Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАнализеВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звездин развојни тим рутински савладао Колубару

graficar

У 4. колу Прве Лиге Србије наш развојни тим, екипа Графичара, је пред око 1000 гледалаца на терену омладинске школе Црвене звезде рутински савладала екипу Колубаре са 3-0.

Графичар је почео меч у саставу:

Савић, Конатар, Ераковић Мркела, Дабић- Стојић, Јоцић, Фићовић, Гаврић, Станојев – Видић.

На клупи су остали: Станојевић, Марјановић, Сантрач, Срђан Николић, Милош Николић, Пановић, Стојковић.

Звездина филијала је од самог почетка утакмице успоставила иницијативу и смисленом и организованом игром задавала озбиљне проблеме гостима. Након неколико шанси уследио је и водећи погодак. Жељко Гаврић је у 30. минуту мајсотрски извео слободан ударац и довео своју екипу у заслужено вођство.

Гости су покушавали да дођу до изједначења, али је екипа Графичара била јако дисциплинована, и мало тога је играчима полазило за руком. Страхиња Ераковић је командовао одбраном и добио велики број дуела са много искуснијим играчима Колубаре, па је самим тим уливао пуно самопоуздања саиграчима.

Ни у другом полувремену слика није била ништа другачија. Графичар је играо своју игру, доминирао, а суперталентовани Гаврић је наставио да диже публику на ноге. Овог пута још једним мајсторским голом за вођство од 2-0. Врхунски је искоса пласирао лопту у горњи десни угао гола гостију за велико одушевљење на трибинама.

У финишу утакмице је Гаврић задобио повреду, па је уместо њега ушао искусни Марјановић. Гости су кренули на све или ништа, отворили се, па је остало доста простора за контре. Голман Колубаре је беспотребно истрчао на 50-ак метара од гола, а играчи наше филијале су извели одличну контру из које је управо Марјановић затресао празну мрежу и поставио коначан резултат – Графичар – Колубара 3-0.

У следећем колу, екипа Графичара гостује екипи Будућности из Добановаца.

 

Повезане вести

Leave a Comment