Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Милојевић: „Задовољан сам са три бода“

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић сумирао је утиске после победе наше екипе над Спартаком (3:2) у оквиру петог кола Суперлиге.

Очекивао сам овакву утакмицу и био спреман на такав меч. Две речи које најбоље описују вечерашњи сусрет биле би сјај и очај. Када имате прегршт играча који нису у ритму и не могу да издрже 90 минута такве ствари се дешавају. Са друге стране, задовољан сам са нова три бода на јако тешком гостовању. Ако је неко требало да победи онда смо то били ми, али ни нерешен резултат не би био непоштен. Постоје неке ствари које су ми нејасне и о којима ћу морати да разговарам са својим играчима понаособ – рекао је Милојевић.

Црвена звезда је на првом овосезонском гостовању очувала стопроцентан учинак у првенству па после четири утакмице има 12 бодова.

Тешко је радити у условима у којима стално морате да стварате нови тим. Спартаку су многи играчи отишли, али ипак се види физиономија тима и шта желе на терену. Правили су нам проблем по левој страни са Денковићем и Милошевићем који нисмо успели да решимо. Честитао бих противничкој екипи и тренеру Гаћиновићу на доброј утакмици по дивном времену и на сјајном стадиону. Пожелео бих им да остваре зацртане циљеве у новој сезони – закључио је Милојевић.

 

Повезане вести

9 comments

Звездаш авг 18, 2019 at 10:29

По овоме што је рекао, јасно је да он није тренер и да неко други саставља тим!? Прегршт неспремних играча и многе нејасне ствари. Да нисам можда ја водио припреме?

Reply
mitar авг 18, 2019 at 09:10

Za mene je najvaznije sto smo dobili Tomanea , decko ce uskoro da kida .

Reply
Darko авг 18, 2019 at 01:08

Daj, Miloje, istu pricu nakon svake blede nase partije pricas 6 meseci! Daj promeni malo plocu…

Reply
Hadži Dragan NBG авг 18, 2019 at 06:54

A ti si kao neki stručnjak ili šta? Ostavi Miloja, dok nam on nije došao deljao nas ko je stigao u Evropi, a za šampionsku titulu smo strepeli do zadnjeg kola. Sad ti nije dovoljno što non stop igramo grupe LŠ ili LE i prvi smo sa desetak bodova prednosti. Zašto si takav čovek?

Reply
Darko авг 18, 2019 at 09:19

Izvini sendvičau i botu…nisam te prepoznao.

Reply
Hadži Dragan NBG авг 18, 2019 at 09:29

Bot te napravio. Samo to znate svi vi koji ste kratkovidi. Dođi da ti dam sendvič sa viršlom. Sektaš iz malog komšijskog kluba, beži sa sajta.

Reply
Darko авг 18, 2019 at 11:03

He, he… Iz koje si ti rupe izgmizao, majke ti? Sve što znaš da kažeš u polemici je: sektašu iz komšijskog kluba…. A i taj intelektualni napor da smisliš ovakvu glupost je bio prevelik za tebe. Ako ti nemaš svoje mišljenje, zašto te nerviraju oni koji imaju i koji znaju da sastave više od jedne prosto-proširene rečenice.

Hadži Dragan NBG авг 18, 2019 at 11:22

Provaljen si Franjevac. Ne zanimaš me, samo se gubi sa našeg sajta i ne uznemiravaj nas svojim podrivačkim izjavama.

Loooka авг 18, 2019 at 11:29

Darko, ne budali. Rđavom ku*cu i dlaka smeta. Nikad vam ugoditi, baš ko princeze od navijača.

Reply

Leave a Comment