.Физички неодољиво подсјећа на на оно лоше појачање из Аустралије (нападача)прије пар сезона.Има ли шансе да доведемо још једно крило и центрачлног везног? јер реално од Јефтовића и Симића се не може очекивати Бог зна каква партија чак ни у линг лонг лиги а о Европи да и не говоримо .Да ли су већ сада уговоререне пријатељске утакмице у паузи првенства и еуро такмичења?Моја је жеља ако уђемо у лигу шампиона да нам један од противника буде Атлетико Мадрид.

Reply
Gogi авг 19, 2019 at 19:58

Kojeg napadaca iz Australije ako mislis na Elija Babalja taj nije bio kod nas pre par sezona vec davno pre…2012-te je bio kod nas a sada ce jos malo 2020-ta…

Reply

Leave a Comment