Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Звезду гледала скоро цела Србија

Црвена звезда је направила велики успех проласком у плеј-оф за Лигу шампиона, а уједно је била догађај вечери и успела да забележи невероватну гледаност.

 

У првој утакмици са Копенхагеном у Београду преко кабловских оператера црвено-беле гледало је 1.854.000 људи што је велики успех. Међутим, реванш меч у Данској пратило је 2.240.000 људи на националној телевизији, уз “шер” од 44 одсто. Кад се том податку дода и то да је утакмицу Копенхаген – Црвена звезда преносила и телевизија Аренаспорт, а чије податке о гледаности утакмице немамо, са поносом можемо рећи да је скоро цела Србија у уторак вече била преко ТВ пријемника уз црвено-беле.

Црвена звезда је поносна што има толику гледаност и веома захвална својим навијачима. Опет су, по гледаности, иза синоћне утакмице остале емисије са бројном публиком и богатом традицијом. Нема сумње да је Звезда партијама у Европи то и заслужила и да ће у наредном периоду задржати такав рејтинг.

Повезане вести

1 comment

teks viler авг 14, 2019 at 18:25

Kada je Teks Viler podržavao Terzu ,pre Terze Stojadina ,dežurni kritičari su Teksa nazivali partizanovcem ,ni manje ni više !Samo džambas može Zvezdu izvući iz blata ,a to je Zvezdan Terzić.Znam da su se hronični kritičari umirili do prvog poraza.Daleko od toga da je Terza sa svojom ekipom bezgrešan ali je ovo u odnosu na doba kojekave gologuzije na čelu kluba–raj.

Reply

Leave a Comment