Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбалФутсал

Школа футсала КМФ Црвена звезда

Пре само неколико месеци КМФ Црвена звезда је доживела своју премијеру. На велику радост целокупне звездашке јавности, од јесени, сви којима је црвено-бела боја у срцу имаће могућност да прате свој клуб и у једној динамичној игри каква је „игра на петопарцу“. Руководство наших футсалера у претходном периоду много је учинило на формирању ростера који са правом већ у својој премијерној сезони претендује на шампионски ловор, а сви се надамо да ћемо од јесени 2020. године имати још један црвено-бели клуб који ће се такмичити у елитном европском клупском такмичењу.

О озбиљности целокупног пројекта званог КМФ Црвена звезда говори информација која стиже из најмлађег члана нашег Спортског друштва. Наиме, црвено-бели футсалери организују прву и јединствену школу футсала за децу од 8 до 18 година. Тренинге школе футсала водиће проверени играчи и лиценцирани тренери: Милош Алиловић-тренер првог тима, Марко Перић Перке-дугогодишњи репрезентативац, Никола Рнић-легенда футсала и Милан Срдановић-млади тренер који већ дужи низ година ради са најмлађима у школи фудбала „Мунгоси“.

Тренинзи и рад са децом одвијаће се у дворанама и спортским центрима. Упис деце у школу футсала започиње 20. августа, а клуб је спремио многа изненађења и погодности за све који се учлане у црвено-белу школу футсала.

Упис у школу КМФ Црвена звезда трајаће до 25. августа, а пријаву, као и све додатне информације можете добити на:
e-mail: kmfcrvenazvezda@gmail.com
телефон: 065/933 66 79

Повезане вести

Leave a Comment