Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Без Милуновића и Јованчића у Берну

Црвена звезда је тешком битком синоћ елиминисала данце, али рат није завршен и у наставак борбе улази додатно ослабљена.

Исцрпљујућа борба узела је данак у виду жутих картона и суспензије за први наредни меч који наши момци играју већ у наредну среду са екипом Јанг Бојса.

Немања Милуновић је због два жута(црвени) морао да напусти поприште меча већ почетком другог полувремена и самим тим аутоматски добије суспензију за утакмицу у Берну.

Душан Јованчић је такође пожутео у синошњем двобоју, то му је трећи жути картон од почетка квалификација и он ће морати пропустити први меч плеј-оф рунде.

Списак играча са два жута картона је поприличан, и на њему су Марко Марин, Алфарду БЕН, Милан Родић и Ричмонд Боаћи. Они морају водити рачуна у првој утакмици плеј-офа на ту чињеницу како не би добили суспензију за реванш сусрет у Београду.

Повезане вести

4 comments

Veteran Sever авг 15, 2019 at 16:39

Bolje pojačanje od neigranja Milunovića i Jovancića nismo mogli ni poželeti. Sada su nam šanse protiv Jang Bojsa mnogo veće! Milun je uz Miroslava Šugara najgori štoper u istoriji Zvezde, a jovančić tri meseca ne može nijedan završni pas da odigra, a kada šutne na gol – ta lopta ide najmanje 3 metra pored gola… Ali, stvarno, bez šale… Jovanča i Ivanić su igrači sa najviše pogrešnih dodavanja tj izgubljenih lopti.

Reply
Suhoj37 авг 14, 2019 at 16:23

Pankov i Degenek za sigurnu odbranu!!! Ali realno ja bi najviše voleo da vidim Njegoša Petrovića na sredini u nekoj evropskoj tekmi. Ili Vulića. Mislim da ne bi pogrešili sa njima.

Reply
IgorO авг 14, 2019 at 13:51

Milunović se pokazao kao ozbiljan i skup promašaj i to ne samo u Kopenhagenu već i na gotovo svakoj utakmici. Nesiguran je, ne prilagođava se protivniku, a dva identična faula za dva žuta kartona su dokaz mojih tvrdnji. Na sreću, Pankov je sjajno odigrao svaki minut koji je proveo na terenu od početka sezone i izrastao je uz Borjana u junaka, pa sam zato sigurniji u odbranu nego sa Milunovićem. Jovančić sa druge strane od starta sezone ne može da se sastavi, a faul za ovaj žuti karton je bio bukvalno iz očaja i nemoći. Ukoliko Milojević pruži priliku u kontinuitetu Vuliću mislim da bi Jovančić morao da se i te kako uplaši za svoje mesto u timu bar prema onome što je Vulić prikazao protiv Lučana.

Reply
deki авг 14, 2019 at 14:46

Sve si u pravu, a ja bi dodao i Ivanica.. Ima decko volju, ali nema bre snagu, nekako malokrvan..

Reply

Leave a Comment